هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام !
دوستان خسته نباشید !
من قراره این کنسول رو بخرم ! چنتا سوال بسیار مهم دارم چون نظرات رو که خوندم متفاوت بود شک ورم داشت !

1. راستش میخوام ریجن 3 بگیرم به نظر شما مشکلی نیست ؟
2. در زمان خرید این که میگن سری اول خرابی زیاد داشته باید به چه نکاتی توجه کرد ؟
3.تلویزیون من سری 5 سامسونگ هست و رو پنلش زده full hd داری 4 خروجی hdmi به نظر شما مشکلی نداره ؟مشکل گیر و لگ چی هست که میگن؟
4.اساسا خرابی این کنسول مربوط به چه مواردی هست؟ و در کدوم سری بوده؟
5.ممنون میشم در زمان خرید دقیق بگید باید به چه مواردی توجه کرد؟که به اصطلاح کلاه سرمون نره و اصلا کنسول ساخت سال 2014 تو بازار ریخن 3هست؟ خرید چه تاریخی به بعد توصیه میشه؟
6.در زمان خرید کنسول پلمپ خاصی داره؟که بش توجه کنیم؟

سلام !
دوستان خسته نباشید !
من قراره این کنسول رو بخرم ! چنتا سوال بسیار مهم دارم چون نظرات رو که خوندم متفاوت بود شک ورم داشت !

1. راستش میخوام ریجن 3 بگیرم به نظر شما مشکلی نیست ؟
2. در زمان خرید این که میگن سری اول خرابی زیاد داشته باید به چه نکاتی توجه کرد ؟
3.تلویزیون من سری 5 سامسونگ هست و رو پنلش زده full hd داری 4 خروجی hdmi به نظر شما مشکلی نداره ؟مشکل گیر و لگ چی هست که میگن؟
4.اساسا خرابی این کنسول مربوط به چه مواردی هست؟ و در کدوم سری بوده؟
5.ممنون میشم در زمان خرید دقیق بگید باید به چه مواردی توجه کرد؟که به اصطلاح کلاه سرمون نره و اصلا کنسول ساخت سال 2014 تو بازار ریخن 3هست؟ خرید چه تاریخی به بعد توصیه میشه؟
6.در زمان خرید کنسول پلمپ خاصی داره؟که بش توجه کنیم؟
1. مشکلی نیست. تنها فرقش اینکه جای کلید تایید دایره هست نه ضربدر
2. خرابیا Blue Pulse بوده . یا از همون اول اتفاق میفته یا تا 10 ساعت بعد و دستگاه خراب میشه. البته درصده خرابیا خیلی پایین بود و جای نگرانی زیادی نیست . کلا کنسول روشن بشه و تصویر بده و درایو کار کنه دیگه مشکلی خاصی نیست .
3. مشکلی نداره . لگ میزان زمان پاسخ گویی هست به نسبت زمانی که شما مثلا دکمه رو فشار میدید. میزان لگ هم بستگی به خوده TV داره . برای کم کردنش هم معمولا یک تنظیمه Game Mode رو TV ها میزارن.
4. همون مواری که توی 2 گفتم ... Blue PUlse . توی سریهای اول بیشتر دیده شده .
5 و 6 هم دوستان باید جواب بدن

من که استرالیا خرید متاسفانه توجه خاصی به جعبه نکردم ×_× اما عکسش توی لینک نقد و بررسی امضام هست .

من 9 گیگ حجم دارم نمی دونم کدوم بازی freetoplay بگیرم که کیفیتش عالیییی باشه؟

هیچکدوم رو نگیر....Warframe رو با 9 گیگ میتونی دانلود کنی ولی چیز خیلی دندون گیری نیستش....DC Universe بد نیستش ولی اونم بدی های خودش رو داره.

هیچکدوم رو نگیر....Warframe رو با 9 گیگ میتونی دانلود کنی ولی چیز خیلی دندون گیری نیستش....DC Universe بد نیستش ولی اونم بدی های خودش رو داره.

فکر کنم outlast ارزش داشته باشه برای چهار گیگ رو خرج کنی..نداره؟

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2

اگر ترسناک اون سبکی(که فقط باید دشمن رو Avoid کرد) به روحیه ات میخوره، وگرنه اونم حروم کردنه....من به شخصه اعصابم خورد میشد همش باید فرار میکردم، 1 ساعت بازی کردم بعد گذاشتم کنار، حال نداد با اینکه خیلی هیجان وارد میکرد ولی بعدش بیخود میشه اگر ترسناک بودنش جذبت نکنه.

1. مشکلی نیست. تنها فرقش اینکه جای کلید تایید دایره هست نه ضربدر
2. خرابیا Blue Pulse بوده . یا از همون اول اتفاق میفته یا تا 10 ساعت بعد و دستگاه خراب میشه. البته درصده خرابیا خیلی پایین بود و جای نگرانی زیادی نیست . کلا کنسول روشن بشه و تصویر بده و درایو کار کنه دیگه مشکلی خاصی نیست .
3. مشکلی نداره . لگ میزان زمان پاسخ گویی هست به نسبت زمانی که شما مثلا دکمه رو فشار میدید. میزان لگ هم بستگی به خوده TV داره . برای کم کردنش هم معمولا یک تنظیمه Game Mode رو TV ها میزارن.
4. همون مواری که توی 2 گفتم ... Blue PUlse . توی سریهای اول بیشتر دیده شده .
5 و 6 هم دوستان باید جواب بدن

من که استرالیا خرید متاسفانه توجه خاصی به جعبه نکردم ×_× اما عکسش توی لینک نقد و بررسی امضام هست .

بسیار ممنون دوست من ! از ج سریع شما !
من تهران هستم و برای خرید قطعا باید به توپخنه برم ! پایتخت و ولیعصر و .... هم به نوبه خود به آدم میندازن در کل ترجیح میدم از توپخونه خرید کنم ! هر چند از اونها هم خاطره بد زیاد دارم و چند بار هم به شدت درگیر شدم چون بعضیاشون عملا ادمای دزدی هستند و کنسول دست دوم رو و یا تعمیری رو عین حلو به آدم میندازن !
پس اگر دوستان کسی خرید کرده ممنون میشم بگه که در زمان خرید مورد 5 و 6 باید به چه نکاتی توجه کرد ! چون کنسول باز اونجا زیاده و تشخیصش مشکل !

اقا مشکلی نیستش.عالیه.کلا با هر چی X360-PS3 اوکی بوده با PS4 هم هست.
--------------------------
دوستان واقعا توی تلویزیون زیادی حساس شدید.من یه HDTV 32 اینچ 720P سامسونگ سری 4 دارم.کیفیت PS4 روش عالیهههه!!!! با تی وی و مانیتور 1080P که دارم فرقی نمیکنه کیفیت توش.
در اصلا توی تی وی 32 اینچ و کوچکتر وقتی حدود 1.8 متر فاصله داشته باشی با تلویزیون چشم انسان فرقی رو با 1080 P متوجه نمیشه و یکیه براش.تلویزیون بالای 40 اینچ روی 720 بد میشه و رزولوشن 1080 رو اوجا واقعا لازم داریم.

دوستان تروفیها به هیچ وجه آفلاین نمایش داده نمیشن حالا علتش چیه؟علتش اینه که شما وقتی توی قسمت تروفی میرید کنار تروفی یه عدد نوشته و یه چیزی مثه ULTRA RARE این اعداد از اینترنت لود میشن بین تمام کسایی که توPSN بازی مورد نظر رو انجام دادن و تروفی گرفتن یه سرچ خیلی سریع میزنه و اون عدد رو مینویسه البته اون عدد ثابت نیست ممکنه مثلا وقتی که فلان تروفی تعداد کسانی که بهش دست پیدا میکنن و میگیرنش زیاد بشه اون عدد بالا بره و مثلا ultra rare بشه rare واسه همین حتما باید به نت وصل باشه تا تروفیهارو نمایش بده

پاز نداره D: دلیلش رو کاشکی میدونستیم ×_× اما انتظار میره در اینده این گزینه هم اضافه بشه D: آرزوی خیلیها هست لول
بازیهایی که 3d دارن ذکر میشن. فکر میکنم تا الان فقط Trine II و Zen Pinball هستن که 3D دارن !
بله .... خیلی جای پیشترفت داره :) شکی درش نیست.

.... من خودم warframe رو خوشم اومد چون منتنوع تر بود. باز باید ببینی کدوم با سلیقت جور در میاد .

فکر نمیکنم فعلا امکانش باشه .

سلام خسته نباشی دیشب گذاشتمش واسه دانلود گرفت الان داره اپدیت1 گیگی میزنه

والا نت داشتم 9 گیگ 3 روز مونده بود ازش دیگه گفتم بازی بزارم دانلود . دیسی هم 22 گیگه

داداش اونو زود گرفتم تمومش کردم

سلام.اگه خدا بخواد فردا میخوام یکی بخرم.به نظرتون ریجن 1 نخرم؟تولید نوامبر به بعد باز هم احتمال خرابی داره؟اگه کسی جایی رو تو توپخونه میشناسه که قیمت خوب و مهلت تست میدن پ.خ کنه بی زحمت

دوستان بین battlefield 4 و COD:ghosts باتوجه به اینکه هیچکدوم رو روی ps3 یا x360 بازی نکردم!به نظر شما کدوم بهترن ؟
اصلا با BF3 روی ایکس باکس حال نکردم واسه همین دو دل شدم :-s !

دوستان بین battlefield 4 و COD:ghosts باتوجه به اینکه هیچکدوم رو روی ps3 یا x360 بازی نکردم!به نظر شما کدوم بهترن ؟
اصلا با BF3 روی ایکس باکس حال نکردم واسه همین دو دل شدم :-s !

برو سراغ cod
با bf3 حال نکردی با bf4 عمرا حال نمی کنی ، cod سینگل بهتری داره ، اوضاع مولتی اشم بهتره ، bf4 انقدر مولتی اش باگ داره اعصابت خورد می شه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or