هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

شما باید عوض Plus باشید که آنلاین بازی کنید(50 دلار، 50 یورو، 40 پوند) به اضافه قابلیت های آنلاین بهت هر ماه دو تا بازی مجانی هم میده(فعلا Resogun و Don't starve) هر کارت یه مقداری توش پول هستش: 10 دلاری داریم، 50 دلاری داریم، 20 دلاری داریم( کارت ها هر کدوم مخصوص منطقه خاصی هستند که بستگی به اکانت PSN ت داره که مال کدوم کشوره:
برای آمریکا و کانادا باید کارت دلاری ریجن 1 بخری
برای امارات باید کارت دلاری ریجن 2 بخری(که پرچم امارات روشه)
برای تمام کشورهای اروپایی بجز انگلستان کارت یورو باید خریداری بشه
برای انگلستان کارت پوندی
فرقی بین بازیها و قابلیت های آنلاینی که بهشون دسترسی داری توی اکانت های کشورهای مختلف نیست.(مقدار بازی کردن آنلاین هیچ ربطی به پولی که میدی نداره، اگر کارت 50 دلاری بگیری و اکانت پلاس 1 ساله باهاش خریداری کنی میتونی 1 سال به تمام سرویس های پلاس که آنلاین بازی کردن هم جزوشون حساب میشه دسترسی داشته باشی)

اون قسمت اخر جوابتون درست متوجه نشدم(گر کارت 50 دلاری بگیری و اکانت پلاس 1 ساله باهاش خریداری کنی)یعنی چطوره؟باید ی کارت بخرم و ی اکانت 1 ساله هم جدا بخرم
ی توضیح مختصر بدید ممنون میشم
بعد این کارت رو از کجا میشه تهیه کرد(مغازه داره هم دارن)
مثلا من اگه بخوام کیلیزون مولتی پلیر بازی کنم باید فقط psn plus بخرم یا باید اون کارت 50 دلاری هم باید بخرم

آخرین ویرایش:
اون قسمت اخر جوابتون درست متوجه نشدم(گر کارت 50 دلاری بگیری و اکانت پلاس 1 ساله باهاش خریداری کنی)یعنی چطوره؟باید ی کارت بخرم و ی اکانت 1 ساله هم جدا بخرم
نه دیگه psn card وقتی بخرید کدشو میزنید تو اکانتتون پول میاد تو اکانت بعد باهاش پلاس میشید
واسه خریدم میتونید از این استفاده کنید البته حواستنون باشه ریجن و کشور اکانت با کشور psn card یکی باشه

دوستان یک مشورت...من شهرستانم ودسترسی به تهران ندارم برای خریدps4یک سایت خیلی معروفی قیمت داده 2100 ریجن1 اما7روز گارانتی داره!!!بعداینکه واسه پسرعموم میخوام واسه همین100 تومن کمتریابیشترش مهم نیست چیزی که مهمه 7روزگارانتیه خوبه دوستان؟l-)؟یابگم بنده خداروصبرکنه بازم؟8-| آخه روستا زندگی میکنه دسترسی به نت این چیزام نداره...و1ماهه پولش دستم مونده دوستان چی پیشنهادمیدید#:-s ؟ممنوم میشم

دوستان یک مشورت...من شهرستانم ودسترسی به تهران ندارم برای خریدps4یک سایت خیلی معروفی قیمت داده 2100 ریجن1 اما7روز گارانتی داره!!!بعداینکه واسه پسرعموم میخوام واسه همین100 تومن کمتریابیشترش مهم نیست چیزی که مهمه 7روزگارانتیه خوبه دوستان؟l-)؟یابگم بنده خداروصبرکنه بازم؟8-| آخه روستا زندگی میکنه دسترسی به نت این چیزام نداره...و1ماهه پولش دستم مونده دوستان چی پیشنهادمیدید#:-s ؟ممنوم میشم
کلا نخره بهتره تو این نسل دیگه افلاین بازی کردن کم کم دورانش تموم میشه

مثلا من اگه بخوام کیلیزون مولتی پلیر بازی کنم باید فقط psn plus بخرم یا باید اون کارت 50 دلاری هم باید بخرم

با کارت اکانت پلاس رو خریداری میکنی دیگه....مثلا کارت رو میخری توی PS store میری ثبتش میکنی 50 دلار میره تو حسابت بعد توی همون Store با پولت اکانت Plus واسه خودت میخری.

به به مباركه ايشالا به سلامتي استفاده كني
در ضمن عزيزم يواش يواش
بابا بزار ٢ ساعت بگذره آخه بعد هواي psn بزن :دي
آپديت كرديد به ١.٥٢ ؟

والله گفتم اپدیت کنه
گفت بازی و که بزاری تو دستگاه اپدیت میشه
بازی و که گزاشتم بعد زد میخوای اپدیت کنی
زدم اره بعد از 150 برد به 1 و شیش یا نمیدونم یک و شصت خلاصه اپدیت شد
فقط چه جوری برم psn?
بعد خواستم خاموش کنم دستگاه رو اول رو استند بای بزارم بعد کامل خاموش کنم؟ یا نیازی نیست؟
کیلزون واقعا محشره

آقا يه سوال اين Day one patch چي هست ؟ لطفا يكي توضيح بده
ممنون

- - -ویرایش - - -

والله گفتم اپدیت کنه
گفت بازی و که بزاری تو دستگاه اپدیت میشه
بازی و که گزاشتم بعد زد میخوای اپدیت کنی
زدم اره بعد از 150 برد به 1 و شیش یا نمیدونم یک و شصت خلاصه اپدیت شد
فقط چه جوری برم psn?
بعد خواستم خاموش کنم دستگاه رو اول رو استند بای بزارم بعد کامل خاموش کنم؟ یا نیازی نیست؟
کیلزون واقعا محشره
كيلزون آپديت كرده به 1.06
شما براي psn به ورژن 1.52 نياز داريد
اگه نت سرعت بالايي داري بزن از خود كنسول آپديت شه اگر نه با فلش بريز ( يادت نره بايد فايل مربوط به ريجن خودتو داتلود كني )
سعي كن تايپك آپديت رو بخوني بعد

مطمئنی ؟! فکر نمیکنم اینطوری باشه ، چون منطقی نیست ... اصولا هر اکانتی که پلاس باشه میتونه از امکانات پلاس استفاده کنه ...

نیما جان منم برام سوال شده بود تو اینترنت گشتم دیدم اگه شما یکی از اکانت هات plus داشته باشه و به عنوان اکانت اصلی معرفیش کنی بقیه اکانت ها نیازی به داشتن plus ندارن و میتونن از Plus این اکانت استفاده کنن Up to 4 .;)

نیما جان منم برام سوال شده بود تو اینترنت گشتم دیدم اگه شما یکی از اکانت هات plus داشته باشه و به عنوان اکانت اصلی معرفیش کنی بقیه اکانت ها نیازی به داشتن plus ندارن و میتونن از Plus این اکانت استفاده کنن Up to 4 .;)

یعنی اگه شما اکانتت ریجن 1 باشه براش پلاس بگیری یه اکانت ریجن 2 هم داشته باشی می تونی بازی های رایگان پلاس ریجن 2 هم روش دانلود کنی؟؟؟

سلام تورو خدا یکی جواب بده سریع
میخام امروز بگیرم
اما فروشنده میگه ریجن 2 گرافیکش بالاتره
ریجن 3 پایین تره درسته؟؟
3رو میده 2 ریجن 2 رو 2.500

دروغه. رجین 2 گرونتره چون قیمتش 499 یورو هست ولی رجین 1 499 دلاره. اونم به خاطر سطح بالای زندگی تو اروپا یعنی رجین دو است
.

فرستاده شده از LG-D801ِ من با Tapatalk

یعنی اگه شما اکانتت ریجن 1 باشه براش پلاس بگیری یه اکانت ریجن 2 هم داشته باشی می تونی بازی های رایگان پلاس ریجن 2 هم روش دانلود کنی؟؟؟
من فعلا با کنسول دسترسی اینترنت ندارم ولی به محض اتصال کنسول به نت این مورد را تست میکنم و میگم

خب روی PS3 که اینجوری نبود ! هر اکانت پلاس مخصوص به خودش رو میخواست و اصلا ربطی به هم نداشتند !!! میشه لینکی که به این موضوع اشاره کرده رو بدید ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or