هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان. اگه رو ps4 اسکین بزنم واسه فروش به درد سر نمیفتم؟
ببین با کیفیت بزنی خوبه، اینایی توی بازار هستن چسب خوبی ندارن بعد یه مدت وِل میده چسبشون، یه نمونه هم هست جنس اسکین خوب نیست بمرور ضخامتش کم میشه، اگه میخوای اسکین بزنی جنس خوب ترجیحا خارجی اگه گیر بیاد

سلام دوستان

میخواستم بنا به دلایلی رو صفحه لپتاپ با ps4 بازی کنم و الان چند تا آموزش دیدم از نحوه اتصال ps4 به لپتاپ که گویا باید اینترنتت همیشه وصل باشه و کلی دنگ و فنگ
خواستم بدونم راه ساده تری نیست برای این کار ؟ مثلا نمیشه Ps4 رو بزنی ب پریز و از طرفی کابل HDMI رو یه طرف وصل کنی به Ps4 و یه طرف وصل کنی به پورت HDMI لپتاپ
بعد که ps4 رو روشن کردی بتونی با لپتاپ ازش تصویر بگیری ؟ الان اتاقم مثل سابق خلوت نیست و دائما رفت و آمد هست

نیاز دارم با لپتاپ و Ps4 برم یه گوشه خونه و راحت تر بازی کنم
اگه راه ساده ای کسی میشناسه بیزحمت یه کمکی به ما بکنه
ممنون از شما
پورت HDMI لپتاپ خروجی خود لپتاپ نه ورودی

سلام. دوستان اگه میتونین نظرتون رو راجع به دمای کنسولتون بگین. روش دست میزارین چجوریه. مثلا سرده گرمه داغه. واسه من مدل ۱۲۱۶ هست و بخش سمت راست کنسول کنار خط چراغش احساس میکنم که داغه ولی سمت هاردو لبه ها خنکه. واقعا اعصابم خورد شده . واسه شما چطوره؟

سلام. دوستان اگه میتونین نظرتون رو راجع به دمای کنسولتون بگین. روش دست میزارین چجوریه. مثلا سرده گرمه داغه. واسه من مدل ۱۲۱۶ هست و بخش سمت راست کنسول کنار خط چراغش احساس میکنم که داغه ولی سمت هاردو لبه ها خنکه. واقعا اعصابم خورد شده . واسه شما چطوره؟
فن توی قسمت سمت راست بالا هست اونجا جهنمه، عادیه اینقدر حساس نباش تمرکز کن روی بازی

• Like
Reactions: Shayanchayjan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or