هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بابا خدایی نگفتم به موقعیت مگانی ربط داره منظورم این بود که ایا dvd های تقلبی که ما ایرانیا استفاده میکنیم رو میخونهیا نه که تاکید من روی زیرنونیس فارسی خوندنش بود
البته از همه دووستام که بهم جواب میدن ممنون
یه موردی که مناز فروشنده ها پرسیدم این بود که گفتن رجین رو پخش تاثیر داره بخاطر سیستم پخش تصویر pal و ntsc
اون بحث ریجن برای فیلم اورجینال هست نه کپی!

من تازه به این نکته رسیدم که r1, r2 و... رو رو یds4 برعکس نوشتن :|:d مثل دسته x360
عادی مینوشتن بهتر نبود ؟:-/

- - -ویرایش - - -

یادش بخیر :( انگار همین دیروز بود
بهتره دیگه . راحت از بالا نگاه میکنی میتونی بخونی !

بچه ها من میخام سیستم کامپیوترمو بفروشم یدونه ps4 بخرم
اما چند تا سوال دارم که خواهشا جوابمو بدرستی بدین چون من روی این خریدم واقعا حساسم
1)الان کدوم مدل ps4 رو بخرم؟ ریژن 1 یا 2 یا 3
2)تو یکی از سایتها دیدم میگن بعضی از بازیهاش شطرنجی نشون میده؟
3)مثلا میشه بازی ps4 رو توی هارد دیسک ذخیره کرد بعد از روی هارد اجرا کرد؟ مثلا بازیارو از دوستم بگیرم بریزم تو هارد بعد اجرا کنم
4)من یه سری فیلمهای Mkv فول اچ دی دارم که توی هارد اکسترنالم ذخیره شده این هاردو میشه به ps4 وصل کرد و فیلمارو مشاهده کنم؟
5)میخام یه تلویزیون x-vision 32 اینچ فول اچ دی بگیرم با ps4 که مشکلی پیش نمیاد مثلا لگ بده و تیک بزنه ؟
6)آخرین سوالمم اینه که من به صدای فن خیلی حساسم تو بازیهای سنگین که دستگاه ps4 صدا میده؟صداش تا چقدر بلا هشتش یا اصلا صدا نمیده؟

1. فرقی نداره . 2 و 3 و 1 همه یه چیز هستن الا اینکه 3 کلید تاییدش دایره هست به جای X . یک سری سری اولیهای ریجن 1 مشکل داشتن. بهتره سری اول نخری . مثلا ریجن 2 ساخت Foxconn به نظره خودم OK بود.
2.؟ اگه برفک منظورته که ظاهرا روی بعضی tv ها بوده . با تعویض کابل باید مشکل حل بشه .
3.بازی های Ps4 همه توی هارد copy میشن و بازی هم باید داخل دستگاه باشه تا اجرا بشه.
4. دستگاه ps4 اصلا hard external ساپورت نمیکنه و معلوم هم نیست که همچین قابلیتی بهش اضافه بشه .
5.خیر . لگ هم هر tv لگه خودش رو داره. باید خودت تحقیق کنی در این زمینه اما معمولا یک تنظیمه game setting توی tv ها هست . یا game mode که lag رو کاهش میده
6.صداش تا حدی بالا میتونه میره. چه حساس باشی چه نباشی دستگاه باید خودش رو خنک کنی ....!

BgKy2rsCAAAUV1--150x150.jpg
BfxJMMzCYAAEifh-150x150.jpg
BfxI1XXCEAAAKmt-150x150.jpg

آقا خلاصه من نتونستم راهی پیدا کنم که بتونم با یک قند شکن بریزم تو کنسولم... بشدت بهش نیاز دارم. لبته یک بنده خدایی در مورد نرم افزار Charles p....r...o...x....y یک چیزی گفت ، ولی من نتوستم نرم افزار کرک شده اش رو پیدا کنم. کسی هست یک نرم افزار دیگه بهم معرفی کنه ( با راهنمایی ) یا همین Charles p....r...o...x....y کرک شده رو بهم بده ؟!!

من باز برای رفع ابهام تست کردم فیلم چه اورجینال و چه غیر اورجینال پخش میکنه :)
زیرنویس فارسی هم نشون میده

دستت درد نکنه داداش خیلی گلی
دوستان به مدت دوماه کلی بررسی نرم افزاری و سخت افزاری تخصصی و کاربردی روی دو کنسول نسل هشتم انجام دادم و اینجا سوال هایی رو که کاربردی هستن رو پرسیدم که دوست عزیزم جواب دادن
بنده در تمام زمینه ها از soc ها بگیر تا بقیه مدارات سخت افزاری و بقیه موارد نرم افزاری و سخت افزاری تحقیق کردم و الان با اطمینان میگم انتخاب من ps4 هست بخاطر بازی های انحصار محشرش سخت افزار قوی که داره اینم بگن سخت افزارش به شدت شبیه pc هستش ایکس باکس کمی پیچیده طراحی کرده و یه سری نو اوری در تولیدش داره که به خوبی استفاده نشده ولی ps4 سخت افزار قوی داره ولی از لحاظ طراحی چیز پیچیده ای نداره

کلا با اطمینان میگم انتخاب من ps4 هست

- - -ویرایش - - -

سلام
PS4 فیلم پخش میکنه؟
پس چرا ماله من نمیکنه؟:(
اپدیت 1.60 هم داره

پخش نکرد؟با فلش خواستی فیلم ببینی یا با دیسک؟

- - -ویرایش - - -

سلام
PS4 فیلم پخش میکنه؟
پس چرا ماله من نمیکنه؟:(
اپدیت 1.60 هم داره

پخش نکرد؟با فلش خواستی فیلم ببینی یا با دیسک؟

ND به مناسب ولنتاین یه سری طرح جالب منتشر کرده. ارتباط مستقیمی با PS4 نداره ، ولی به هر حال ND مهم ترین استودیوی سونی هست و الآن هم مشغول کار روی بازی های PS4 هستن و جای بهتری پیدا نکردم ! :دی

جای خالی یک کاراکتر خیلی احساس میشه. :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or