SleepyTurtel
کاربر سایت
سلام
کسی جایی سراغ نداره دیتا بریزه؟
غرب و جنوب غربی تهران
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
کسی جایی سراغ نداره دیتا بریزه؟
غرب و جنوب غربی تهران
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
به چه دلیلی؟من 2 بار از طرف سونی اخطار گرفتم و 1 هفته هم ساسپند شدم .
دفعه بعد کلا اکانتم رو میبندن ؟
فحش مورد نداره،ولی یکی از بچه ها اکانت هکی زده بود یکی دوبار بن شد دفعه بعد سونی گفته بود بعدش بن دائمت میکنیمفحش
البته نه هر فحشیفحش مورد نداره،ولی یکی از بچه ها اکانت هکی زده بود یکی دوبار بن شد دفعه بعد سونی گفته بود بعدش بن دائمت میکنیم
من تاحالا 3 4 بار بن شدم، شاید شما اشتباه میکنی بن دائم نشدی و موقت بودهالبته نه هر فحشی
من امروز تو فیفا با یکی جر و بحث کردم و در آخر بهش گفتم تروریست و اکانتی که حدود ۱۰ پوند اعتبار + پلاس داشت،بن دائم شد.(البته ۲،۳ بار هم اخطار گرفته بودم)
گویا هوای اعراب رو خیلی دارن.
کنسولت به اینترنت وصل بشه بازی فورا قفل میشهسلام میخواسم بدونم اگ با اکانت ظرفیت 1 ک نباید انلاین بازی کنیم
ولی انلاین شیم برای وب گردی و دانلود تم و ...ایرادی نداره؟
ن منظورم این بدون اینکه بازی رو اجرا کنمکنسولت به اینترنت وصل بشه بازی فورا قفل میشه
اطلاعات کامل ندارید مجبور نیستید جواب کسی رو بدید، اکانت ظ یک قانونی هست و بن نداره، یاد بگیریم وقتی اطلاعات نداریم سکوت کنیم و بیشتر بخونیم، کسی سکوت کنه بقیه نمیگه فلان کاربر لالهربطی نداره آن بشی ممکنه قفل شه
حتی احتمال بن هم هست
به نظرم بیا قانونی خیال خودت رو راحت کن
گفته ظ 1ولی الان تو کانال هایی ک اکانت هکی هم دارن میگن ظ 1 نمیگن هکی چون مشتری هاشون میپره من اطلاعات دارم عزیز بدجور لج کردی با من ب خاطر اون قضیهاطلاعات کامل ندارید مجبور نیستید جواب کسی رو بدید، اکانت ظ یک قانونی هست و بن نداره، یاد بگیریم وقتی اطلاعات نداریم سکوت کنیم و بیشتر بخونیم، کسی سکوت کنه بقیه نمیگه فلان کاربر لاله
ولی دوستمون نگفته ک از کانال خریده یا سایت شایدم داده مغازه ها زدن براش پس ما نمیدونیم و باید هکی بودن رو در نظر بگیریمظرفیت اول قانونیه اگه از این سایت ها که اکانت میفروشن یا با دوستاتون اکانت هارو شیر کنین
اگه از جای معتبر بگیرین بن نداره اصلا
فقط ظرفیت ۱ بعد از نصب بازی دیگه باید افلاین باشین بعد از انلاین شدن باری قفل میشه.
گیمنت ریخته خب ما نمیدونیم که هکی زده یا ظرفیت 1ممنون از همتون ولی من هنوز جوابمو نگرفتم بلاخره با ظرفیت 1 میتونم تم دانلود کنم و وب گردی کنم؟
درضمن بازی هامو گیمنت محلمون ریخت (فکر کنم جای معتبری)