هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

DualShock 4 light bar will not be disabled in future update, says Yoshida
dualshock_4-280x80.jpg

دوستان سلام . من از سال 2007 xbox360 دارم و تقریبا 4 روز پیش رفتم امام خمینی که ایکس باکس وان بگیرم بعد از کلی پرس و جو همه فروشنده ها اظهار نظر کردن که چرا ps4 نمی خرید حقیقت منم دیدم طبق حرفهای اینا منطفی تر که ps 4 بخرم چون من دنبال ریجن 2 وان بودم که می گفتن 2800 . حالا واقعا روی کاغإ که این کنسول قویتره و واقعا الان که باش کار میکنم خیلی با ابهن هست ولی بدون تعصب واقعا از نظر گرافیک بالاتر هست از وان؟
و واقعا من بنظرتون کار منطقی کردم
ممنون ......

دوستان سلام . من از سال 2007 xbox360 دارم و تقریبا 4 روز پیش رفتم امام خمینی که ایکس باکس وان بگیرم بعد از کلی پرس و جو همه فروشنده ها اظهار نظر کردن که چرا ps4 نمی خرید حقیقت منم دیدم طبق حرفهای اینا منطفی تر که ps 4 بخرم چون من دنبال ریجن 2 وان بودم که می گفتن 2800 . حالا واقعا روی کاغإ که این کنسول قویتره و واقعا الان که باش کار میکنم خیلی با ابهن هست ولی بدون تعصب واقعا از نظر گرافیک بالاتر هست از وان؟
و واقعا من بنظرتون کار منطقی کردم
ممنون ......
بله رو بازیهای مشترک که تا الان اومده پلی 4 از وان بهتر هست , روی بعضی بازیا با اختلاف زیاد و رو بعضیا با اختلاف کمتر . حرفمم از رو نقدای سایتهای خارجی هست .
اگه معیارت این بوده که کدوم کنسول رو بازیهای مشترک بهتره به نظرم انتخابت متطقیه که کنسول قویتر رو انتخاب کردی

آخرین ویرایش:
منم دیشب خردیدم
ریجن 3 با ی هفته مهلت تست 1900
ی فیفا و کیلیزون هم گرفتم 420
1دسته هم خریدم 200 تومن
2 چپتر کیلزون رو رفتم گرافیکش خفنه

مبارکت باشه همه چی خوب گرفتی با این وضع آشفته قیمت ها ولی فکرکنم بازی یکم گرون گرفتی!!

- IGN Versus: PS4 vs. Xbox one - People Choice Awards

حدود 600000 نظر داده شده .

Best controller:
PS4 68% / Xone 32%

Hardware:
PS4 71% / Xone 29%

Games libary:
PS4 59% / Xone 41%

System Software:
PS4 59% / Xone 41%

Online:
PS4 62% / Xone 38%

Overall - Peope Choice Awards:
PS4 68% / Xone 32%

.
کلا PS4 همه چی رو برده :d

Last edited by a moderator:
با سلام بچه ها گل پی ای 4یی !!
بچه ها یکی از دوستام میخواد پک کیلزون پی اس 4 بخره تو همینجا تهران قیمت 2500 میگه مال اروپا هست و 4 سال گارانتی !!
خود پی اس 4 هست با کیلزون توش !!!
دوربین و دسته اضاف نیست !
میارزه بخره ؟!
تو این رجین 2 های باندل مشکلات بلو پالس نیست !؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or