هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بعد این حجمش چند گیگ در ماهه ؟ با هزینش هم بگین خیلی خوب میشه :) . الان من داتک دارم 3 گیگ در ماه اصلا جواب نمیده برای دانلود بازی و اپدیت شبا هم که نمیشه با کنسول دانلود کرد .:(
قیمت همه تقریبا یکی هست...شما باید حجم اضافی بخری
آره ۳ گیگ واسه وبگردی هم کمه!
که پارس اگر حجم بیشتر بخری تخفیف میده مثلا اگه ۱۰۰ گیگ یه دفعه بخری فک کنم کلا بشه ۲۵۰... بقیه رو نمیدونم که اینجور تخفیف میدن یا نه
سرویس های نامحدود هم به نظرم اصلا به کار نمیاد اینجوری حجم اضافه بخری سرعت بهتره شب ها هم که رایگان

دوستان جریان پینگ چیه؟ و چطوری باید بگیریم با چه نرم افزاری من اصلا وارد نیستم راهنمایی کنید
RUN رو توی کامپیوتر باز کن و یکی از اینارو توش تایپ کن
ping 4.2.2.2 -t
ping 4.2.2.4 -t
اولی پینگ رو با سرور اروپا رو تو هر ثانیه میده بهت و دومی مال سرور امریکاست

سلام
چند سوال داشتم
1.الان که انلاین بازی کردن پولی شده اگه رو اکانت REGION 1 پلاس داشته باشی بعد یه بازی REGION2 که نیاز به PASSCODE داره رو نمیشه بازی کرد؟
2.قابلیتRESUME در دانلود بازی ها از روی PS4 برداشته شده؟

قیمت همه تقریبا یکی هست...شما باید حجم اضافی بخری
آره ۳ گیگ واسه وبگردی هم کمه!
که پارس اگر حجم بیشتر بخری تخفیف میده مثلا اگه ۱۰۰ گیگ یه دفعه بخری فک کنم کلا بشه ۲۵۰... بقیه رو نمیدونم که اینجور تخفیف میدن یا نه
سرویس های نامحدود هم به نظرم اصلا به کار نمیاد اینجوری حجم اضافه بخری سرعت بهتره شب ها هم که رایگان

عزیز من نامحدود مخابرات دارم پینگمم عالی عالی هست ۱ مگ ماهی ۳۸ هزارم بیشتر نمیدم سرعت دانلود در ps4 هم هر ۸ ثانیه ۱ مگ دانلود میکنه این کجاش بده؟
راحت بهت بگم ماهی بیشتر از ۱۵۰ گیگ هم دانلود میکنم؟

عزیز من نامحدود مخابرات دارم پینگمم عالی عالی هست ۱ مگ ماهی ۳۸ هزارم بیشتر نمیدم سرعت دانلود در ps4 هم هر ۸ ثانیه ۱ مگ دانلود میکنه این کجاش بده؟

من با 512 همینقدر دانلود دارم:d

من با مشخصات این دوستمون حداقل در ماه 270 الی 300 گیگ دانلود می کنم

سلام دوستان
بنده از دو شرکت اینترنتی سرویس گرفتم یکی مخابراتی و دیگری وایمکس مبین نت اما وقتی با اینترنت مخابراتی اقدام به دانلود بازی با PS4 می کنم سرعت همان سرعت دانلود با PC هست اما وقتی با اینترنت مبین نت اقدام به دانلود می کنم سرعت چندین برابر کاهش پیدا می کنه در صورتی که سرعت دانلود با کامپیوتر بالاست.
در ضمن حتی زمانی که سرویس رایگان نیست(مبین نت) سرعت دانلود فوق العاده پایین است در حالی که می تونم بسیار راحت بدون لگ آنلاین بازی کنم.
لطفا راهنمایی کنید.

سلام دوستان
بنده از دو شرکت اینترنتی سرویس گرفتم یکی مخابراتی و دیگری وایمکس مبین نت اما وقتی با اینترنت مخابراتی اقدام به دانلود بازی با PS4 می کنم سرعت همان سرعت دانلود با PC هست اما وقتی با اینترنت مبین نت اقدام به دانلود می کنم سرعت چندین برابر کاهش پیدا می کنه در صورتی که سرعت دانلود با کامپیوتر بالاست.
در ضمن حتی زمانی که سرویس رایگان نیست(مبین نت) سرعت دانلود فوق العاده پایین است در حالی که می تونم بسیار راحت بدون لگ آنلاین بازی کنم.
لطفا راهنمایی کنید.
عزیز دل کلا مبین نت مضخرف ترین سرویس ایران هست
برا من با سرعت متوسط دانلود میکنه خوبه من با نت 2mgمبین نت فایل 500مگی رو با ps3تو 30دقیقه میگیرم

یه شایعاتی هست ولی صد در صد نیست.در کل احتمالش بالاست

1 - نسخه ی Game Of The Year بازی TLOF میاد کلا ؟

من با خودم داشتم میگفتم که اگه این نسخه ی بازی میخواد بیاد احتمالش هست که برای پلی استیشن 4 هم بسازن .

نسخه ی GOTY بازی TLOU میاد ؟

اگر بخواد بیاد احتمال اومدنش رو پلی استیشن 4 خیلی بالا میره .

Last edited by a moderator:
من با مشخصات این دوستمون حداقل در ماه 270 الی 300 گیگ دانلود می کنم
شما دیگه آخرشی :d
با ماهی 38 تومن 300 گیگ دانلود میکنی؟

- - -ویرایش - - -

نسخه ی GOTY بازی TLOU میاد ؟

اگر بخواد بیاد احتمال اومدنش رو پلی استیشن 4 خیلی بالا میره .
اصلا فعلا امیدی نداشته باش تا این بازی واسه ps4 بیاد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or