هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

شما از الان قید AAA هایی مثل theif,order,infamous رو بزن پس ;)
این ها فرق دارن منظور ایشون تو بازی های مثل cod بود که انصافا کسی دیگه اینجور بازی ها ر برا آفلاین نمی گیره
یه سوال چجوری میشه فهمید یه 4 دست دو نیست ؟:-sوالا آدم میترسه با این راهزن های توپ خونه )x لطفا کسی میدونه بگه بهمون نندازن:-s

آخرین ویرایش:
BF مولتیش بهتره ( البته به سلیقه هم مربوطه ! خودم از این خستم میشم میرم سره COD و برعکس ) اما به نظرم سرورهای COD در مجموع Stability و باگاشون کمتره D:

اون باگ ها و .. که جزو سرور حساب نمیشه:d کیفیتی که سرور های BF داره cod هیچوقت بهش نمیرسه.

اون باگ ها و .. که جزو سرور حساب نمیشه:d کیفیتی که سرور های BF داره cod هیچوقت بهش نمیرسه.

کیفیت یعتی چی؟

شما می خوای بری توی سرور چند دست درست بازی کنی بیای بیرون ، خوب این کار رو COD می کنه اما BF نمی کنه

دوستان الان قيمت يك بازى نو چنده؟
الان بازى نو ٢٤٠ گرونه يا نه؟

بازی 180-190 اینطوراست

کیفیت یعتی چی؟

شما می خوای بری توی سرور چند دست درست بازی کنی بیای بیرون ، خوب این کار رو COD می کنه اما BF نمی کنه

کیفیت یعنی اینکه یه ماه با اینترنت 3G رایتل ( 128کیلوبایت ) به صورت Tethering با PS3 بتلفیلد 3 رو با بهترین کیفیت ممکن بازی کردم و لگ هم نداشتم !
کیفیت یعنی اینکه با پینگ داغون میتونی بتل 4 رو مثل بنز مولتی بزنی :) این یعنی کیفیت :)

آخرین ویرایش:
کیفیت یعتی چی؟

بازی 180-190 اینطوراست
WTH:d الان ما چجوري توي سرور BF4 كلي بازي انجام ميديم بدون اينكه DC بشيم؟!
سرور هاي بتلفيلد Dedicated هستن چيزي كه Matchmaking cod تو خوابشم نميبينه:d

آقا جدا سر مسائل آشکار انقدر بحث نکنید :دی
من با بدترین پینگی که حتی فیفا هم نمی‌شد توش بازی کرد؛ آنلاین بتل 4 رو، از سینگل پلیر CoD، روون تر بازی می‌کردم :دی

کیفیت یعتی چی؟

منظورت اکه از باگهاست درسته بتل خیلی باگ داره
ولی هر چی باشه بازم COD نه از لحاظ سرور و نه از لحاظ گیم پلی به بتل نمیرسه
اکتیویژن 7 سری COD زده (از لحاظ مولتی) و با اینکه بیشترین فروش رو توی کنسول ها داشته یکم خرج نکرده 4 تا سرور درست و حسابی مثل PC بزاره تو بازی!!!
این هاست بازی ها هرکی هاست میشد ملت رو 3 ثانیه زود تر میبینه این بازی درست کردنه؟!؟!
من با پینگ 300 میرفتم توی بتلفید یارو با پینگ 20 همدیگرو همزمان میدیدیم اما COD...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or