Matin Cena
کاربر سایت
یه چیز دیگه اونم اینکه به نظرتون الآن Ps4 بگیرم خرداد Ps Vita خوب هست ؟؟؟؟ چون خیلی دوست دارم Remote بزنم ؟ می ارزه ؟
اگه با این حس میخوای بگیری نگیر چون بعدا هی افسوس میخوری کاش ریجن 2 یا 1 گرفته بودم .آقا نمیدونم چرا یه جورایی دوست ندارم ریجن 3 بگیرم . دلیلشم نمیدونم . نظر شما چیه ؟ همون ریجن یک بگیر ؟ یا ریجن 3 ؟ نمیدونم چرا حس خوبی به ریجن 3 ندارم
شما كه دارى پول مى دى ريجن 1 بگير.آقا نمیدونم چرا یه جورایی دوست ندارم ریجن 3 بگیرم . دلیلشم نمیدونم . نظر شما چیه ؟ همون ریجن یک بگیر ؟ یا ریجن 3 ؟ نمیدونم چرا حس خوبی به ریجن 3 ندارم
یه چیز دیگه اونم اینکه به نظرتون الآن Ps4 بگیرم خرداد Ps Vita خوب هست ؟؟؟؟ چون خیلی دوست دارم Remote بزنم ؟ می ارزه ؟
1. همچین امکانی وجود نداره . speaker روی دسته بنا بر نیاز بازیساز طراحی شده و کنترلی ما روش نداریم. اگر بخوان ازش استفاده میکنن . من فقط توی بازیهای KZ - Resogun - Sound Shapes دیدم .سلام به همه
ممنون میشم یه با معرفتی جواب همه سوالامو بده
1-چه جوری از دسته صدا بگیرم یعنی میخوام صدا دیگه از تی وی نیاد فقط از هدفون بیاد؟
2-من برا اپدیت کدومو نصب کنم ریکاوری و یا اپدیتو؟بعد اینکه این پست فریمورها که من از اونجا دارم دان میکنم برا jp مطمئن هست این روش؟
3-کنسول و مستقیم خاموش کنم یا اول بزارم بره استندبای بعد کلا خاموش؟
4-الان من بخوام برم psn اول باید اپدیت نصب کنم یا میشه برم دمو دانلود کنم؟
ببخشید این قد سوال کردم
درمورد صدا گرفتن از دسته مگه نمیشه با وصل کردن هدفون به دسته و فعال کردن "All Audio" تو تنظیمات صدارو از طریق دسته گرفت؟منظور اون اسپیکر نیست که شما اشاره کردی،منظور ایشون وصل کردن هدفون به اون جک 3.5 mm هستش.1. همچین امکانی وجود نداره . speaker روی دسته بنا بر نیاز بازیساز طراحی شده و کنترلی ما روش نداریم. اگر بخوان ازش استفاده میکنن . من فقط توی بازیهای KZ - Resogun - Sound Shapes دیدم .
4. اپدیتها اجباری هست باید نصب کنی و با اکانت sign in بشی تا بتونی از store استفاده کنی
اره برای منم تو نور نگاه کردم یکم افتاده طبیعی من ps3 هم داشتم شفافش همون روز که از جعبه باز کردم خشای ریز داشت که تو نور دیده میشددوستانی که دستگاه رو دارند.برای شما هم قسمت براق کنسول خط و خش افتاده ؟ چرا اینقدر زود خط و خش میفته.من با دستمال عینک پاک کردم فکر کنم شاید به خاطر اون خط افتاده.
روی قسمت براق کنسول که پلاستیک هست بزار خش بیافته مشکلی نداره :dدوستانی که دستگاه رو دارند.برای شما هم قسمت براق کنسول خط و خش افتاده ؟ چرا اینقدر زود خط و خش میفته.من با دستمال عینک پاک کردم فکر کنم شاید به خاطر اون خط افتاده.
جدي ميگي اخه اصلا معلوم نيست كلا ولي جنس شفاف بديش اين خش افتادنشروی قسمت براق کنسول که پلاستیک هست بزار خش بیافته مشکلی نداره :d
کنسول رو تمیز کنین بعد اگه توجه کنین مثل برق اون قسمت براق پرز میگیره بخاطر اینکه یه سلفون روش کشیده شده انقدر هم دقیق کار شده تشخیص دادنش یکم سخته ، از حرفی که میزنم مطمعنم برای من داره پس بقیه کنسول ها هم دارن دیگه
به لبه های قسمت براق کنسول با دقت نگاه کن مشخصه :dجدي ميگي مگه ميشه اخه اصلا معلوم نيست
بستگی داره این تست رو با سروره کجا گرفته باشی D:سلام
اساتید من از سایت speedtest.net ی تست گرفتم
پینگ رو زد 43ms
سرعت دانلود رو زد 1.43mbps
و سرعت آپلود رو 1.43mbps
با این وضعیت میشه آنلاین بازی کنم؟؟؟
چیزه عادی هست ! کجا گفتن خراب بود D: ? لول !دوستان امروز داشتم به دور و ور كنسول نگا ميكردم سمت راست كنسول بين اون قسمت كه كنسول دو تيكه شده و خنكي ازش مياد بيرو يه حالت برجستگي بود ولي در سمت چپش نبود دوستان چك كنيد! يه حالت نيم دايره برجسته شده
تو گوگل تو قسمت عكسا بزنيد ps4 right side bulge اينا گفتن كنسولت مشكل داره! بدجوري نگران شدم
بعد هم سمت راست usb port ها هم يه تو رفتگي هست!
دوستان يه چك بكنيد
البته دوستان نگران نباشيد همه گفتن كنسول ما هم داره و يه قسمت اضافه براي فنه!
Sent from my iPhone using Tapatalk
بله میشه D: اشتباه از من بود. بد متوجه شدم فکر کردم از speaker میخوان صدا بگیرین D:درمورد صدا گرفتن از دسته مگه نمیشه با وصل کردن هدفون به دسته و فعال کردن "All Audio" تو تنظیمات صدارو از طریق دسته گرفت؟منظور اون اسپیکر نیست که شما اشاره کردی،منظور ایشون وصل کردن هدفون به اون جک 3.5 mm هستش.