ندارن . همونطور که بارها هم اشاره شده کلید تایید دایره هست به جای ضربدر توی PDMعزیزان یه PS4 ریجین 3 دست دوم هست که احتمالا بخرمش.
هرچند میدونم بارها این سوال پرسیده شده.ولی منم میپرسم چون واقعا جوابشو بلد نیستم:
ریجین 1 و 2 و 3 هیچ تفاوتی باهمندارن؟
از کجا میشه فهمید یک کنسولبلوپالسهست؟
کلا ممنون میشم یه راهنمایی اولیه برای اینکه بعد از تحویل کنسول چیکار کنم بهم بدین.
ممنون.
خیر .دوستان این قسمت تاچ دسته کنسول من یکم شل میزنه به نظر شما مشکل داره؟ بعدشم کنسول من زده made in china این با کنسولای ساخت japan تفاوت داره یا یکین از نظر کیفیت؟ چون شنیدم تفاوت نداره ولی نمیدونم؟ یه سوال دیگه هم داشتم دوستان این که ما نفهمیدیم بالاخره کنسولو update کنیم یا نه؟ یکی میگه خوبه یکی میگه نکنید فعلا شاید کنسول به هم بریزه... چه کنیم اخر![]()
دوستان این قسمت تاچ دسته کنسول من یکم شل میزنه به نظر شما مشکل داره؟ بعدشم کنسول من زده made in china این با کنسولای ساخت japan تفاوت داره یا یکین از نظر کیفیت؟ چون شنیدم تفاوت نداره ولی نمیدونم؟ یه سوال دیگه هم داشتم دوستان این که ما نفهمیدیم بالاخره کنسولو update کنیم یا نه؟ یکی میگه خوبه یکی میگه نکنید فعلا شاید کنسول به هم بریزه... چه کنیم اخر![]()
بعد از بلو پالس شدن چراغ PS4 به چه رنگ و شکلی در میاد؟ندارن . همونطور که بارها هم اشاره شده کلید تایید دایره هست به جای ضربدر توی PDM
Blue Pulse رو زمانی که Blue Pulse میشه میفهمی و وقتی هم بشه کاریش نمیشه کرد ( یک سری اقدامات مثل دوباره جا گراشتن کابلها و گزاشتن دوباره هارد هست اما گارانتی برای درست شدنش نیست ) پس بهتره مهلته تست بگیری . ممکنه از زمان روشن کردن الا 10 ساعت اینده خودش رو نشون بده .
Blue Pulse ! همونطور که از اسمش معلومه پالسه ابی میده و به رنگ سفید در نمیاد که بوت بشه .بعد از بلو پالس شدن چراغ PS4 به چه رنگ و شکلی در میاد؟
بعد از بلو پلاس شدن کنسول دیگه روشن نمیشه؟
هنوز خبری از هکش نشده؟
هنوز خبری از هکش نشده؟
یکی جواب منو بده لطفا...
یه سوال اساسی؟
از کجای کنسول بفهمیم ریجن دو هست نه یک؟
توجه کنید که کنسول رو گفتم نه کارتنش
ریجن زمانی انتخاب میشه که در هنگام ساختن اکانت کشوره مربوطه رو انتخاب میکنید !سلام
یک سوالی داشتم میخواستم مطمئن بشم :
وصل شدن به چه ریجنی ربط به اکانتی داره که ساخته میشه نه به ریجن بازی درسته ؟