هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام رفقا‌. می‌دونید که دیتای دمو (ترایل) بازی‌ها با نسخه کاملشون فرق می‌کنه یا نه؟ برای مثال، اگه دمو تلو ۲ رو دانلود کنم و بعد اکانتش رو بخرم، بازم نیاز به دانلود کل دیتای بازی هست یا نه؟
TLoU Part 2 که اصلا دمو نداره. بازی هایی هم که دمو داره کلا فرق داره دیتاشون. هم کدشون هم اینکه دمو کلا یکی 2 ساعت از بازیه

دوستان از این USB HUB های توی بازار میشه برا اضافه کردن پورت USB رو پلی4 استفاده کرد ؟
یه پورت کم اوردم برا هدست میخوام استفاده کنم
و اگه مدل خاصی هست که استفاده کرده باشین ممنون میشم بفرمایید

تو اکانت اصلی م بازیهای پلاس رو قرار دادم تو لایبرری (ریجن 2 امارات هست اکانت اصلی)

با اکانت فرعی م میتونم دانلود ش کنم و با اشتراک پلاس م پلی ش کنم ؟ (ریجن 1 آمریکاست اکانت فرعی)

تو اکانت اصلی م بازیهای پلاس رو قرار دادم تو لایبرری (ریجن 2 امارات هست اکانت اصلی)

با اکانت فرعی م میتونم دانلود ش کنم و با اشتراک پلاس م پلی ش کنم ؟ (ریجن 1 آمریکاست اکانت فرعی)
اون اکانتی که پلاس داره رو active as primary کن بقیه اکانتها هم به محتوا و بازی‌هاش و مجوز آنلاین بازی کردن دسترسی دارن

• Like
Reactions: B-King
دوستان کسی این مورد رو تست نکرده ؟
از usb hub برای هارد اکسترنال استفاده نکنید. حتی روی کامپیوتر. اینا اکثرا نمیتونن جریان مصرفی هارد رو تامین کنن و هاردتون صدمه میبینه! برای هدست شاید بتونید استفاده کنید من خودم تست نکردم.

• Like
Reactions: sadeghbb
سلام

دوستان راهی هست بشه PS4 رو همزمان به تلویزیون و مانیتور وصل کرد؟
اگه منظورت اینه که میخوای تصویر PS4 همزمان از مانیتور و تلوزیون پخش بشه باید" اسپلیتر HDMI" بگیری
مواظب باش سوییچ HDMI نگیری

از usb hub برای هارد اکسترنال استفاده نکنید. حتی روی کامپیوتر. اینا اکثرا نمیتونن جریان مصرفی هارد رو تامین کنن و هاردتون صدمه میبینه! برای هدست شاید بتونید استفاده کنید من خودم تست نکردم.
بیشتر برا موس و کیبورد و هدست مد نظره
چون هارد و زدم به خود کنسول و پورت کم اوردم
موندم چیکار کنم !!!

سلام.
دوستان خواستم یه هارد اکسترنال برای کنسول بگیرم.خواستم بدونم براحتی بازی روش نصب میشه یا باید کار خاصی انجام داد برای استفاده؟

سلام.
دوستان خواستم یه هارد اکسترنال برای کنسول بگیرم.خواستم بدونم براحتی بازی روش نصب میشه یا باید کار خاصی انجام داد برای استفاده؟
وصلش میکنی به کنسول
خودش فرمت میکنه و میشه هارد دوم کنسولت
براحتی

• Like
Reactions: porfesor
درود وقت بخیر دوستان.
من ویندوزمو عوض کردم کنسولم هم هک شدس. توی نصب بازی از طریق pkg sender به مشکل خوردم. قبلا میتونستم از طریق اتصال لن بین pc و ps4 نصب کنم اما الان توی pc شبکه ارور undentified میده. تنظیماتشو ریستم کردم ولی بازم درست نشد. هارد اکسترنال هم ندارم که بخوام استفاده کنم. ورژن کنسول 5.0.5 هست. اگر راهکاری دارید لطفا بگید.

سلام به همگی
دوستان من چند ماهی مجبورم ایران باشم
جهت سرگرمی و رفع بیکاری میخوام یک کنسول بگیرم
هدفم هم بازی آنلاین هست صرفا
چند تا بازی خاص هم بازی می کنم مثل fifa و for honor و بتل فیلد
اولا اینکه ps4 بگیرم یا xbox one s
و به عنوان سوال آخر اینکه با اینترنت ایرانسل میشه آنلاین زد یا نه
توی سایت speed test پینگم رو 41 میده به نظرتون مناسب هست برای آنلاین بازی کردن یا نه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
متشکرم

درود وقت بخیر دوستان.
من ویندوزمو عوض کردم کنسولم هم هک شدس. توی نصب بازی از طریق pkg sender به مشکل خوردم. قبلا میتونستم از طریق اتصال لن بین pc و ps4 نصب کنم اما الان توی pc شبکه ارور undentified میده. تنظیماتشو ریستم کردم ولی بازم درست نشد. هارد اکسترنال هم ندارم که بخوام استفاده کنم. ورژن کنسول 5.0.5 هست. اگر راهکاری دارید لطفا بگید.
سلام دقیقا چطوری با لن وصل میکردی مگه؟

سلام psp به ps4 وصل میشه که ریموت پلی کرد یا نه؟

سلام دوستان. اگه رو ps4 اسکین بزنم واسه فروش به درد سر نمیفتم؟
علیک سلام،
البته معلومه که شک میکنن ضربه خورده باشه ولی شما میدی دست بکشن بعدم بگو میخوای در بیارم بعد اونا مطمئن میشن من اسکین دار خریدم خودم

موفق باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or