هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

ممنون از همتون ولی من هنوز جوابمو نگرفتم بلاخره با ظرفیت 1 میتونم تم دانلود کنم و وب گردی کنم؟
درضمن بازی هامو گیمنت محلمون ریخت (فکر کنم جای معتبری)
بازیها ظرفیت 1 در اولین اتصال به اینترنت قفل میشن فرقی هم نداره که بازی اجرا باشه یا بسته باشه یا بخوای فقط تم بگیری یا وبگردی کنی
برای بازی های ظرفیت 1 هم بهتره از جاهای معتبر خریداری کنین چون متاسفانه توی بازار اکانت بالانس شده رو بجای ظرفت 1 قالب میکنن به فکر خریدار هم که نیستن فقط میخوان بفروشن

• Like
Reactions: A.Lopez and Bizhanl
بچه ها ببخشید ی سوال دیگ
من یبار انلاین شدم بازی نکردم ولی رفتم وب گردی کردم
حالا بازی ها وسط اجرا هنگ میکنن حتی منو کنسولم هنگ میتون مشکل از همون یک بار انلاین شدنم باشه

• Like
Reactions: Bizhanl
دوستان عزیز تو pes 20 PS4 من قبلا یکبار لایو اپدیت میکردم خیلی راحت دیگه اپدیت بود بازیم و تا هفته بعد پنج شنبه بعدی که لایو اپدیت بده خاموش میکردم نت رو راحت همیشه اپدیت بود بازیم و راحت بازی میکردم .

بازیم ظرفیت 2 هستش ولی جدیدا نمیدونم چی شده میرم لایو اپدیت میزنم وقتی نت قطع میکنم خاموش روشن میکنم سری بعد میخام بازی کنم بازی اپدیت نیستش در حالیکه لایو اپدیت پیام میده میزنم یس سیو کنش سیو میشه لایو اپدیته ، خاموش روشن میکنم کنسول رو بروز

که نیست هیچ اسم بازیکنارم میزنه player همرو ، وقتی جایی که تیمارو انتخاب میکنی پاینش زده R3 میزنم لایو اپدیت وقتی به نت وصل نیستم به صورت اتوماتیک اف هستش لایو اپدیته .

خوب حتما باید به نت وصلش کنم بعد R3 میزنم و گذینه لایو اپدیت on میزنم بازی درست میشه خیلی سخته هربار بخام تو گیم نت حی هرکی میشینه برم همین کارو تکرار کنم سخته راهی روشی هست مثل قبل بشه یکبار بزنم تا 1 هفته نیاز نباشه به بروز رسانی

چون قبلا خیلی خوب بودش . ممنون میشم کمکم کنین تشکر . دوستان یه چیزی که فهمیدم کل این حالتی که گفتم رو حالت دو دسته بازی کردنی میشه جالبه یعنی تک دسته میری مشکلی نداره .

دوستان یه سوال راجبه دسته PS4 تو بازی PES 20 دارم . اونم این هستش که دسته تو بازی یهو شروع میکنه عقب عقب رفتن انالوگشم عوض کردم باز این حالت داره ممنون میشم یکی کمکم کنه مشکل از چی هستش . بهترین انالوگ انداختم روش ولی هرزگاهی میکشه به عقب توپ میره تا دروازه خودش بازیکن . به نظر کارشناسا مشکل از چیه .

آخرین ویرایش:
یعنی این psn و باگ هاش آخر ضد حاله
بازی 110گیگی رو زدم دانلود بشه رسید به 90 گیگ pause رو زدم بعد دوباره که resumeزدم از 45 گیگ شروع شد.
تا چه حد مزخرف آخه؟
:D~X(

یعنی این psn و باگ هاش آخر ضد حاله
بازی 110گیگی رو زدم دانلود بشه رسید به 90 گیگ pause رو زدم بعد دوباره که resumeزدم از 45 گیگ شروع شد.
تا چه حد مزخرف آخه؟
:D~X(
لابد یا وسطش قطع شده یا تایم اوت زیاد داشتی، بعضی وقتها هم روال psn هست

• Like
لابد یا وسطش قطع شده یا تایم اوت زیاد داشتی، بعضی وقتها هم روال psn هست
نه اتفاقا در حال دانلود بود گفتم یه بار استاپ کنم دوباره بزنم دانلود بشه تا اگه احیانا قطعی برق پیش اومد از اونجا به بعد دانلود بشه ولی برگشت از چند ده گیگ عقب تر شروع به دانلود کرد!

سلام دوستان. من نزدیک یک سال بود بازی نکرده بودم با کنسول الان که اومدم بازی کنم سرعت نت خیلی پایینه جوری که پارتی صدا درست نمیاد و برای مثال تو جی تی ای انلاین لفت میخورم ولی تو گوشی سرعت اوکیه میخواستم ببینم مشکل از همون نت هستش یا باید کاری با کنسول بکنم

• Like
سلام وقت بخیر
فروشنده برای من ۱۰ تا بازی انتخابی ریخت و میگه که هرموقه بازی ها اپدیت جدید منتشر کنن میتونه بدون اینکه قفل بشن اپدیتشون کنه سوالم اینه چجوری اینکارو انجام میده مگه بازیای هکی رو میشه اپدیت کرد ؟!

یجا خوندم یه dns هستش بزنین به psn وصل نمیشه ولی میشه اپدیت کرد بازیارو سوال من این هستش همه بازیارو ظرفیت ۱ و ظرفیت هکی ترکیبی یا بالانسی رو همشون جواب میده قفل نمیشه .

بعد میشه خواهشا عدد دقیق dns بگین ممنون میشم . اموزش این روش تو سایت هستش تشکر .

سلام دوستان. من نزدیک یک سال بود بازی نکرده بودم با کنسول الان که اومدم بازی کنم سرعت نت خیلی پایینه جوری که پارتی صدا درست نمیاد و برای مثال تو جی تی ای انلاین لفت میخورم ولی تو گوشی سرعت اوکیه میخواستم ببینم مشکل از همون نت هستش یا باید کاری با کنسول بکنم
اگر مودمه از کابل لن استفاده بکنی بهتره
بعدش حالا چ مودم چ وایفای انتخاب کن بجای easy بزار custom بعد Automatic بزن بعدش Do Not Specify و بعد تو کادرPrimary بزن 8.8.8.8 و Secondary و 8.8.4.4 بعدشManual و بعد برای MTU بزن1473
سرعت با این روش میره بالا اگر نشد پرکسی استفاده کن من سراغ ندارم چیزی
اگر نشد مشکل از چیز دیگه ایه

• Like
Reactions: saeed_sg
دوستان تو قسمت دانلود بعضی از بازی حجمی که نیاز به شروع بازی هست data to start application هر نوبت که دانلود میکنم تغییر میکنه دلیلش چیه بازی مشکل داره؟
مثلا یه بار مینویسه 11 gb در نوبت بعدی که بازی دانلود میکنم نوشته 20 گیگ

• Like
دوستان تو قسمت دانلود بعضی از بازی حجمی که نیاز به شروع بازی هست data to start application هر نوبت که دانلود میکنم تغییر میکنه دلیلش چیه بازی مشکل داره؟
مثلا یه بار مینویسه 11 gb در نوبت بعدی که بازی دانلود میکنم نوشته 20 گیگ
شاید آپدیت لحاظ میشه،هر بازی با توجه به کل حجم و تصمیم سازندگان استارتش فرق داره

دوستان برای گرفتن پلاس 14روزه ارور میده
ارورشم اینه WS - 43689
رو سایت هم ارور میده
تو گوگل سرچ کردم مثل اینکه برای گرفتن کلیه پلاس ها این مشکل وجود داره
کسی هست اطلاعی داشته باشه؟
یه کد پلاس 3ماهه نخریم بعد این ارور رو بده بره تو پاچمون
راهنمایی کنین
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن