هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان کمی درباره ی region کنسول میشه توضیح بدید؟کدوم بهتره و چرا؟اصلا چه تفاوتی دارند؟
و اینکه اگه اکانتی که میسازیم روی uk تعریف کرده باشیم و بعد بخواهیم us کنیم چطوری میشه؟تاثیراتش تو بازیها چیاست؟
ممنونم

سلام دوستان کمی درباره ی region کنسول میشه توضیح بدید؟کدوم بهتره و چرا؟اصلا چه تفاوتی دارند؟
و اینکه اگه اکانتی که میسازیم روی uk تعریف کرده باشیم و بعد بخواهیم us کنیم چطوری میشه؟تاثیراتش تو بازیها چیاست؟
ممنونم
ریجن کنسول مهم نیست فقط ریجن سه توی منو بجای ضربدر دایره تایید هست،
یه سری بازی‌ها ریجن لاک دارن که خیلی کمن برای بقیه بازی‌ها لوکیشن و رنج IP مشخص میکنه شما کجا هستید و شمارو با نزدیکترین پلیرهای اون بازی میندازه، ریجن آمریکا هم ارزونتر از انگلیس هست اگه قصد خرید بازی از استور رو دارید

• Like
Reactions: aha2012
چرا گرون شده ؟؟ به خاطر گرونی دلار یا وارد نشدن از گمرک ؟؟ الان به خاطر کرونا وارد نمیشه مگه ؟ یعنی کمبود کالا دارن ؟
چون که دلار اون موقعه 14 بود الان شده 18 اوکی این که میشه 25% نهایتش ولی چرا باید قیمت نزدیک 110 % افزایش پیدا کنه ؟؟ دوستان که در جریان هستن یه بررسی کنن داستان چیه .
جالبه 2 صفحه همین پیچ رو برید عقب ps4 slim قیمتش 2800 بود :/
sharpy
تو اون تاپیک بحث ممنوعه برای همین اینجا جواب میدم:
کلا هیچ جنسی از دوبی وارد نمیشه چون ورود و بارگیری لنج های ایرانی ممنوعه
تمام لوازم خانگی و دیجیتال و موبایل و کنسول و... با کمبود شدید موجودی مواجه شده، الان بدترین زمان خریده چون بعد از عادی شدن شرایط و واردات کالا به کشور افت قیمت زیادی دارن (در واقع به قیمت اصلیشون نزدیک میشن)
البته افزایش قیمت دلار رو در نظر داشته باشین

• Like
Reactions: sharpy
سلام دوستان من یه سوال داشتم من یه پلاس 14 روزه از دیجی کالا خریدم نمیدونم چه ریجنی هست! میخوام بپرسم که اکانتش رو که بزنم هر ریجنی هم که باشه بعد میتونم با اکانت آمریکا ی خودم آنلاین شم؟
اگه میتونم چجوری؟

سوال دیگم اینه کهبازیای هر ماه رو میتونم بگیرم؟؟ آخه شنیدم پلاس بعضی کشور ها بازی های رایگان رو نمیده

خواهش میکنم بگید???????

سلام دوستان من یه سوال داشتم من یه پلاس 14 روزه از دیجی کالا خریدم نمیدونم چه ریجنی هست! میخوام بپرسم که اکانتش رو که بزنم هر ریجنی هم که باشه بعد میتونم با اکانت آمریکا ی خودم آنلاین شم؟
اگه میتونم چجوری؟

سوال دیگم اینه کهبازیای هر ماه رو میتونم بگیرم؟؟ آخه شنیدم پلاس بعضی کشور ها بازی های رایگان رو نمیده

خواهش میکنم بگید???????
اکانت خریدید یا کد دادن بهتون اگه اکانته رو کنسولتون اکتیو میشه و بعد اکتیو شیر میشه روی تمام کنسول بنابراین با اکانت خودتونم میتونید از پلاسش استفاده کنید منتها بازیای رایگانش فقط روی همون اکانتی که پلاس روش خریداری شده اضافه میشن. میتونید بازیو دانلود کنید رو اکانت خودتون بازی کنید ولی بعد ۱۴ روز یا یه اکانت پلاس دیگه با همون ریجن و قبل از تموم شدن مهلت بازیا باید بگیرید بازیارو با اون آزاد کنید یا اینکه رو همون اکانت ۱۴ روزه پلاس بخرید وگرنه بازیای پلاسش از دسترس خارج میشه بعد ۱۴ روز (یعنی نمیتونید بازیو بگیرید بعد از دو ماه یه پلاس دیگه بگیرید اینجوری بازیای قبلی قفلشون باز نمیشه)
بازیای هرماه رو میتونید بگیرید تمام ریجن ها هم بازیای رایگان ماهانه رو دارن ولی بعضی ریجن ها بازیاشون فرق میکنه برای همه جا بازیا یکسان نیست

• Like
Reactions: Bijanlll
اگه میتونم چجوری؟

خواهش میکنم بگید???????
اکانت خریدید یا کد دادن بهتون اگه اکانته رو کنسولتون اکتیو میشه و بعد اکتیو شیر میشه روی تمام کنسول بنابراین با اکانت خودتونم میتونید از پلاسش استفاده کنید منتها بازیای رایگانش فقط روی همون اکانتی که پلاس روش خریداری شده اضافه میشن. میتونید بازیو دانلود کنید رو اکانت خودتون بازی کنید ولی بعد ۱۴ روز یا یه اکانت پلاس دیگه با همون ریجن و قبل از تموم شدن مهلت بازیا باید بگیرید بازیارو با اون آزاد کنید یا اینکه رو همون اکانت ۱۴ روزه پلاس بخرید وگرنه بازیای پلاسش از دسترس خارج میشه بعد ۱۴ روز (یعنی نمیتونید بازیو بگیرید بعد از دو ماه یه پلاس دیگه بگیرید اینجوری بازیای قبلی قفلشون باز نمیشه)
بازیای هرماه رو میتونید بگیرید تمام ریجن ها هم بازیای رایگان ماهانه رو دارن ولی بعضی ریجن ها بازیاشون فرق میکنه برای همه جا بازیا یکسان نیست
این پلاس ک گرفتم در واقع ی اکانت باید چیکار کنم ک بازیایی ک قبلا گرفتم قفلشون باز شه اگ میشه کامل بگو لطفا

بعد این موضوع پرایمری برای شیر پلاس چیه

ممنون

سلام من خیلی وقته که از اخبار هک بیخبرم و در واقع کنسولم حدود یکساله که خاک خورده و دسته بازی هم خراب شده و تعمیر میخواد الان چه ورژنی قابل هک هست و هکر ها کاری پیش بردند بعد 5.0.5 ؟
هزینه ی تعمیر دسته چقدر میشه حداکثر اگر بخوان به جز برد اصلی باتری و اون ورقه پلاستیکی مانند رو عوض کنند ؟
قیمت دسته سیاه و سفید نو چنده ؟
دستگاه نو اسلیم و دسته دوم سفید رنگ چنده ؟

سلام من خیلی وقته که از اخبار هک بیخبرم و در واقع کنسولم حدود یکساله که خاک خورده و دسته بازی هم خراب شده و تعمیر میخواد الان چه ورژنی قابل هک هست و هکر ها کاری پیش بردند بعد 5.0.5 ؟
هزینه ی تعمیر دسته چقدر میشه حداکثر اگر بخوان به جز برد اصلی باتری و اون ورقه پلاستیکی مانند رو عوض کنند ؟
قیمت دسته سیاه و سفید نو چنده ؟
دستگاه نو اسلیم و دسته دوم سفید رنگ چنده ؟
علیک سلام درباره هک تاجایی ک میدونم 5.05
هزینه تعمیر دسته اطلاع ندارم
قیمت دسته ها یکی هست آخرین قیمتی ک گرفتم 1.200.000 البته من شهرستانم شاید قیمت شهرما با شما فرق کنه
دستگاه اسلیم الان تک دسته نو دیجی زده 7.500 یک ترا
دو دسته یک ترا رو زده 8.900
ولی دسته دو ها اگ دو دسته و تمیز و سالم باشن 1 ترا هم باشن 5 ولی اگ قانونی باشن بیشتره

این پلاس ک گرفتم در واقع ی اکانت باید چیکار کنم ک بازیایی ک قبلا گرفتم قفلشون باز شه اگ میشه کامل بگو لطفا

بعد این موضوع پرایمری برای شیر پلاس چیه

ممنون
بازیایی که قبلا از پلاس گرفتید و قفل شدن منظورتونه؟ هیچ راهی نداره جز اینکه رو همون اکانتی که قبلا بازیا خریداری شدن (به لایبرری اضافه شدن) پلاس فعال کنید
اکانتو رو بزنید خودش اکتیو پرایمری میشه
اینو کسی نمیدونست؟؟؟
آخر سال یه لینک ایمیل میکنن توش میزنه هر بازیو چند ساعت بازی کردین درحالت عادی فک نکنم راهی باشه حداقل من به چشمم نخورده

• Like
Reactions: rabin88
بازیایی که قبلا از پلاس گرفتید و قفل شدن منظورتونه؟ هیچ راهی نداره جز اینکه رو همون اکانتی که قبلا بازیا خریداری شدن (به لایبرری اضافه شدن) پلاس فعال کنید
اکانتو رو بزنید خودش اکتیو پرایمری میشه
نخورده

حتی اگه یه مدت زیاد ازش بگذره؟

سلام بنده ps4 دارم و اون رو دو دسته خریدم از دسته دوم فقط برای فوتبال استفاده میشه ولی من و برادرم از فوتبال خوشمون نمیاد
اکانتم هم قانونیه چند بازی دونفره ک توی ps store رایگان باشه رو معرفی کنید لطفا

خیلی ممنون????

سلام بنده ps4 دارم و اون رو دو دسته خریدم از دسته دوم فقط برای فوتبال استفاده میشه ولی من و برادرم از فوتبال خوشمون نمیاد
اکانتم هم قانونیه چند بازی دونفره ک توی ps store رایگان باشه رو معرفی کنید لطفا

خیلی ممنون????
بازی رایگان مگه فری تو پلی باشه یا برای پلاس و ps now مجانی باشه
یه بازی بسکتبالی با گرافیک کارتونی آنلاین بدون نیاز به پلاس هست میتونید دانلود کنید
3on3 free style

• Like
Reactions: Bijanlll
بازی رایگان مگه فری تو پلی باشه یا برای پلاس و ps now مجانی باشه
یه بازی بسکتبالی با گرافیک کارتونی آنلاین بدون نیاز به پلاس هست میتونید دانلود کنید
3on3 free style
آنلاین نمیخوام بازی کنم میخوام دونفره بازی کنم چون دو دسته دارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or