هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

آقا من میخوام Update 1.52 رو دانلود کنم برای ps4. از کجا باید بفهمم که برای رجین 1 هستش ( رجین کنسول من ). البته من تو سایت sonyentertainmentnetwork.com ثبت نام کردم و رجین آمریکا رو انتخاب کردم. حالا اگر با نام کاربری وارد شم و دانلود آپدیت 1.52 رو انجام بدم ، به صورت اتوماتیک برای رجین 1 دانلود میشه ؟!! در ضمن کنسول من هنوز رسیده. ولی میخوام الان این آپدیت رو دانلود کنم. راستی اگر سایتی رو می شناسید به غیر سایت خود سونی که آپدیت رجین یک رو داره بهم معرفی کنید.

آقا من میخوام Update 1.52 رو دانلود کنم برای ps4. از کجا باید بفهمم که برای رجین 1 هستش ( رجین کنسول من ). البته من تو سایت sonyentertainmentnetwork.com ثبت نام کردم و رجین آمریکا رو انتخاب کردم. حالا اگر با نام کاربری وارد شم و دانلود آپدیت 1.52 رو انجام بدم ، به صورت اتوماتیک برای رجین 1 دانلود میشه ؟!! در ضمن کنسول من هنوز رسیده. ولی میخوام الان این آپدیت رو دانلود کنم. راستی اگر سایتی رو می شناسید به غیر سایت خود سونی که آپدیت رجین یک رو داره بهم معرفی کنید.

http://forum.bazicenter.com/thread83437/

دیشب برای اولین بار داشتم فیفا 14 آنلاین میزدم که دیدم صدای طرف هم همراه گزارشگر داره میاد و از اونجایی که بد جوری باخت شروع کرد به فحاشی حین بازی !!!!

حالا سوالم اینه که اولا چطوری صدای اون پخش میشد ؟

بخوایم صدای طرف برای ما پخش نشه راهی هست ؟

پس واسه مطمئن شدن که میتونم آنلاین بزنم یا نه چه راهی پیشنهاد میدید؟؟؟

- - -ویرایش - - -

دوستان من امروز عصر میخوام برم دستگاه بخرم ولی با توجه به اینکه از 30 دی لغو تحریم شروع میشه به نظرتون تا 2 هفته دیگه کاهش قیمت شدید داره به نظرتون(مثلا یهو 500 تومن کم بشه)؟؟؟
پینگتون رو از 4.2.2.4 و 8.8.8.8 بگیرید (با cmd اگه ویندوز دارید)
نه ، کنسول بازی همین الان هم راحت وارد میشه از کشور های همسایه و این وسط هزینه اضافی ای بابت دور زدن تحریم نمیره. مگر خیلی خیلی کم نرخ دلار بیاد پایین که اون هم بعیده.

راستی یک سوال دیگه داشتم. من شنیدم که برای اتصال ps4 به ps vita به دوتا مودم نیاز داریم که wi-fi رو ساپورت کنه. آیا مودمی هستش که چند تا خروجی داشته باشه و بشه در آن واحد دو تا کنسول رو بهش وصل کرد. و در آخر اینکه برای اینکار از حجم اینترنت استفاده میشه ؟!! بازم ببخشید که اینقدر سوال های مبتدیانه می پرسم !!!

از كنسول دانلود كنيد بهتره . اتفاقي نيوفته ها اگه با فلش بريزيد ولي سري كه درد نميكنه رو دسمال نميبندن . راحت بزن خودش دانلود ميكنه نصب ميكنه تحويلت ميده

- - -ویرایش - - -

بچه ها راسته میگن DualShock4 کم تر از نیم ساعت شارژ میشه ؟ اونوقت چقدر شارژدهی داره ؟
٦ ساعت براي من بكوب كار كرد

- - -ویرایش - - -

دوستان اپديت بازيها رو هم ميشه از اينترنت دانلود کرد و بعد فرستاد رو کنسول؟
نه متاسفانه بايد از طريق كنسول دانلود شه اونم خودش برات دانلود و نصب ميكنه شما تنها كاري كه ميكني اينه كه وصل ميشي اينترنت بقيشو خودش انجام ميده هر چي لازم بود
ويرايش : برنامه اي به نام b4y وجود داره ميتونيد تو تايپك مربوطه بخونيد

آخرین ویرایش:
دوستان اپديت بازيها رو هم ميشه از اينترنت دانلود کرد و بعد فرستاد رو کنسول؟
بله! با برنامه ی baylife راحت میتونی از PC دانلود و بعدشم انتقالش بدی به کنسول!
http://forum.bazicenter.com/thread85179/

- - -ویرایش - - -

دیشب برای اولین بار داشتم فیفا 14 آنلاین میزدم که دیدم صدای طرف هم همراه گزارشگر داره میاد و از اونجایی که بد جوری باخت شروع کرد به فحاشی حین بازی !!!!

شما میتونی از منو یه پارتی بسازی! و بعدش بری داخل بازی! دیگه اونطوری صدا ی طرف پخش نمیشه!
یا کلا mute کنیش!

آخرین ویرایش:
برای عضویت یک ساله در psn کدوم حالت به صرفه تر هست ؟ ( ریجن 1 )

1. خرید کارت 50 دلاریِ psn

2.خرید مستقیم psn plus ــه یک ساله ؟

دوستان جواب منم بدید .

- - -ویرایش - - -

این صدایی که شما میگی از monoheadset میاد یا از اسپیکرــه DS4 ؟

بخوایم صدای طرف برای ما پخش نشه راهی هست ؟​

تو X360 که توی قسمت تنظیماتش میشد صدای بازیکنان دیگه رو تو سه تا گزینه انتخاب کنی که یکیش پخش از هدست و یکیش پخش از تلویزیون و یکیش هم پخش از هر دو بود.
اگه تو تنظیمات اینم بگردی طبیعتا باید همچین گزینه ای باشه

راستی یک سوال دیگه داشتم. من شنیدم که برای اتصال ps4 به ps vita به دوتا مودم نیاز داریم که wi-fi رو ساپورت کنه. آیا مودمی هستش که چند تا خروجی داشته باشه و بشه در آن واحد دو تا کنسول رو بهش وصل کرد. و در آخر اینکه برای اینکار از حجم اینترنت استفاده میشه ؟!! بازم ببخشید که اینقدر سوال های مبتدیانه می پرسم !!!
در صورتي به دوتا مودم نيازه كه ويتا با ps4 فاصله داشته باشه،در غير اينصورت نيازي به نت نيس.
الانم اكثر مودم ها ٤ يوزر هستن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or