se7en sin
کاربر سایت
کنسولتونR2هست دیگه؟؟
- - -ویرایش - - -
فک کنمتو منو بازی هم فرق داشته باشهفقط تو منو بازی جای دکمه ها فرق داره یا تو بازی هم همینطوره؟ تشکر
کنسولتونR2هست دیگه؟؟
فک کنمتو منو بازی هم فرق داشته باشهفقط تو منو بازی جای دکمه ها فرق داره یا تو بازی هم همینطوره؟ تشکر
توی بازی ها هم همین طوره.فقط تو منو بازی جای دکمه ها فرق داره یا تو بازی هم همینطوره؟ تشکر
دستت درد نکنه دادا فقط یه dvd که سر چهار راه میفروشن روش امتحان کن و ببین زیرنویس فارسی رو بدون مشکل اجرا میکنه یا نه دستت درد نکنه ببخشید زحمت دادمنداره . لازم نیست ... نمیشه D:
مشکلی نیست . البته من فقط dvd و bluray ارویج رو امتحان کردم مشکلی توی اجرا نبود
فقط 3d فعلا ساپورت نمیکنه.
سلامدستت درد نکنه دادا فقط یه dvd که سر چهار راه میفروشن روش امتحان کن و ببین زیرنویس فارسی رو بدون مشکل اجرا میکنه یا نه دستت درد نکنه ببخشید زحمت دادم
دوستان چرا اطلاعات غلط میدین !؟فقط تو منو بازی جای دکمه ها فرق داره یا تو بازی هم همینطوره؟ تشکر
دوستان چرا اطلاعات غلط میدین !؟
عزیز من خودم ریجن 3 دارم فقط تو منو ها جای دکمه فرق میکنه !!
نمیدونم والا !!!بچه ها چند بار گفتن که اگه کنسول ریجن 3 داشته باشین و گیم ریجن 3 هم بگیرین هم توی منو و هم توی بازی جای X و O با هم عوض میشه!!!
در غیر این صورت یعنی گیم ریجن 1 و 2 باشه فقط توی منو فرق هستش!
اهان من نمیدونستم ایشون خارج از کشور هستن ولی خب ایشون گفتن که اورج گذاشتن کار کرده شما خودتون امتحان کردین دیدین نشده؟سلام
ps4 فیلم اجرا نمیکنه(تو اپدیت های بعدی احتمالا)
ایشون ایران نیستن!
کی گفته؟سلام
ps4 فیلم اجرا نمیکنه(تو اپدیت های بعدی احتمالا)
ایشون ایران نیستن!
آخه یکم فک کنین مگه پخش کردن فیلم تو ps4 به موقعیت شما رو کره ی زمین بستگی داره!!!؟؟؟:dاهان من نمیدونستم ایشون خارج از کشور هستن ولی خب ایشون گفتن که اورج گذاشتن کار کرده شما خودتون امتحان کردین دیدین نشده؟
دستت درد نکنه دادا فقط یه dvd که سر چهار راه میفروشن روش امتحان کن و ببین زیرنویس فارسی رو بدون مشکل اجرا میکنه یا نه دستت درد نکنه ببخشید زحمت دادم
سلام
ایشون ایران نیستن!
آخه یکم فک کنین مگه پخش کردن فیلم تو ps4 به موقعیت شما رو کره ی زمین بستگی داره!!!؟؟؟:d
شما اگر اطلاع ندارین بقیه رو گمراه نکنینیکم با دقت بخونی میبینی که داره
بابت اف تاپیک شرمنده
شما اگر اطلاع ندارین بقیه رو گمراه نکنین
ps4 فیلم بلوری و dvd پخش میکنه ربطی به ایران یا جای دیگه نداره!
دوستان نزدیک ترین بازیه انحصاری ps4 که قراره عرضه بشه کی هستش؟ من الان بازی ندارم با چی این ps4 میتونم سرگرم بشم تا بیاد؟ خط ابی مرگ هم قضیشو میگین چیه؟![]()