هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

پخش دی وی دی ارتباط مستقیمی به ریجن کنسول داره.چون ایران از سیستم پال استفاده میکنه در نتیجه فیلمهایی که میزنه هم ریجن پال یا ۲ میشه.پس اگه کنسولتون ریجن ۲ باشه با اکثر فیلمها بخصوص فیلمهای ارجینالی که خریداری میشه مشکلی نداره.اگه کنسولتون ریجن ۱ و ۳ باشه باید دنبال فیلمهای اون ریجن باشید که پخش کنه .

گویا MBL 14:The Show به صورت 60 فریم/1080p برروی PS4اجرا میشه.
حالا فقط به این ختم نمیشه!!کلا برای PS4 یه انجین لایتینگ جدید استفاده شده.هرکاراکتر بالای 10000 تا Polygon داره!هر استادیوم بالای 1 میلیون Polygon!تاثیرات نور برروی اشیا مختلف مثل چوب,لباس,پوست و...متفاوته!یا مثلا Mike Napoli بیشتر از 40000تار مو داره:دی!قدرت PS4 باعث شده هر کاراکتر این ویژگی رو داشته باشه.همه ی چمن ها در هر30 تا استادیوم به صورت جداگانه رندر شدن.
- Over 50 new features and improvements- All of these will enhance, deepen, streamline, and better your overall experience
- Quick Counts will cut game completion times in half
- New UI built from the ground up for PS4, carried across all versions
- Year-to-year saves
- Cross-platform saves across all SKUs
- Road to the Show will continue its evolution
- Community Challenges put the power of creation in the hands of gamers
- Baseball scenarios can be easily generated, customized, and shared online
- Smarter Universal Profile now tracks player tendency
- Train your Profile and sub it into Diamond Dynasty games to give your human opponent a better matchup than just the CPU
- Online Franchise expands upon Online Leagues of seasons past, introducing multi-season play with Scouting, the Amateur Draft, Free Agency, and CPU Trades
- Add-on purchases simplified, rolled everything into a Universal Currency known as Stubs
- Don’t need to spend anything on Subs to enjoy a full experience
- Stubs are earned through general gameplay and tied to your Universal Profile
- The rate at which Stubs are earned is intentionally generous
- Brett Lawrie will be on the Canadian cover for MLB 14
MLB 14 The Show comes home in May for PS4, April for PS3 and Vita | Polygon
MLB 14 The Show's PS4 graphics and new lighting engine are stunning -- PlayStation Universe
اینم برای این که تفاوت دو نسخه PS4 , PS3 رو بهتر بفهمین:دی!
http://i.minus.com/iyKEaEwoA6rfB.gif

پخش دی وی دی ارتباط مستقیمی به ریجن کنسول داره.چون ایران از سیستم پال استفاده میکنه در نتیجه فیلمهایی که میزنه هم ریجن پال یا ۲ میشه.پس اگه کنسولتون ریجن ۲ باشه با اکثر فیلمها بخصوص فیلمهای ارجینالی که خریداری میشه مشکلی نداره.اگه کنسولتون ریجن ۱ و ۳ باشه باید دنبال فیلمهای اون ریجن باشید که پخش کنه .

دوست عزیز یکی از کاربرای گل سایت به اسم
moj1370 فرمودند بحث رجین فقط برای فیلم های اورجینال مطرحه نظر شما چیه؟

دوستان چرا تو دانلود pause نداره؟
بازیها ام هیچ کدوم گزینه 3D ندارن!
کلا مثله اینکه از لحاظه نرم افزاری خیلی کار داره فعلا؟!
پاز نداره D: دلیلش رو کاشکی میدونستیم ×_× اما انتظار میره در اینده این گزینه هم اضافه بشه D: آرزوی خیلیها هست لول
بازیهایی که 3d دارن ذکر میشن. فکر میکنم تا الان فقط Trine II و Zen Pinball هستن که 3D دارن !
بله .... خیلی جای پیشترفت داره :) شکی درش نیست.

من 9 گیگ حجم دارم نمی دونم کدوم بازی freetoplay بگیرم که کیفیتش عالیییی باشه؟
.... من خودم warframe رو خوشم اومد چون منتنوع تر بود. باز باید ببینی کدوم با سلیقت جور در میاد .

اپديتاي حجيم بازيارو ميشه از pc دانلود كرد بعد ريخت تو خود كنسول؟
فکر نمیکنم فعلا امکانش باشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or