هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
دوستان چطور میتونم دو یوزیر درست کنم یکی بازی ها قانونی خرید از طریق گیفت کارت و یوزر دوم برای بازی هکی یا ترکیبی
مصطفی برات توضیح داد ولی حواست باشه که بهتره اکانت های ظرفیت 2 و 3 رو همزمان داشته باشی البته قانونی هم آف بازی کنی مشکلی نیست با هکی ولی حواست باشه با هر یوزری بری احتمال قفل یا بن هست برات
سعی کن کلا از هکی استفاده نکنی

مصطفی برات توضیح داد ولی حواست باشه که بهتره اکانت های ظرفیت 2 و 3 رو همزمان داشته باشی البته قانونی هم آف بازی کنی مشکلی نیست با هکی ولی حواست باشه با هر یوزری بری احتمال قفل یا بن هست برات
سعی کن کلا از هکی استفاده نکنی

سلام
ممنون دوست عزیز چند سوال در مورد اکانت داشم قبلا اکانت ترکیبی نصب کرده بود شامل 9 بازی چند روز پیش اکانت جدید نصب کردم 4 بازی داشت دیدم بازی های اکانت قبلیم قفل شدخ بودن راهی هست اکانت اضافه کنم بازی ها قفل نشن

سلام
ممنون دوست عزیز چند سوال در مورد اکانت داشم قبلا اکانت ترکیبی نصب کرده بود شامل 9 بازی چند روز پیش اکانت جدید نصب کردم 4 بازی داشت دیدم بازی های اکانت قبلیم قفل شدخ بودن راهی هست اکانت اضافه کنم بازی ها قفل نشن
بازی هایی که قفل شدن احتمالش کمه باید همون اکانت قبلی رو دوباره وارد کنی اگه بشه شایدم رمز عوض شده باشه الان هر بازی هکی دونه ای 30 هست حداقلش یعنی 9 تا بازی حدودا 270 تومن دادی و متاسفانه قفل شد و به احتمال زیاد هم بر نمیگرده

شما به نظرم قانونی بزن شاید بگی 270 پول ی بازی قانونیه ولی هکی 9 تا میشه ولی تو الان 9 تا درسته که میزنی با اون پول ولی وقتی بازی رو تموم کنی دیگه پولت پریده همه ی 270 تومن ولی باید اینجوری فکر کنی که 270 تومن پول 9 بازی هکیه و لی پول بینهایت بازی قانونیه چون تو وقتی بازیت تموم شه دوباره میفروشی همون 270 تومن رومیگیری باز ی بازی دیگه و همینجور بازی های قانونی

خلاصه بازم هرجور راحتی من نظرم رو گفتم

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
سلام ببخشید ارور ce-30045-2 یعنی چی من میخوام بازی کال رو دانلود کنم تا وسطش میره اینو میزنه ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام. با یه اینترنت دیگه یه 100 مگ دانلود کن بعد برو رو نت اصلی ادامشو دانلود کن احتمالا حل بشه اگه هنوزم ارور میده دیتای بازی رو از سایت های داخلی بگیر بعد انتقال بده

• Like
Reactions: Bijanlll
دوستان برای دانلود دیتای بازی های ps4 از چه اپراتوری استفاده می‌کنید و چه بسته ای میگیرید؟؟؟
ایرانسل بسته شبانه نامحدود سه ساعته
البته سرعتش تعریفی نداره برای من
همراه اولم که کلا دانلود نمیکنه

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

چجوری میشه از تح.ر.یم شک.ن استفاده کرد ؟
رایگانش هست ؟ یا راهی برای فرستادن نت از وای فای رایانه به پی اس ۴ ؟
لینک دانلود اپ ی.و.ت.یو.ب برای ps4 5.0.5 رو دارید ؟ ازش استفاده کردید ؟

چجوری میشه از تح.ر.یم شک.ن استفاده کرد ؟
رایگانش هست ؟ یا راهی برای فرستادن نت از وای فای رایانه به پی اس ۴ ؟
لینک دانلود اپ ی.و.ت.یو.ب برای ps4 5.0.5 رو دارید ؟ ازش استفاده کردید ؟
راستش منم دنبالشم تو گوشی قند بکشن میزنم ولی تو ps4 جواب نمیده من هات اسپات میکنم

سلام دوستان واسه من یه مشکل به وجود اومده که فعلا نتونستم حلش کنم ،
یه مدته که به صورت افلاین میخوام بازی کنم با ارور 6_ce_30391 مواجه میشم ، تا آنلاین میشم مشکل حل میشه ، حالا جالبه یه بار قبل آنلاین شدن تاریخ و ساعت چک کردم دیدم رفته سال 1970 :|، که دستی 2020اش کردم مشکل حل شد ، ولی باز بعد یه روز دوباره همون مشکل پیش اومد باید آن بشن یا تاریخ دستی عوض کنم ، یوتیوب هم چک کردم یه روش با تغییر dnsگذاشته بود جواب نداد یا من شاید درست اجراش نکردم
ممنون میشم راهنماییم کنید

• Like
Reactions: Bizhanl
سلام
شما باتری دستگاه رو چک کردی؟
به احتمال زیاد از باتری باشه
سلام باتری مادربرد؟ نه ولی حدس خودمم همین بود ، قابل تعویض هست حالا ؟ یعنی این مدل باتری اختصاصی واسه ps4 یا از همینایی که تو بازار واسه pcهست میشه استفاده کرد
البته من خیلی مشکلی با این قضیه ندارم بیشتر به وقتی فک میکنم که میخوام کنسول روهای بفروشم اونجا مشکل پیش میاد
ممنون از پاسخگویی

سلام باتری مادربرد؟ نه ولی حدس خودمم همین بود ، قابل تعویض هست حالا ؟ یعنی این مدل باتری اختصاصی واسه ps4 یا از همینایی که تو بازار واسه pcهست میشه استفاده کرد
البته من خیلی مشکلی با این قضیه ندارم بیشتر به وقتی فک میکنم که میخوام کنسول روهای بفروشم اونجا مشکل پیش میاد
ممنون از پاسخگویی
آره باتری مادربود
انگار باتریش مثل باتری pc باشه
به احتمال زیاد مشکل شما هم با تعویض باتری حل بشه
160525

• Like
Reactions: AxeL90

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or