هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

مرسی دوست عزیز اما داستان اینکه کنسول دسته دو ندن به ادم یا تعمیری !
من همه ترسم این هست که مدل تعمیر شده به ادم نندازن ! راستی تاریخ تولید کنسول روی کنسول وجود نداره؟

بهترین راه اینه گوله کاسبایه توپخونه رو نخورید البته منظورم همشون نیست
از یه جایه معتبر تهیه کنید با مهلته تست حتی اگر کمی بیشتر هزینه کنید
هیچ بعید نیست قیمتایه پایینی که بعضیا میگذارن همین تعمیری ها باشن یا لوازمش رو عوض کرده باشن
الان میدونم چند جا دارن ps4 هایی که مشکل خوردن تعمیر میکنن

بهترین راه اینه گوله کاسبایه توپخونه رو نخورید البته منظورم همشون نیست
از یه جایه معتبر تهیه کنید با مهلته تست حتی اگر کمی بیشتر هزینه کنید
هیچ بعید نیست قیمتایه پایینی که بعضیا میگذارن همین تعمیری ها باشن یا لوازمش رو عوض کرده باشن
الان میدونم چند جا دارن ps4 هایی که مشکل خوردن تعمیر میکنن
این درست ولی دستگاهی که باز شده باشه مشخصه تا حدود زیادی مگر خریدار بلا نصبت خیلی هالو باشه.

کسی میدونه چجوری میشه فرق یه دستگاه دسته 2 ر با نو تشخیص داد ؟؟؟
سخت نیست بخدا یکم پستارو بخونید! پست قبلیت قشنگ توضیح داده!
خود کنسول رو ببین روش جای خط و خش و اثر انگشت و خش ریز ایجاد شده از پاک شدن با دستمال رو نداشته باشه.خیالت راحت
در ضمن اون قسمت براق روی کنسول شدیدا خش میگیره در نتیجه اگه دست 2 باشه تابلو میشه

دوستان فردا میخوام بازی بگیرم از توپخونه.ي جای مطمن و ارزون بگید.بعدش بنطرتون چی بگیرم.هم سینگل مهم هم مولتی البته مولتی با بچه های ایران.ممنون میشم نظراتتونو بگید

Sent from my HTC One using Tapatalk

من که خودم خیلی منتظره Evil Within هستم D:
این از طرفه تیمه سازنده ... Happy Valentine

بازی هم برای عرضه روی 26 اگوست تاریخ خورد
Box art نسخه 4 :

اااااااااااااااااااااا ارمان اینجایی؟ ای خائن....:d

فعلا دارم از هر دری میرم رو مخ سازندش که برای ویتا هم منتشر کنه از بلاگ سونی بگیر تا توییتر و....

دوستان من دیگه طاقت ندارم.میخوام تو این هفته برم ps4 بخرم.بنظرتون ارزش داره الان بخرم یا صبر کنم بعد از عید؟
از لحاظ قیمت نمیگم منظورم ارزش عنوان هاشه.
ضمنا از چه تاریخ ساختی به بعد بگیرم.میخوام از نظر خطر مشکل دار بودن تو حداقل خطر باشه.
میترسم از شانسم:-s

سلام من اصلا کنسول نداشتم ولی میخام ps4بخرم یه سوال داشتم بازی ها تحت دیسکه یعنی مثلps1باید حتما دیسک را گذاشت و بازی کرد یا مثلpcباید بازی نصب بشه و بعد نصب دیگه احتیاجی به دیسک نیست؟
ممنون

سلام من اصلا کنسول نداشتم ولی میخام ps4بخرم یه سوال داشتم بازی ها تحت دیسکه یعنی مثلps1باید حتما دیسک را گذاشت و بازی کرد یا مثلpcباید بازی نصب بشه و بعد نصب دیگه احتیاجی به دیسک نیست؟
ممنون

نصب میشه اما برای اجرا نیاز هست بلوری درون کنسول باشد... (اینطور نبود که بحث ه/ک بیخودی میشد!)

ممنون
به دیسک بازی نیازه

- - -ویرایش - - -

دوستان فقط برای بار اول بایدke**r*ioشیر کنیم واسه استور؟؟؟ ترخدا ج بدین
ناظم پاک نکن
عزیز اون مشکل رفع شد.الان راحت میتونی وصل شی

دوستان من دیگه طاقت ندارم.میخوام تو این هفته برم ps4 بخرم.بنظرتون ارزش داره الان بخرم یا صبر کنم بعد از عید؟
از لحاظ قیمت نمیگم منظورم ارزش عنوان هاشه.
ضمنا از چه تاریخ ساختی به بعد بگیرم.میخوام از نظر خطر مشکل دار بودن تو حداقل خطر باشه.
میترسم از شانسم:-s
بستگی به خودت داره الان بازی هایی نظیر kzوbfداره که ساعت ها سرگرمت میکنه اگه ریجن 1 میخوای بگیری ساخت نوامبر بخر

- - -ویرایش - - -

دوستان فقط برای بار اول بایدke**r*ioشیر کنیم واسه استور؟؟؟ ترخدا ج بدین
ناظم پاک نکن
حیر احتیاجی نیست

- - -ویرایش - - -

ممنون
دیسک رو باید توی درایو بزاری برا اجرا شدن ولی میشه بازی ها رو از استور خرید ودانلودشون کنی دیگه احتیاجی به دیسک نیست ولی حجم بازی ها زیاده باید نت خوبی داشته باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or