زنگ میزنم سونی یه بازی بیژن ادیشن دونفره برات بفرستهآنلاین نمیخوام بازی کنم میخوام دونفره بازی کنم چون دو دسته دارم
زنگ میزنم سونی یه بازی بیژن ادیشن دونفره برات بفرستهآنلاین نمیخوام بازی کنم میخوام دونفره بازی کنم چون دو دسته دارم
اکانت قانونی یه بازی فقط داخلش خریداری شده و یوزر پس دارید شما اکانت خودتون رو میتونید روی یه کنسول دیگه هم بزنید، نباید توی اکانت قانونی خرید کنید، 10 دلار ده تا بازی مگه بازیهای کژوال و کارتونی بشه خریدسلام چند تا سوال برام پیش اومده ممنون میشم راهنمایی کنید چون اطلاعاتم خیلی کمه
آیا اکانت قانونی مثل جیمیله که مشخصات یوزر و پس داره ؟
ایا این اکانتیکهمیخری اولین بار همراهش بازی داره یا فقط یه اکانت بهت میدن که باهاش میشه به استور وصل شد و بعدش هر بازی خواستی میتونی قانونی خرید کنی ؟
مثلا من یه اکانت قانونی تهیه کردم میتونم برای اون اکانت مثلا ۱۰ تا بازی قانونی بخرم ؟
در آخر آیا من میتونم اکانت قانونی خودم رو به هر کنسول دیگهای بزنم و تو اون بازی کنم البته فکر کنم باید بازیا رو دوباره دنلود کنم
ممنون از همه ی دوستانی که وقت میذارن و پاسخ میدن
یعنی نمیشه تو یه اکانت قانونی ۱۰۰۰ دلار خرج کرد بازیای خوب خرید؟اکانت قانونی یه بازی فقط داخلش خریداری شده و یوزر پس دارید شما اکانت خودتون رو میتونید روی یه کنسول دیگه هم بزنید، نباید توی اکانت قانونی خرید کنید، 10 دلار ده تا بازی مگه بازیهای کژوال و کارتونی بشه خرید
چرا من فکر کردم اکانت قانونی ای میگی که از فروشنده خریدی، ببین اگه ایرانی بهتره هر بازی ای میخوای از اکانت قانونی فروشها بخری که بتونی بعدا بفروشی شونیعنی نمیشه تو یه اکانت قانونی ۱۰۰۰ دلار خرج کرد بازیای خوب خرید؟
هر بازی یه اکانت جدا باید بخری با یوزر و پس جدا ؟
چرا میشه، راحت میتونن هکت کنن یا سریال نامبرتو بزنن روی یه کنسول دیگه، اون دیجیتال فاکتوری پیله کرد منم بلاکش کردم دوستامم آوردم از یه چنل دیگه خریدیمکسی نمی دونست؟
بارکد نیست mac IP هستکسی نمی دونست؟
واقعلا .چرا میشه، راحت میتونن هکت کنن یا سریال نامبرتو بزنن روی یه کنسول دیگه، اون دیجیتال فاکتوری پیله کرد منم بلاکش کردم دوستامم آوردم از یه چنل دیگه خریدیم
سلامکسی نمی دونست؟
الان نگاه کردم خیلی گرون میدهواقعلا .
عکس بارکد QR رو می خواست
گیم سنتر بود
درودسلام میخواستم بدونم وقتی پلاس ۱۴ روزه داری اون بازیای رایگان هر ماه رو میشه دانلود کرد و افلاین بازی کرد حتی بعد از تموم شدن پلاس
لطفا اگر میشه از دوستان ایدی تلگرام بده تا اونجا مزاحمش بشم چند تا سوال دارم ازشون بپرسم
سلام دوستان این سایتای خرید اکانت که میگن عکس بارکد کنسولو بفرست نمی تونن ازش سو استفاده ای کنن
دوستان کنسول PS4 پرو یک ترا دست دوم 5ونیم میرزه بخرم؟