نمیدونم دقیق، ولی آنالوگ و L2 R2 ها توی شناسایی مهمه البته شنیدم یه نمونه های کپی هست عین اصلهممنونم از پاسخ شما. یعنی نگران اسکن بارکد نباشم؟
eFootball PES 2021سلام دوستان عزیز
eFootball PES 2021
پلی استیشن 4 چطوریه اپدیت میشه رو بازی پس 20 خودم که قانونی خریدم یا باید دوباره با پول بخرمش چون من شنیدم میگفتن 10 دلار میدی اپدیت میشه 20 به 21 . چند دلاره ممنون میشم راهنماییم کنین تشکر .
مهم نیست این چیزا فقط اکتیو as primary بزن از اکانت خارج شوآقا من تا امروز چند تا بازی رو ظرفیت 1 انجام دادم و حالا میخوام یه بازیای رو ظرفیت 2 برم، ولی یه نگاهی کردم هر جا یه جوری راهنمایی کرده!
تا یه بخشی توی همه راهنماییها مشترک هست و اون Active کردن و Restore Licenses و اینا یکسانه، ولی آخرش بعضی جاها گفتن گزینه Sign Out رو از توی منوی Account Management بزنین و بعضی جاها هم گفتن اون گزینه رو نزنین و فقط از اکانت Log Out کنین (یعنی با نگه داشتن دکمه PS وارد منوی اکانتها بشیم و Log Out کنیم). بالاخره کدومش رو باید برای ظرفیت 2 انجام داد؟!
خب مرد مومن، «از اکانت خارج شو» یعنی Sign Out رو توی اون منوها بزنم یا کاری به Sign Out نداشته باشم و فقط دکمه PS رو نگه دارم و از اکانت Log Out کنم؟!مهم نیست این چیزا فقط اکتیو as primary بزن از اکانت خارج شو
log out کافیه نیازی به sign out نیست .خب مرد مومن، «از اکانت خارج شو» یعنی Sign Out رو توی اون منوها بزنم یا کاری به Sign Out نداشته باشم و فقط دکمه PS رو نگه دارم و از اکانت Log Out کنم؟!
فرقی نداره ولی ساین اوت نکنی بهتره، همینجور که علیرضا 72 محسن گفتخب مرد مومن، «از اکانت خارج شو» یعنی Sign Out رو توی اون منوها بزنم یا کاری به Sign Out نداشته باشم و فقط دکمه PS رو نگه دارم و از اکانت Log Out کنم؟!
اصولا شماره سریال کنسول زمانی به کار میاد که اکانت توسط فردی دزدیده میشه یا مشکل خاصی برای اکانت پیش میاد که نیاز به ریکاوری کامل اکانت هست ساپورت سونی از شما سریال کنسولی که اولین بار اکانت روش اکتیو شده رو میخواد احتمالا این طرف برای همین میخواد سریال نامبر کنسولتون رو حالا برای اطمینان بیشتر از خودش دلیلشو بپرسی بهتره !سلام یه سوال داشتم
می خواستم یه دونه از این اکانتای ظرفیتی بخرم ولی طرف گفتش که شاید لازم باشه شماره سریال کنسول بهش بدم دقیقا برای چی لازم داره شماره سریالو چون من تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم.
مشکلی پیش نمیاد اگه بهش شماره سریالو بدم؟
داداش بستگی ب جیبت دارهمن میخواستم ps4 دسته دوم بخرم...بخرم یا نه صبر کنم ps5 بخرم بجاش؟