هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اساتید کیلزون ارزش خریدن داره
بخش داستانی مد نظرم هست
چون واسه مولتی پلیرش کارت psn ندارم

بخشه single بازی بدک نیست. از نظر گرافیکی که فوق القعاده هست و طراحی هنری زیبایی داره اما از نظر gameplay مشکلاتی داره . در کل هم حدودا 10-12 ساعت بسته به سبک بازی و درجه سختی طول میشکه . اگر دنبال یک single عالی و طولانی هستی به نظره من AC IV بهتره . توی شوترها هم به نظره من از نظره gameplay بخشه single بازی Ghosts از KZ بهتر بود ... اما خب گرافیک KZ فعلا هیچ بازی PS4 نداره D:

مبارک باشه دادا !
خود کنسول که خود به خود که فیلم نمیگیره :d! دکمه Share رو بزن یه صفحه باز میشه وسط بازی که حالت ScreenShot و Take a Video داره !;)
اونجا میتونی از بازیت فیلم یا عکس بگیری بعد تو Twitch یا Upstream اپلود کنی ! که با این نت ایران فکر نکنم درست درمون بشه !

اخه هر سری که زده ۱ عکس بگیرم دیدم ۱۳ ۱۴ مین فیلم گرفته
شایدم دستم خورده نفهمیدم

اساتید کیلزون ارزش خریدن داره
بخش داستانی مد نظرم هست
چون واسه مولتی پلیرش کارت psn ندارم

بخش تکنفره چیز جالبی نداره، بجز ماموریت اول و آخر....ولی در کل بد نبود، خیلی هم مثل COD B4 کوتاه نبودش 12 ساعت Campaign داره....و یه Re-play value کوچیک هم داره(دو بارم میشه بازیش کرد)

- - -ویرایش - - -

منظور شما DC Universe Online هست؟
DC Universe™ Online Game | PS4™ - PlayStation®
اگه از mmo خوشت میاد که دانلودش کن فری تو پلی که جای فکر کردن نداره اگه نامحدود داری
نمراتش هم بدک نبوده ign و gamespot به نسخه ی pc دادن 7 پی اس 4 رو نمیدونم

Review ایناشو خوندم....میخواستم ببینم اونقدر خوب هست که آدم رو نگه داره پاش چون بگذارم دانلود بشه نزدیک 4-5 روز حداقل باید قید آنلاین بازی کردن رو بزنم کامل(اگر کل روز با سرعت 120-200 دانلود کنم- که نیست اینجوری) MMO خیلی دوست دارم ولی نمی دونم که المان های RPG ش اونقدر هستن که بچسبه به آدم یا نه.

خسته نباشید من چند سوال دارم

این بازی ها که تو psn بخش free to play هستند تا کی زمان دارند ؟ چون حجمش بالاست ؟ اصلا ؟ چی هستن بازی کامل هستن ؟

بخش تکنفره چیز جالبی نداره، بجز ماموریت اول و آخر....ولی در کل بد نبود، خیلی هم مثل COD B4 کوتاه نبودش 12 ساعت Campaign داره....و یه Re-play value کوچیک هم داره(دو بارم میشه بازیش کرد)

- - -ویرایش - - -

Review ایناشو خوندم....میخواستم ببینم اونقدر خوب هست که آدم رو نگه داره پاش چون بگذارم دانلود بشه نزدیک 4-5 روز حداقل باید قید آنلاین بازی کردن رو بزنم کامل(اگر کل روز با سرعت 120-200 دانلود کنم- که نیست اینجوری) MMO خیلی دوست دارم ولی نمی دونم که المان های RPG ش اونقدر هستن که بچسبه به آدم یا نه.

خوب هست اما نه در اون حدی که برای مدت طولانی سرگرمت کنه. البته این نظر منه .
MMO های فعلی رو کنسول جالب نیستن کمی باید صبر کرد.

خسته نباشید من چند سوال دارم

این بازی ها که تو psn بخش free to play هستند تا کی زمان دارند ؟ چون حجمش بالاست ؟ اصلا ؟ چی هستن بازی کامل هستن ؟

اونا کلا بازی های Free to play هستن! تا ابد توی نتورک میمونن...همشون هم بازیهای کامل هستند.

سلام به همه
خدارو شکر منم امشب خریدم
در یک کلام بینظیره خیلی حال کردم
همون ریجن 3 هم خریدم
یه کیلزونم خریدم
که هنوز از ذوقم نرسیدم شروع کنمش:d
دسته عالی شده خیلی خیلی از 3 بهتر شده
در کل خیلی راضیم
خدارو شکر
ریجن 3 با یه کیلزون خریدم 2.150
والله بلد نیستم چه جوری پست بزارم وگرنه یه انباکسینگم من میزاشتم
فقط الان چه طوری برم PSN?
بعد اینکه میخوام یه پروفایل جدید تو پی اس ان باز کنم میشه به جا ایمیل جی میل داد؟؟

سلام به همه
خدارو شکر منم امشب خریدم
در یک کلام بینظیره خیلی حال کردم
همون ریجن 3 هم خریدم
یه کیلزونم خریدم
که هنوز از ذوقم نرسیدم شروع کنمش:d
دسته عالی شده خیلی خیلی از 3 بهتر شده
در کل خیلی راضیم
خدارو شکر
ریجن 3 با یه کیلزون خریدم 2.150
والله بلد نیستم چه جوری پست بزارم وگرنه یه انباکسینگم من میزاشتم
فقط الان چه طوری برم PSN?
بعد اینکه میخوام یه پروفایل جدید تو پی اس ان باز کنم میشه به جا ایمیل جی میل داد؟؟

به به مباركه ايشالا به سلامتي استفاده كني
در ضمن عزيزم يواش يواش
بابا بزار ٢ ساعت بگذره آخه بعد هواي psn بزن :دي
آپديت كرديد به ١.٥٢ ؟

سلام اساتید
چند تا سوال دارم راجع به کلا psn
من با این سیستم آنلاین و مولتی پلیر بازی ها آشنایی ندارم
1.این قضیه کارت های psn چیه که مثلا 20 دلاری داستانش چیه و مثلا اون که نوشته 12 ماهه
حالا اگه مثلا 12 ماهه بخرم چقدر میتونم مولتی پلایر بازی کنم(اصلا میشه و ربطی به مولتی پلیر داره این psn)تشکر

سلام اساتید
چند تا سوال دارم راجع به کلا psn
من با این سیستم آنلاین و مولتی پلیر بازی ها آشنایی ندارم
1.این قضیه کارت های psn چیه که مثلا 20 دلاری داستانش چیه و مثلا اون که نوشته 12 ماهه
حالا اگه مثلا 12 ماهه بخرم چقدر میتونم مولتی پلایر بازی کنم(اصلا میشه و ربطی به مولتی پلیر داره این psn)تشکر

شما باید عوض Plus باشید که آنلاین بازی کنید(50 دلار، 50 یورو، 40 پوند) به اضافه قابلیت های آنلاین بهت هر ماه دو تا بازی مجانی هم میده(فعلا Resogun و Don't starve) هر کارت یه مقداری توش پول هستش: 10 دلاری داریم، 50 دلاری داریم، 20 دلاری داریم( کارت ها هر کدوم مخصوص منطقه خاصی هستند که بستگی به اکانت PSN ت داره که مال کدوم کشوره:
برای آمریکا و کانادا باید کارت دلاری ریجن 1 بخری
برای امارات باید کارت دلاری ریجن 2 بخری(که پرچم امارات روشه)
برای تمام کشورهای اروپایی بجز انگلستان کارت یورو باید خریداری بشه
برای انگلستان کارت پوندی
فرقی بین بازیها و قابلیت های آنلاینی که بهشون دسترسی داری توی اکانت های کشورهای مختلف نیست.(مقدار بازی کردن آنلاین هیچ ربطی به پولی که میدی نداره، اگر کارت 50 دلاری بگیری و اکانت پلاس 1 ساله باهاش خریداری کنی میتونی 1 سال به تمام سرویس های پلاس که آنلاین بازی کردن هم جزوشون حساب میشه دسترسی داشته باشی)

دوستان اگر یکی از اکانت های اکتیو روی کنسول پلاس باشه ( پلاس اروپا ) ولی اکانت دیگه ای که روی کنسول اکتیو کردم پلاس نباشه ( اکانت امریکا ) ، می توم با این اکانت امریکا انلاین بازی کنم یا خیر ؟

دوستان اگر یکی از اکانت های اکتیو روی کنسول پلاس باشه ( پلاس اروپا ) ولی اکانت دیگه ای که روی کنسول اکتیو کردم پلاس نباشه ( اکانت امریکا ) ، می توم با این اکانت امریکا انلاین بازی کنم یا خیر ؟

بله میتونید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or