هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

هیچجا!
یعنی کلا تولیدی غیر سری اول نیست توی ایران با هر قیمتی؟
اکثر خرابیا برای 2 ماهه اول بود! 3 ماه آخر سال 2013 خرابیشون خیلی کمه!
2 ماه اول ساخت یعنی کی بوده؟
من الان ریجن1 رو 1600 قیمت دارم.(پایین ترم میاد) تاریخ نوامبر,اوکیه مشکلی نداره؟ یا برم سراغ ریجن 2 با قیمت بالاتر مثلا.
تولید 2014 اصلا توی ایران وارد شده؟
مرسی داداش

دوستان اگه کسی اطلاع داره لطفا جواب بده.
وقتی داریم انلاین بازی میکنیم چه کار باید کنیم تا voice فعال بشه. مثلا تو fifa موقع بازی با دوستان بالای صفحه علامت هندزفری میاد اما هیچ صدایی رد و بدل نمیشه با طرف دیگه که داریم انلاین بازی میکنیم. من امتحان کردم فقط توی voice party قبل از بازی میشه صحبت کرد یا موقع فرستادن message فایل صوتی رو فرستا د. اما موقع بازی نمیدونم باید چه کرد.

2 ماه اول ساخت یعنی کی بوده؟
آگست و سپتامبر
من الان ریجن1 رو 1600 قیمت دارم.(پایین ترم میاد) تاریخ نوامبر,اوکیه مشکلی نداره؟ یا برم سراغ ریجن 2 با قیمت بالاتر مثلا.
قیمت خوبه اما حتما مهلت تست بگیر!
ببین قطعات که تفاوتی نداره تنها فرق ریجنها خط اسمبلشونه که فرق داره!(این طرز فکر منه البته شایدم اشتباه باشه) اگه اخبار رو دنبال کرده باشی یه سری خرابیا سر این بود که بچه هایی که تو شرکت فاکس کان کار میکردن رو مادربردا تف مینداختن! از این جهت که چینیا با آمریکاییا مشکل دارن به نظر من فقط با ریجن 1 مشکل داشتن و شاید علت خرابی اولیه زیاد ریجن 1 هم همین بوده باشه!
من باشم اگه ریجن 2 قیمت خوب گیر بیارم ریجن 2 میگیرم
تولید 2014 اصلا توی ایران وارد شده؟
احتمالا که اومده اما تجربه نشون داده این وارد کننده های اصلی لو نمیدن تا 2013 هاشون کامل تموم شه!

آخرین ویرایش:
آگست و سپتامبر

قیمت خوبه اما حتما مهلت تست بگیر!
ببین قطعات که تفاوتی نداره تنها فرق ریجنها خط اسمبلشونه که فرق داره!(این طرز فکر منه البته شایدم اشتباه باشه) اگه اخبار رو دنبال کرده باشی یه سری خرابیا سر این بود که بچه هایی که تو شرکت فاکس کان کار میکردن رو مادربردا تف مینداختن! از این جهت که چینیا با آمریکاییا مشکل دارن به نظر من فقط با ریجن 1 مشکل داشتن و شاید علت خرابی اولیه زیاد ریجن 1 هم همین بوده باشه!
من باشم اگه ریجن 2 قیمت خوب گیر بیارم ریجن 2 میگیرم

احتمالا که اومده اما تجربه نشون داده این وارد کننده های اصلی لو نمیدن تا 2013 هاشون کامل تموم شه!

مرسی داداش
تف =)))))) از خنده مردم
منم خودم ریجن 2 با قیمت مناسب گیر بیارم میگیرم ولی ماشالا بد مافیایی پشت ایناست.

دوستان تا حالا کسی امتحان کرده dvd یا بلوی ری بذاره تو ps4 خودش و باهاش فیلم با زیرنویس ببینه؟چون این قضیه برای من خیلی مهمه اگه میشه یه نفر این رو امتحان کنه خیلی ممنون میشم میدونم زحمته ولی اگر اینکار بکنید منون میشم

سلام پی اس4 انتی ویروس داره یانه اگر ویروسی بشه باید چیکار کرد
نداره . لازم نیست ... نمیشه D:

دوستان تا حالا کسی امتحان کرده dvd یا بلوی ری بذاره تو ps4 خودش و باهاش فیلم با زیرنویس ببینه؟چون این قضیه برای من خیلی مهمه اگه میشه یه نفر این رو امتحان کنه خیلی ممنون میشم میدونم زحمته ولی اگر اینکار بکنید منون میشم
مشکلی نیست . البته من فقط dvd و bluray ارویج رو امتحان کردم مشکلی توی اجرا نبود
فقط 3d فعلا ساپورت نمیکنه.

سلام دوستان من فکنم یکم گاگولم! چون نمی فهمم چرا ریجن ۱ ارزونه و ریجن ۲ و ۳ انقدر تفاوت داره قیمتش! میشه راهنمایی کنین میخوام فردا برم بخرم ُ چه ریجنی بگیرم و چه فرقی میکنن اینا؟!

سلام دوستان من فکنم یکم گاگولم! چون نمی فهمم چرا ریجن ۱ ارزونه و ریجن ۲ و ۳ انقدر تفاوت داره قیمتش! میشه راهنمایی کنین میخوام فردا برم بخرم ُ چه ریجنی بگیرم و چه فرقی میکنن اینا؟!

ریجن 1 مال امریکا هست
ریجن 2 اروپا
ریجن 3 اسیا
تفاوت ریجن 3 فقط با ریجن 1 و 2 فرق داره اونم بخاطر دکمه انتخاب (ضبدر)که جایه دکمه دایره هست همین
قیمت هم چون ریجن 2 از اروپا میاد قیمت پوند حساب میشه و گرون تر هست
شما همون ریجن 1 با محلت تست بخر

ریجن 1 مال امریکا هست
ریجن 2 اروپا
ریجن 3 اسیا
تفاوت ریجن 3 فقط با ریجن 1 و 2 فرق داره اونم بخاطر دکمه انتخاب (ضبدر)که جایه دکمه دایره هست همین
قیمت هم چون ریجن 2 از اروپا میاد قیمت پوند حساب میشه و گرون تر هست
شما همون ریجن 1 با محلت تست بخر

دوستان من میخوام ریجن 3 بگیرم میشه دقیق بگید چه تفاوت هایی با ریجن های دیگه داره. معایبش رو بگین.تشکر

خدمت شما

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or