ریجن کنسول مهم نیست فقط ریجن سه توی منو بجای ضربدر دایره تایید هست،سلام دوستان کمی درباره ی region کنسول میشه توضیح بدید؟کدوم بهتره و چرا؟اصلا چه تفاوتی دارند؟
و اینکه اگه اکانتی که میسازیم روی uk تعریف کرده باشیم و بعد بخواهیم us کنیم چطوری میشه؟تاثیراتش تو بازیها چیاست؟
ممنونم
sharpyچرا گرون شده ؟؟ به خاطر گرونی دلار یا وارد نشدن از گمرک ؟؟ الان به خاطر کرونا وارد نمیشه مگه ؟ یعنی کمبود کالا دارن ؟
چون که دلار اون موقعه 14 بود الان شده 18 اوکی این که میشه 25% نهایتش ولی چرا باید قیمت نزدیک 110 % افزایش پیدا کنه ؟؟ دوستان که در جریان هستن یه بررسی کنن داستان چیه .
جالبه 2 صفحه همین پیچ رو برید عقب ps4 slim قیمتش 2800 بود :/
اکانت خریدید یا کد دادن بهتون اگه اکانته رو کنسولتون اکتیو میشه و بعد اکتیو شیر میشه روی تمام کنسول بنابراین با اکانت خودتونم میتونید از پلاسش استفاده کنید منتها بازیای رایگانش فقط روی همون اکانتی که پلاس روش خریداری شده اضافه میشن. میتونید بازیو دانلود کنید رو اکانت خودتون بازی کنید ولی بعد ۱۴ روز یا یه اکانت پلاس دیگه با همون ریجن و قبل از تموم شدن مهلت بازیا باید بگیرید بازیارو با اون آزاد کنید یا اینکه رو همون اکانت ۱۴ روزه پلاس بخرید وگرنه بازیای پلاسش از دسترس خارج میشه بعد ۱۴ روز (یعنی نمیتونید بازیو بگیرید بعد از دو ماه یه پلاس دیگه بگیرید اینجوری بازیای قبلی قفلشون باز نمیشه)سلام دوستان من یه سوال داشتم من یه پلاس 14 روزه از دیجی کالا خریدم نمیدونم چه ریجنی هست! میخوام بپرسم که اکانتش رو که بزنم هر ریجنی هم که باشه بعد میتونم با اکانت آمریکا ی خودم آنلاین شم؟
اگه میتونم چجوری؟
سوال دیگم اینه کهبازیای هر ماه رو میتونم بگیرم؟؟ آخه شنیدم پلاس بعضی کشور ها بازی های رایگان رو نمیده
خواهش میکنم بگید???????
سلام دوستان من یه سوال داشتم من یه پلاس 14 روزه از دیجی کالا خریدم نمیدونم چه ریجنی هست! میخوام بپرسم که اکانتش رو که بزنم هر ریجنی هم که باشه بعد میتونم با اکانت آمریکا ی خودم آنلاین شم؟
اگه میتونم چجوری؟
سوال دیگم اینه کهبازیای هر ماه رو میتونم بگیرم؟؟ آخه شنیدم پلاس بعضی کشور ها بازی های رایگان رو نمیده
خواهش میکنم بگید???????
این پلاس ک گرفتم در واقع ی اکانت باید چیکار کنم ک بازیایی ک قبلا گرفتم قفلشون باز شه اگ میشه کامل بگو لطفااکانت خریدید یا کد دادن بهتون اگه اکانته رو کنسولتون اکتیو میشه و بعد اکتیو شیر میشه روی تمام کنسول بنابراین با اکانت خودتونم میتونید از پلاسش استفاده کنید منتها بازیای رایگانش فقط روی همون اکانتی که پلاس روش خریداری شده اضافه میشن. میتونید بازیو دانلود کنید رو اکانت خودتون بازی کنید ولی بعد ۱۴ روز یا یه اکانت پلاس دیگه با همون ریجن و قبل از تموم شدن مهلت بازیا باید بگیرید بازیارو با اون آزاد کنید یا اینکه رو همون اکانت ۱۴ روزه پلاس بخرید وگرنه بازیای پلاسش از دسترس خارج میشه بعد ۱۴ روز (یعنی نمیتونید بازیو بگیرید بعد از دو ماه یه پلاس دیگه بگیرید اینجوری بازیای قبلی قفلشون باز نمیشه)
بازیای هرماه رو میتونید بگیرید تمام ریجن ها هم بازیای رایگان ماهانه رو دارن ولی بعضی ریجن ها بازیاشون فرق میکنه برای همه جا بازیا یکسان نیست
علیک سلام درباره هک تاجایی ک میدونم 5.05سلام من خیلی وقته که از اخبار هک بیخبرم و در واقع کنسولم حدود یکساله که خاک خورده و دسته بازی هم خراب شده و تعمیر میخواد الان چه ورژنی قابل هک هست و هکر ها کاری پیش بردند بعد 5.0.5 ؟
هزینه ی تعمیر دسته چقدر میشه حداکثر اگر بخوان به جز برد اصلی باتری و اون ورقه پلاستیکی مانند رو عوض کنند ؟
قیمت دسته سیاه و سفید نو چنده ؟
دستگاه نو اسلیم و دسته دوم سفید رنگ چنده ؟
بازیایی که قبلا از پلاس گرفتید و قفل شدن منظورتونه؟ هیچ راهی نداره جز اینکه رو همون اکانتی که قبلا بازیا خریداری شدن (به لایبرری اضافه شدن) پلاس فعال کنیداین پلاس ک گرفتم در واقع ی اکانت باید چیکار کنم ک بازیایی ک قبلا گرفتم قفلشون باز شه اگ میشه کامل بگو لطفا
بعد این موضوع پرایمری برای شیر پلاس چیه
ممنون
آخر سال یه لینک ایمیل میکنن توش میزنه هر بازیو چند ساعت بازی کردین درحالت عادی فک نکنم راهی باشه حداقل من به چشمم نخوردهاینو کسی نمیدونست؟؟؟
بازیایی که قبلا از پلاس گرفتید و قفل شدن منظورتونه؟ هیچ راهی نداره جز اینکه رو همون اکانتی که قبلا بازیا خریداری شدن (به لایبرری اضافه شدن) پلاس فعال کنید
اکانتو رو بزنید خودش اکتیو پرایمری میشه
نخورده
بازی رایگان مگه فری تو پلی باشه یا برای پلاس و ps now مجانی باشهسلام بنده ps4 دارم و اون رو دو دسته خریدم از دسته دوم فقط برای فوتبال استفاده میشه ولی من و برادرم از فوتبال خوشمون نمیاد
اکانتم هم قانونیه چند بازی دونفره ک توی ps store رایگان باشه رو معرفی کنید لطفا
خیلی ممنون????
آنلاین نمیخوام بازی کنم میخوام دونفره بازی کنم چون دو دسته دارمبازی رایگان مگه فری تو پلی باشه یا برای پلاس و ps now مجانی باشه
یه بازی بسکتبالی با گرافیک کارتونی آنلاین بدون نیاز به پلاس هست میتونید دانلود کنید
3on3 free style