هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

عزیزان یه PS4 ریجین 3 دست دوم هست که احتمالا بخرمش.
هرچند میدونم بارها این سوال پرسیده شده.ولی منم میپرسم چون واقعا جوابشو بلد نیستم:
ریجین 1 و 2 و 3 هیچ تفاوتی باهمندارن؟
از کجا میشه فهمید یک کنسول
بلوپالس
هست؟
کلا ممنون میشم یه راهنمایی اولیه برای اینکه بعد از تحویل کنسول چیکار کنم بهم بدین.
ممنون.

دوستان یکی یه عکس از قسمت پلمپ کنسول بزاره لطفا .

این دفه ی سوم که این درخواست رو می کنم ولی کسی عکس نمی زاره .

از این واضح تر نتونستم برات گیر بیارم اونم تو ویدیوهایی از Unbox کردن کنسول پیدا کردم

اوننوار برچسب آبی که لوگوی پلی استیشن روش هست مربوط به پلمپ اصلی سونی هست...

Last edited by a moderator:
عزیزان یه PS4 ریجین 3 دست دوم هست که احتمالا بخرمش.
هرچند میدونم بارها این سوال پرسیده شده.ولی منم میپرسم چون واقعا جوابشو بلد نیستم:
ریجین 1 و 2 و 3 هیچ تفاوتی باهمندارن؟
از کجا میشه فهمید یک کنسول
بلوپالس
هست؟
کلا ممنون میشم یه راهنمایی اولیه برای اینکه بعد از تحویل کنسول چیکار کنم بهم بدین.
ممنون.
ندارن . همونطور که بارها هم اشاره شده کلید تایید دایره هست به جای ضربدر توی PDM
Blue Pulse رو زمانی که Blue Pulse میشه میفهمی و وقتی هم بشه کاریش نمیشه کرد ( یک سری اقدامات مثل دوباره جا گراشتن کابلها و گزاشتن دوباره هارد هست اما گارانتی برای درست شدنش نیست ) پس بهتره مهلته تست بگیری . ممکنه از زمان روشن کردن الا 10 ساعت اینده خودش رو نشون بده .

دوستان این قسمت تاچ دسته کنسول من یکم شل میزنه به نظر شما مشکل داره؟ بعدشم کنسول من زده made in china این با کنسولای ساخت japan تفاوت داره یا یکین از نظر کیفیت؟ چون شنیدم تفاوت نداره ولی نمیدونم؟ یه سوال دیگه هم داشتم دوستان این که ما نفهمیدیم بالاخره کنسولو update کنیم یا نه؟ یکی میگه خوبه یکی میگه نکنید فعلا شاید کنسول به هم بریزه... چه کنیم اخر :|
خیر .
خیر
اپدیت برای استفاده از PSN آجباری هست حالا چه بخوای چه نخوای باید اپدیت بشه چون کنسول واقعا به صورت افلاین امکاناته چندانی نداره . اپدیتها در جهت بهتر شدن کنسول منتشر میشن و اپدیت اخری هم بسیار مهم بود مخصوصا اینکه ساپورت هدستهای third party اضافه شد .

دوستان این قسمت تاچ دسته کنسول من یکم شل میزنه به نظر شما مشکل داره؟ بعدشم کنسول من زده made in china این با کنسولای ساخت japan تفاوت داره یا یکین از نظر کیفیت؟ چون شنیدم تفاوت نداره ولی نمیدونم؟ یه سوال دیگه هم داشتم دوستان این که ما نفهمیدیم بالاخره کنسولو update کنیم یا نه؟ یکی میگه خوبه یکی میگه نکنید فعلا شاید کنسول به هم بریزه... چه کنیم اخر :|

هرکی گفت آپدیت نکن یه چک بزن در گوشش بهش بگو "You low corrosive lump of fecal horror" بعد هم بشین با کنسول آپدیت شدت آنلاین بازی کن.
شرکت ها آپدیت هارو برای بهینه سازی کارکرد کنسول عرضه میکنن....دلیل نداره که آپدیت نکنی.

ندارن . همونطور که بارها هم اشاره شده کلید تایید دایره هست به جای ضربدر توی PDM
Blue Pulse رو زمانی که Blue Pulse میشه میفهمی و وقتی هم بشه کاریش نمیشه کرد ( یک سری اقدامات مثل دوباره جا گراشتن کابلها و گزاشتن دوباره هارد هست اما گارانتی برای درست شدنش نیست ) پس بهتره مهلته تست بگیری . ممکنه از زمان روشن کردن الا 10 ساعت اینده خودش رو نشون بده .
بعد از بلو پالس شدن چراغ PS4 به چه رنگ و شکلی در میاد؟
بعد از بلو پلاس شدن کنسول دیگه روشن نمیشه؟

بعد از بلو پالس شدن چراغ PS4 به چه رنگ و شکلی در میاد؟
بعد از بلو پلاس شدن کنسول دیگه روشن نمیشه؟
Blue Pulse ! همونطور که از اسمش معلومه پالسه ابی میده و به رنگ سفید در نمیاد که بوت بشه .
روشن میشه اما بوت نمیشه و OS بالا نمیاد ...
اگر هم اقداماتی که گفتم جواب نداره کاریش نمیشه کرد ... باید برسه دسته سونی تا عوض بشه.

از این واضح تر نتونستم برات گیر بیارم اونم تو ویدیوهایی از Unbox کردن کنسول پیدا کردم

البته ربطی نداره این! میتونه اون چسب بی رنگ هم باشه (مال من مثلا بی رنگ بود) ویدیو های انباکس رو هم ببینین تو یو تیوب همه جورش هست.
بعد جعبه ی مال من کلا فرق داره پشتش و عکس کیلزون هست.ریجن 2 البته مال امارات

Last edited by a moderator:

این برچسب روی خیلی از کنسول ها نیست. من از ایران گرفتم و به جای این برچسب یک نوار بی رنگ روی تمام کنسول ها بود و چون این برچسب رو دیده بودم حساس شدم, یکی از دوستان از bestbuy واسه خودش رفت گرفت و بهش گفتم واسم عکس بگیره... اون هم دقیقا همینطور بود. توی Y outube اگه ببینید اکثر جعبه ها حتی اونهایی که از فروشگاه در زمان تحویل هم فیلم برداری شده هیچ لیبل و برچسبی کلا" ندارند, خیلی هاشون هم دارند! خیلی درگیر این موضوع نشید و با خیال راحت خرید کنید

سلام
یک سوالی داشتم میخواستم مطمئن بشم :

وصل شدن به چه ریجنی ربط به اکانتی داره که ساخته میشه نه به ریجن بازی درسته ؟
ریجن زمانی انتخاب میشه که در هنگام ساختن اکانت کشوره مربوطه رو انتخاب میکنید !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or