هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

DualShock 4 light bar will not be disabled in future update, says Yoshida
dualshock_4-280x80.jpg

دوستان سلام . من از سال 2007 xbox360 دارم و تقریبا 4 روز پیش رفتم امام خمینی که ایکس باکس وان بگیرم بعد از کلی پرس و جو همه فروشنده ها اظهار نظر کردن که چرا ps4 نمی خرید حقیقت منم دیدم طبق حرفهای اینا منطفی تر که ps 4 بخرم چون من دنبال ریجن 2 وان بودم که می گفتن 2800 . حالا واقعا روی کاغإ که این کنسول قویتره و واقعا الان که باش کار میکنم خیلی با ابهن هست ولی بدون تعصب واقعا از نظر گرافیک بالاتر هست از وان؟
و واقعا من بنظرتون کار منطقی کردم
ممنون ......

دوستان سلام . من از سال 2007 xbox360 دارم و تقریبا 4 روز پیش رفتم امام خمینی که ایکس باکس وان بگیرم بعد از کلی پرس و جو همه فروشنده ها اظهار نظر کردن که چرا ps4 نمی خرید حقیقت منم دیدم طبق حرفهای اینا منطفی تر که ps 4 بخرم چون من دنبال ریجن 2 وان بودم که می گفتن 2800 . حالا واقعا روی کاغإ که این کنسول قویتره و واقعا الان که باش کار میکنم خیلی با ابهن هست ولی بدون تعصب واقعا از نظر گرافیک بالاتر هست از وان؟
و واقعا من بنظرتون کار منطقی کردم
ممنون ......
بله رو بازیهای مشترک که تا الان اومده پلی 4 از وان بهتر هست , روی بعضی بازیا با اختلاف زیاد و رو بعضیا با اختلاف کمتر . حرفمم از رو نقدای سایتهای خارجی هست .
اگه معیارت این بوده که کدوم کنسول رو بازیهای مشترک بهتره به نظرم انتخابت متطقیه که کنسول قویتر رو انتخاب کردی

آخرین ویرایش:
منم دیشب خردیدم
ریجن 3 با ی هفته مهلت تست 1900
ی فیفا و کیلیزون هم گرفتم 420
1دسته هم خریدم 200 تومن
2 چپتر کیلزون رو رفتم گرافیکش خفنه

مبارکت باشه همه چی خوب گرفتی با این وضع آشفته قیمت ها ولی فکرکنم بازی یکم گرون گرفتی!!

- IGN Versus: PS4 vs. Xbox one - People Choice Awards

حدود 600000 نظر داده شده .

Best controller:
PS4 68% / Xone 32%

Hardware:
PS4 71% / Xone 29%

Games libary:
PS4 59% / Xone 41%

System Software:
PS4 59% / Xone 41%

Online:
PS4 62% / Xone 38%

Overall - Peope Choice Awards:
PS4 68% / Xone 32%

.
کلا PS4 همه چی رو برده :d

Last edited by a moderator:
با سلام بچه ها گل پی ای 4یی !!
بچه ها یکی از دوستام میخواد پک کیلزون پی اس 4 بخره تو همینجا تهران قیمت 2500 میگه مال اروپا هست و 4 سال گارانتی !!
خود پی اس 4 هست با کیلزون توش !!!
دوربین و دسته اضاف نیست !
میارزه بخره ؟!
تو این رجین 2 های باندل مشکلات بلو پالس نیست !؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or