هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

من فعلا با کنسول دسترسی اینترنت ندارم ولی به محض اتصال کنسول به نت این مورد را تست میکنم و میگم

خب روی PS3 که اینجوری نبود ! هر اکانت پلاس مخصوص به خودش رو میخواست و اصلا ربطی به هم نداشتند !!! میشه لینکی که به این موضوع اشاره کرده رو بدید ؟

PlayStation®4 FAQ - PlayStation®

بخشه Sharing Your "primary" رو کلیک کنید نوشته

این موضوع مدتها قبل ( 2 هفته بعد از announce دستگاه ) فکر کنم اعلام شده بود.
اکانتی که دارای Plus هست رو میری توی setting و اونجا به عنوانه Primary account رجیستر میکنی و هر اکانته دیگه که لاگین بشه میتونه از plus و بازیهای دانلود شده اکانت اصلی فقط روی اون دستگاه استفاده کنه
خودمم تست کردم مشکلی نیست !
بله این موضوع شامله ps3 نمیشه. اصلا قضیه share شامله حاله ps4 هست فقط . دلیلش اینکه online pass ها رو برداشتن ... دیگه هر کسی بخواد توی هر خانواده یک پلاسه یک ساله بگیره که ... D:
موفق باشید

دلار لازم نيست ميري يه اكانت ١٢ ماهه پلاس ميگيري به قيمت ١٥٥ هزار تومان براي ريجن ١ ريديم ميكني تمام
دوست عزیز با تشکر از جوابت
فقط ی ابهام برام مونده
مثلا تو شاپ بازی سنتر خودمون واسه فروش زده psn کارت 50 دلاری مثلا 158 هزارتومان و یا psn plus 1 year قیمت 160 هزار تومان
خواستم بدونم فرق این 2 تا کارت چیه
و اگه مثلا من این کارت 50 دلاری رو بخرم و تو حساب اکانتم 50 دلار داشته باشم با این 50 دلار میتونم 1 سال plus رو بخرم یا نه؟؟؟

دوست عزیز با تشکر از جوابت
فقط ی ابهام برام مونده
مثلا تو شاپ بازی سنتر خودمون واسه فروش زده psn کارت 50 دلاری مثلا 158 هزارتومان و یا psn plus 1 year قیمت 160 هزار تومان
خواستم بدونم فرق این 2 تا کارت چیه
و اگه مثلا من این کارت 50 دلاری رو بخرم و تو حساب اکانتم 50 دلار داشته باشم با این 50 دلار میتونم 1 سال plus رو بخرم یا نه؟؟؟
من كه چك نكردم قيمت چنده ؟ ببين قيمت دلاري يك سال اكانت تو استور چنده

سلام
فرق psn 50 دلاری با psn plus 1 year چیه؟

با psn card 50دلاری میشه تم بازی اواتار وچیزهای دیگه ای هم خرید اما psn plus فقط واسه پلاس شدنه چیز دیگه ای نمیشه خرید باهاش البته پلاس کلی امکانات و بازی های رایگان داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or