هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان يه سوال من مودمم يه جوريه كه نميتونم كنسولو با لن بهش وصل كنم!
بعد يه سوال با wifi وصل بشه توي ping و delay خيلي تاثير داره؟

آخرین ویرایش:
Hideo Kojima teasing Metal Gear Solid 5 PS4 bundle...

[LTR]

Hideo Kojima‘s been talking about previous MGS branded consoles and tweeted a few messages hinting that a Metal Gear Solid 5 PS4 bundle could be in the works.
The comments came after Kojima had been posting pictures of old Metal Gear branded PlayStations including a the MGS4 PS3 and even some old PSPs. Apparently he professed the gun metal grey PS3 was always his favourite before asking (in Japanese) “After all, I wonder if you want a limited edition?” Then, as if that wasn’t enough, he added, “[SONY] × [PS4] × [MGS GZ] collaboration initiative is in progress. More information at a later date”.​
Konami recently held a hands on event in Japan that’s spilled plenty of new Metal Gear Solid 5 gameplay details. As reported it is about two hours to complete the main mission but that’s with a very low completion percentage indicating there’s more content.
[/LTR]
!

من که خودم خیلی منتظره Evil Within هستم D:
این از طرفه تیمه سازنده ... Happy Valentine

بازی هم برای عرضه روی 26 اگوست تاریخ خورد
Box art نسخه 4 :

به شخصه یک PS4 باندل mgs5 میخرم میدونم مثل باندل PS3 ماندگار میشه
MGS4_PS3_LE.jpg

آقا ما امروز رفتیم پشت شهرداری توپخونه ! از نظرات یکایک دوستان بنداز چیزهای زیادی شنیدیم ! از داستان سرا بگیر تا قافیه سازیا !
ازشون پرسیدم که کنسول جدید به تاریخ 2014 یا اوخر 2013 چیزی دارید گفتن اره ! گفتیم کنسول تاریخ ساختش روش نوشته شده یعنی تاریخ نوشته شده یا نه گفتن نه !
بعدش پرسیدیم داستان پس چی هست ؟ گفتن کلا این کنسولا سه مدل مادربرد دارن ! مدهای a b و c ! که ظاهرا گفت فقط سری a مشکل داشت مادریردهاش که دیگه نیست !
یکی دیگشون عکس این داستان گفت و گفت نه اینا نیست ! دوباره یکی دیگه اومد یه داستان سرایی دیگه کرد ! خلاصه هر کس یه چیز میگفت و یه داستان سر هم میکرد ! ما موندیم و این داستانهای تخیلی که با هر کدوم از چیزهایی که از دوستان و سایت شنیدیم همخونی نداشت !
خواهشا یکی از دوستان که این کنسول رو خریده لطف کنه بگه که داستان چی هست ؟ و در زمان خرید باید به چه نکاتی توجه کرد !!! بسیار ممنون !

سلام به نظرتونیک شرکت adslبرای تهران که هم بشه راحت اپدیت کنسول رو از مستقیم از کنسول با سرعت سریع اپدیت کرد و تو انلاین بازی کردن مشکل نباشه قطعی و وصلی نداشته باشه چیه؟

آقا ما امروز رفتیم پشت شهرداری توپخونه ! از نظرات یکایک دوستان بنداز چیزهای زیادی شنیدیم ! از داستان سرا بگیر تا قافیه سازیا !
ازشون پرسیدم که کنسول جدید به تاریخ 2014 یا اوخر 2013 چیزی دارید گفتن اره ! گفتیم کنسول تاریخ ساختش روش نوشته شده یعنی تاریخ نوشته شده یا نه گفتن نه !
بعدش پرسیدیم داستان پس چی هست ؟ گفتن کلا این کنسولا سه مدل مادربرد دارن ! مدهای a b و c ! که ظاهرا گفت فقط سری a مشکل داشت مادریردهاش که دیگه نیست !
یکی دیگشون عکس این داستان گفت و گفت نه اینا نیست ! دوباره یکی دیگه اومد یه داستان سرایی دیگه کرد ! خلاصه هر کس یه چیز میگفت و یه داستان سر هم میکرد ! ما موندیم و این داستانهای تخیلی که با هر کدوم از چیزهایی که از دوستان و سایت شنیدیم همخونی نداشت !
خواهشا یکی از دوستان که این کنسول رو خریده لطف کنه بگه که داستان چی هست ؟ و در زمان خرید باید به چه نکاتی توجه کرد !!! بسیار ممنون !

منم دقیقاً موقع خرید با همین داستان سرایی ها روبرو شدم. بعضی هاشون که واقعاً به شعور آدم توهین می کنن. خوشبختانه با راهنمایی یکی از اعضای محترم همین سایت از جایی تهیه کردم که هم داستان تحویل نداد، هم مهلت تست داد.
به نظرم این قضیه رو هرچی بیشتر بری توی بطنش پیچیده تر می شه. دوستان بارها در همین تاپیک و تاپیک مشکلات PS4 مطرح کردن؛ مشکل پالس آبی فقط یه دلیل نداره. ممکنه از کابل، هارد یا ... باشه
به نظرم اگه یه مهلت تست چند روزه از فروشنده بگیری و چند روز با کنسول کار کنی و به مشکل نخوری یعنی حله. هرچند 100% نیست ... ولی تا حدود زیادی خیال آدم راحت می شه

منم دقیقاً موقع خرید با همین داستان سرایی ها روبرو شدم. بعضی هاشون که واقعاً به شعور آدم توهین می کنن. خوشبختانه با راهنمایی یکی از اعضای محترم همین سایت از جایی تهیه کردم که هم داستان تحویل نداد، هم مهلت تست داد.
به نظرم این قضیه رو هرچی بیشتر بری توی بطنش پیچیده تر می شه. دوستان بارها در همین تاپیک و تاپیک مشکلات PS4 مطرح کردن؛ مشکل پالس آبی فقط یه دلیل نداره. ممکنه از کابل، هارد یا ... باشه
به نظرم اگه یه مهلت تست چند روزه از فروشنده بگیری و چند روز با کنسول کار کنی و به مشکل نخوری یعنی حله. هرچند 100% نیست ... ولی تا حدود زیادی خیال آدم راحت می شه

مرسی دوست عزیز اما داستان اینکه کنسول دسته دو ندن به ادم یا تعمیری !
من همه ترسم این هست که مدل تعمیر شده به ادم نندازن ! راستی تاریخ تولید کنسول روی کنسول وجود نداره؟

مرسی دوست عزیز اما داستان اینکه کنسول دسته دو ندن به ادم یا تعمیری !
من همه ترسم این هست که مدل تعمیر شده به ادم نندازن ! راستی تاریخ تولید کنسول روی کنسول وجود نداره؟
وجود داره ... با برچسب روی خود کنسول چسبونده شده با تاریخ و محل ساخت . (بر طبق گفته ی دوستان)

شما به نکته ای که توجه میکنی اینه که دستگاهی که میخری مهلت تست داشته باشه و اینکه تاریخش برای نوامبر و اگر بعدش باشه بهتر.در اصل 3 ماهه اخر 2013 یا 2014.توی تاپیک ها نوشتن بچه ها که تاریخ ساخت کجاست و به چه صورته.‍‍‍پشت دستگاه نوشته.
در مورد تعمیری و دست دو,دستگاه اگه باز بشه برچسب گارانتی سونی هم پاره میشه و تابلو هست.در مورد اکبندی هم تابلو هست! از قسمت وسایل که بگذریم خود کنسول رو ببین روش جای خط و خش و اثر انگشت و خش ریز ایجاد شده از پاک شدن با دستمال رو نداشته باشه.خیالت راحت.از جای مطمعن بگیر خیلیم سخت نگیر...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or