خب چیکارش داری؟سلام دوستان
این تاچپد کنترلر خیلی منو اذیت میکنه تا جایی که میخوام دسته رو بکوبم زمین نمیشه این تاچپدو غیر فعال کرد؟
بله مشکلم همینخب چیکارش داری؟
یعنی منظورت چیه دستت میخوره بهش؟
آه تاچپد وسط دسته چجوری دستت میخوره من وسط بازی دستم نمیرسه که هم آنالوگو بگیرم هم تاچپدو بعضی وقتا دسته تو دستمه و تاچپد لازم میشه با بینی میزنمشبله مشکلم همین
البته دست ک ن چونم میخوره!بله مشکلم همین
البته دست ک ن چونم میخوره!
چون من تنها گیمری تو جهان هستم ک با دهن بازی میکنم(البته فکرکنم)
نه چون دستام لمسه وفقط ال 1 ال 2وار1وار2رو میتونم با انگشت بزنم وبقیه ی دکمه هارو با دهنم میزنم
داداش چیکار میکنی که اونجات میخوره؟!
دسته رو مگه تو دستت نمیگیری؟
داداش منظورتون نگرفتم ینی چی لمسه خب مگه انگشت شصت رو خدا بر چی آفریده؟!نه چون دستام لمسه وفقط ال 1 ال 2وار1وار2رو میتونم با انگشت بزنم وبقیه ی دکمه هارو با دهنم میزنم
داداش گرفتی مارو این همه توضیح دادم....دستام معلولهداداش منظورتون نگرفتم ینی چی لمسه خب مگه انگشت شصت رو خدا بر چی آفریده؟!
خب با همین روشی که دادم عملکردش رو غیر فعال بکنداداش گرفتی مارو این همه توضیح دادم....دستام معلوله
گزینه ی مربوط به تاچپد نداشتخب با همین روشی که دادم عملکردش رو غیر فعال بکن
L2 R2 ش حالت ارتجاعیش چجوریهسلام دوستان. آقا ما یه دسته خریدیم دیروز 1500 ، همه چیزش اوکی هست کارایش عالیه و کیفیت ساختش دقیقه حتی برچسب پشت دسته همه چیش درسته فقط نمیتونم با موبایل بارکد پشت دسته رو اسکن کنم و این قضیه شدیدا نگرانم کرده! بنظر شما دسته فیکه؟
احتمالا اصل باشهعادی هست ، نه سفته نه شل. به شکل عادی برمیگرده