هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

فحش مورد نداره،ولی یکی از بچه ها اکانت هکی زده بود یکی دوبار بن شد دفعه بعد سونی گفته بود بعدش بن دائمت میکنیم
البته نه هر فحشی
من امروز تو فیفا با یکی جر و بحث کردم و در آخر بهش گفتم تروریست و اکانتی که حدود ۱۰ پوند اعتبار + پلاس داشت،بن دائم شد.(البته ۲،۳ بار هم اخطار گرفته بودم)
گویا هوای اعراب رو خیلی دارن.

• Wow
Reactions: ULTIMATE TEAM
البته نه هر فحشی
من امروز تو فیفا با یکی جر و بحث کردم و در آخر بهش گفتم تروریست و اکانتی که حدود ۱۰ پوند اعتبار + پلاس داشت،بن دائم شد.(البته ۲،۳ بار هم اخطار گرفته بودم)
گویا هوای اعراب رو خیلی دارن.
من تاحالا 3 4 بار بن شدم، شاید شما اشتباه میکنی بن دائم نشدی و موقت بوده

• Like
Reactions: Bizhanl
کنسولت به اینترنت وصل بشه بازی فورا قفل میشه
ن منظورم این بدون اینکه بازی رو اجرا کنم
انلاین شم برای دانلود تم و دیدن اخبار بازی هاو قیمت هاشون و...
یا باید اینترنت و قطع کنم چون اینکارهارو نمیشه انجام دادبا ظرفیت 1؟

• Like
ربطی نداره آن بشی ممکنه قفل شه
حتی احتمال بن هم هست
به نظرم بیا قانونی خیال خودت رو راحت کن
اطلاعات کامل ندارید مجبور نیستید جواب کسی رو بدید، اکانت ظ یک قانونی هست و بن نداره، یاد بگیریم وقتی اطلاعات نداریم سکوت کنیم و بیشتر بخونیم، کسی سکوت کنه بقیه نمیگه فلان کاربر لاله

• Like
Reactions: A.Lopez and Bizhanl
اطلاعات کامل ندارید مجبور نیستید جواب کسی رو بدید، اکانت ظ یک قانونی هست و بن نداره، یاد بگیریم وقتی اطلاعات نداریم سکوت کنیم و بیشتر بخونیم، کسی سکوت کنه بقیه نمیگه فلان کاربر لاله
گفته ظ 1ولی الان تو کانال هایی ک اکانت هکی هم دارن میگن ظ 1 نمیگن هکی چون مشتری هاشون میپره من اطلاعات دارم عزیز بدجور لج کردی با من ب خاطر اون قضیه :)):D

ظرفیت اول قانونیه اگه از این سایت ها که اکانت میفروشن یا با دوستاتون اکانت هارو شیر کنین
اگه از جای معتبر بگیرین بن نداره اصلا
فقط ظرفیت ۱ بعد از نصب بازی دیگه باید افلاین باشین بعد از انلاین شدن باری قفل میشه.
ولی دوستمون نگفته ک از کانال خریده یا سایت شایدم داده مغازه ها زدن براش پس ما نمیدونیم و باید هکی بودن رو در نظر بگیریم

ممنون از همتون ولی من هنوز جوابمو نگرفتم بلاخره با ظرفیت 1 میتونم تم دانلود کنم و وب گردی کنم؟
درضمن بازی هامو گیمنت محلمون ریخت (فکر کنم جای معتبری)

• Like
ممنون از همتون ولی من هنوز جوابمو نگرفتم بلاخره با ظرفیت 1 میتونم تم دانلود کنم و وب گردی کنم؟
درضمن بازی هامو گیمنت محلمون ریخت (فکر کنم جای معتبری)
گیمنت ریخته خب ما نمیدونیم که هکی زده یا ظرفیت 1

در هر حال بازیت ک قفل میشه

ولی اگه هکی باشه احتمال بن هست

بنظرم بازیا رو تموم کن بعد بیا قانونی حالش رو ببر

• Like
Reactions: A.Lopez

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or