saman76
کاربر سایت
سلام با نرم افزار speed testدوستان جریان پینگ چیه؟ و چطوری باید بگیریم با چه نرم افزاری من اصلا وارد نیستم راهنمایی کنید
سلام با نرم افزار speed testدوستان جریان پینگ چیه؟ و چطوری باید بگیریم با چه نرم افزاری من اصلا وارد نیستم راهنمایی کنید
قیمت همه تقریبا یکی هست...شما باید حجم اضافی بخریبعد این حجمش چند گیگ در ماهه ؟ با هزینش هم بگین خیلی خوب میشه. الان من داتک دارم 3 گیگ در ماه اصلا جواب نمیده برای دانلود بازی و اپدیت شبا هم که نمیشه با کنسول دانلود کرد .
![]()
RUN رو توی کامپیوتر باز کن و یکی از اینارو توش تایپ کندوستان جریان پینگ چیه؟ و چطوری باید بگیریم با چه نرم افزاری من اصلا وارد نیستم راهنمایی کنید
اقا راجع به سری های ساخت هم توضیح بدین
ار چه تاریخی سری ساخت دستگاهها جدید شدن؟؟
این شرایط برای همه رجینها هست ؟؟
هنوز مشخص نشده این پورت اضافه ای که بقل پورت Headset روی Dualshock 4 وجود داره ( بالاش نوشته شده EXT ) چه کاربردی داره ؟
قیمت همه تقریبا یکی هست...شما باید حجم اضافی بخری
آره ۳ گیگ واسه وبگردی هم کمه!
که پارس اگر حجم بیشتر بخری تخفیف میده مثلا اگه ۱۰۰ گیگ یه دفعه بخری فک کنم کلا بشه ۲۵۰... بقیه رو نمیدونم که اینجور تخفیف میدن یا نه
سرویس های نامحدود هم به نظرم اصلا به کار نمیاد اینجوری حجم اضافه بخری سرعت بهتره شب ها هم که رایگان
عزیز من نامحدود مخابرات دارم پینگمم عالی عالی هست ۱ مگ ماهی ۳۸ هزارم بیشتر نمیدم سرعت دانلود در ps4 هم هر ۸ ثانیه ۱ مگ دانلود میکنه این کجاش بده؟
راحت بهت بگم ماهی بیشتر از ۱۵۰ گیگ هم دانلود میکنم؟
عزیز من نامحدود مخابرات دارم پینگمم عالی عالی هست ۱ مگ ماهی ۳۸ هزارم بیشتر نمیدم سرعت دانلود در ps4 هم هر ۸ ثانیه ۱ مگ دانلود میکنه این کجاش بده؟
راحت بهت بگم ماهی بیشتر از ۱۵۰ گیگ هم دانلود میکنم؟
عزیز دل کلا مبین نت مضخرف ترین سرویس ایران هستسلام دوستان
بنده از دو شرکت اینترنتی سرویس گرفتم یکی مخابراتی و دیگری وایمکس مبین نت اما وقتی با اینترنت مخابراتی اقدام به دانلود بازی با PS4 می کنم سرعت همان سرعت دانلود با PC هست اما وقتی با اینترنت مبین نت اقدام به دانلود می کنم سرعت چندین برابر کاهش پیدا می کنه در صورتی که سرعت دانلود با کامپیوتر بالاست.
در ضمن حتی زمانی که سرویس رایگان نیست(مبین نت) سرعت دانلود فوق العاده پایین است در حالی که می تونم بسیار راحت بدون لگ آنلاین بازی کنم.
لطفا راهنمایی کنید.
دوست عزیز بنده هم دقیقا 2mb دارم و مشکل من با PS4 هستعزیز دل کلا مبین نت مضخرف ترین سرویس ایران هست
برا من با سرعت متوسط دانلود میکنه خوبه من با نت 2mgمبین نت فایل 500مگی رو با ps3تو 30دقیقه میگیرم
یه شایعاتی هست ولی صد در صد نیست.در کل احتمالش بالاست
شما دیگه آخرشی :dمن با مشخصات این دوستمون حداقل در ماه 270 الی 300 گیگ دانلود می کنم
اصلا فعلا امیدی نداشته باش تا این بازی واسه ps4 بیاد!نسخه ی GOTY بازی TLOU میاد ؟
اگر بخواد بیاد احتمال اومدنش رو پلی استیشن 4 خیلی بالا میره .