هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

به دیسک بازی نیازه

- - -ویرایش - - -

عزیز اون مشکل رفع شد.الان راحت میتونی وصل شی

بستگی به خودت داره الان بازی هایی نظیر kzوbfداره که ساعت ها سرگرمت میکنه اگه ریجن 1 میخوای بگیری ساخت نوامبر بخر

- - -ویرایش - - -

حیر احتیاجی نیست

- - -ویرایش - - -

دیسک رو باید توی درایو بزاری برا اجرا شدن ولی میشه بازی ها رو از استور خرید ودانلودشون کنی دیگه احتیاجی به دیسک نیست ولی حجم بازی ها زیاده باید نت خوبی داشته باشی

خوشبختانه مشکلش حل شده و اصلا کریو نیاز نداره[/COLOR][/INDENT][/COLOR][/RIGHT]
پس من چرا نمی تونم ساین کنم بش؟
می تومنم آپدیت بازی بگیرم ولی توی تستpsn-sign inمی زنه failed

آخرین ویرایش:
دوستان فرق ریجن 1 و 2 و 3 چیه؟که قیمت های متفاوتی هم دارن؟و کدوم ریجن از همه بهتره؟
ممنون.

دوستان یه تاپیک بزنین واسه این
خب ولی اینبارم جواب میدیم: هیچی فقطR3توی منو دکمه تایید ب جای ضربدر دایره هست توی بازی های R3(منو هاش) هم همینطور و لی هیچ فرق دیگه ای ندارن

دوستان فرق ریجن 1 و 2 و 3 چیه؟که قیمت های متفاوتی هم دارن؟و کدوم ریجن از همه بهتره؟
ممنون.
خب ولی اینبارم جواب میدیم: هیچی فقطR3توی منو دکمه تایید ب جای ضربدر دایره هست توی بازی های R3(منو هاش) هم همینطور و لی هیچ فرق دیگه ای ندارن

دوستان اگه زحمت دو تا کلیک به خودشون بدن کالری زیادی مصرف نمیکنن :

http://forum.bazicenter.com/thread85856/

آخرین ویرایش:
ممنون.پس وقتی فرقی ندارن چرا قیمت هاشون متفاوته؟یکی بیشتر یکی کمتر؟

دوستان من چطوری میتونم اسم id psn تغیر بدم بع برای پارتی به جز voic خود دستگاه از چه هدفونی استفاده کنم فقط برای پارتی مرسی
اسمه PSN ID قابلیت تغییر نداره و همیشه همینی هست که انتخاب کردی.
هر هدفونی که میخوای و ساپورت میشه مشکلی نداره . باید mic داشته باشه تا voice وصل بشه.

دوستان این قسمت تاچ دسته کنسول من یکم شل میزنه به نظر شما مشکل داره؟ بعدشم کنسول من زده made in china این با کنسولای ساخت japan تفاوت داره یا یکین از نظر کیفیت؟ چون شنیدم تفاوت نداره ولی نمیدونم؟ یه سوال دیگه هم داشتم دوستان این که ما نفهمیدیم بالاخره کنسولو update کنیم یا نه؟ یکی میگه خوبه یکی میگه نکنید فعلا شاید کنسول به هم بریزه... چه کنیم اخر :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or