هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

برای HDR باید ستینگ تصویر tvـرو تنظیم کنی ترجیحا روی standard قرار بده روشنایی و کنترست نزدیک به حداکثر قرار بده و مقدار گاما و سایر موارد هم تغییر بده تا نتیجه به تصویر دلخواهت برسه
میتونم اوضاع رو بهتر کنم با این گزینه ها ولی علت تغییر رو نفهمیدم بعد این موارد رو اضافه کنم تو بازی یک مقدار بهتر میشه ولی بعد که تو منو کنسول برم ، غلظت رنگ منو خیلی زیاد میشه
یه چیزی این وسط اشکال داره نمیدونم باید چیکار کنم که چنج color نشه

• Like
Reactions: se.phi.roth
سلام دوستان یک xbox one s دارم
حالا با توجه به مشکلاتی که خوردم می خوام بیام به ps4 slim
خواهشا توضیح بدید این مشکلات باسه ps4 هم هست یا نه
اول بگم بازی های xbox کیلویی فروش میره حالا برای ps4 چطوره؟
بازی آنلاین چی؟ الان که ایکسباکسم کپی خور شده دیگه بازی انلاین نمی تونم
یک چیزی که به شدت اعصابم رو خرد می کنه نمیشه سیو رو از pc انتقال بدم به xbox
برای ps4 قضیه چطوره

در ضمن بازی های the last of us و god of war و horizen رو برای ps4 قبلا بازی کردم اصلا برام بازی های اختصاصی مهم نیست چون اینا رو تموم کردم

آخرین ویرایش:
Voice 004.mp3 - یو آپلود
سلام من resident evil 2 رو دیجیتالی خریدم وقتی بازی میکنم کنسول این صدا رو میده ولی اگه از بازی خارج بشم بعد دوباره وارد بازی شم یا این صدا رو نمیده یا وقتی میده بعد از چند ثانیه قطع میشه
کسی میدونه مشکل چیه و معنی این صدا چیه

سلام تو بعضی از بازی های pa4 من تو صفحه یه خط سفید یا سیاه میاد بعد سریع می ره تو اسکرین شات فیلمی هم معلومه باگ
بعد مشکلات گرافیکی تو اسکرین مشخص

سلام دوستان یک xbox one s دارم
حالا با توجه به مشکلاتی که خوردم می خوام بیام به ps4 slim
خواهشا توضیح بدید این مشکلات باسه ps4 هم هست یا نه
اول بگم بازی های xbox کیلویی فروش میره حالا برای ps4 چطوره؟
بازی آنلاین چی؟ الان که ایکسباکسم کپی خور شده دیگه بازی انلاین نمی تونم
یک چیزی که به شدت اعصابم رو خرد می کنه نمیشه سیو رو از pc انتقال بدم به xbox
برای ps4 قضیه چطوره

در ضمن بازی های the last of us و god of war و horizen رو برای ps4 قبلا بازی کردم اصلا برام بازی های اختصاصی مهم نیست چون اینا رو تموم کردم

سلام، من هر دو کنسول رو دارم و
بازی های ps4 ارزانترین راه اکانت هکی هست که هر بازی نسبت به جدید یا قدیمی بودن حدود 30 تا 100 تومن در میاد، البته اگه اکانت پر بازی باشه شاید هر بازی برات 20 تومن بیوفته
با اکانت هکی میشه انلاین بازی کرد ولی ریسک قفل شدن داره، من یه اکانت دارم که 5 ساله دارمش و هنوز قفل نشده و بازی هاش رو انلاین بازی میکنم و هر سال هم بازی جدید میخره، ولی شده که یه اکانت بخرم و فرداش بازیاش قفل بشن،
در مورد سیو بازی هم که بگم، سیو بازی ها فقط رو همون اکانت اجرا میشه، یعنی شما سیو رو انتقال بدی به یه کنسول دیگه اجرا نمیشه، باید اکانتت رو هم انتقال بدی، حتی اگه تو کنسول دو تا یوزر داشته باشی، سیو های همدیگه رو اجرا نمیکنن
بازی های انحصاری هم خیلی بیشتر از اون چیزی هست که بازی کردین
Bloodborne, nioh, nier Automata, days gone, uncharted, final fantasy,,........

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

من یک اکانت هکی دارم …. یک لحظه دستگاه آنلاین شد و قفل اومد کنار بازی …
ولی اکانت رو از سایت my plastation بررسی کردم هنوز اکی هست و یوزر و پسورد درسته
میتونم باز لاگین کنم باهاش توی ps4 که بازی OK بشه ؟؟
و یک سوال دیگه من میخوام بعدش بازی
Break point GhostRecon رو بریزم روی دستگاه ولی برای بازی باید به سرور ubisoft وصل بود … راهی هست مثلا مثل DNS ها که بشه بازی رو بدون قفل شدن بازی کرد ؟

• Like
Break point GhostRecon رو بریزم روی دستگاه ولی برای بازی باید به سرور ubisoft وصل بود … راهی هست مثلا مثل DNS ها که بشه بازی رو بدون قفل شدن بازی کرد ؟
این کارو نکن
نه vpn میخواد

• Like
در مورد سوال اول، بله میتونین وارد اکانت بشین و بعد برین بخش اکانت منجمنت و بعد دوباره اکتیو کنین

خوب الان بازی قفل شده .. یعنی باز لاگین نکنم که قفل بازی باز بشه ؟
با لاگین کردن قفل باز نمیشه،
دلیل قفل شدن دی اکتیو شدن اکانت هست، میتونی بری داخل اکانت و اکتیو کنی، البته اگه بشه،
یه تست بکن دیگه،
اگه بلد نیستی این مسیر زیر رو برو،
اول وارد اکانت شو بعد
Setting
Account and network management
Active primary
اینجا گزینه اکتیو رو بزن

سلام دوستان
اگه اشتراک پلاس داشته باشیم و بازیهایی که برای هر ماه پلاس رایگان میشه رو بگیریم وقتی اعتبار پلاس تموم بشه قفل میشه برای تمام اکانت های روی کنسول
میخواستم بدونم به جز آنلاین نشدن راهی هست که بازی قفل نشه؟ مثلا بعد از دانلود بازی خروج بزنیم از اکانتی که پلاس داره و دیگه لاگین نکنیم باهاش

و سوال دوم اینکه اگه بعد از مثلا 6 ماه دوباره برای اون اکانت اشتراک پلاس بگیریم بازیهای قفل شده رو میشه بازی کرد یا باید دوباره خریداری بشه؟ (منظورم بازیهایی هست که به صورت ماهانه رایگان شدن و قبلا دانلود کردیم)

• Like
سلام دوستان
اگه اشتراک پلاس داشته باشیم و بازیهایی که برای هر ماه پلاس رایگان میشه رو بگیریم وقتی اعتبار پلاس تموم بشه قفل میشه برای تمام اکانت های روی کنسول
میخواستم بدونم به جز آنلاین نشدن راهی هست که بازی قفل نشه؟ مثلا بعد از دانلود بازی خروج بزنیم از اکانتی که پلاس داره و دیگه لاگین نکنیم باهاش

و سوال دوم اینکه اگه بعد از مثلا 6 ماه دوباره برای اون اکانت اشتراک پلاس بگیریم بازیهای قفل شده رو میشه بازی کرد یا باید دوباره خریداری بشه؟ (منظورم بازیهایی هست که به صورت ماهانه رایگان شدن و قبلا دانلود کردیم)

1.در هر صورت قفل میشه. هیچ راهی نداره.
2. همه بازی های پلاس که توی لایبرری هستن با اشتراک مجدد فعال میشن. و تا زمانی که اشتراک دارین قابل بازی هستن.

من یک ماه قبل بازی call of duty: modern warfare را خریدم. بازی را نصب کردم و اقدام به به روز رسانی کردم .۹۱ گیگابایتی (آن هم با سرعت بسیار کم) دانلود شد و نصب شد. ولی بعد از چند روز سیستم هنگی داشت و به روز رسانی ۹۱ گیگابایتی ظاهرا حذف شد و دوباره اقدام به دانلود کرد. برای بار سوم هم دیروز این اتفاق افتاد. آیا این به روز رسانی های ۹۱ گیگابایتی متفاوت هستند یا من اشتباهی در نصب دارم؟

درود
ps۴ pro گرفتم تعدادی بازی روی اون نصب هست از کسی که خریدم گفت فروشنده براش تعدادی باز ریخته چندتا سوال:
۱- از کجا بفهمم اکانتی که الان روی دستگاه هست اکانت تقلبی هکی هست ؟
۲- کپی خور کردن با اکانت هکی فرق داره ؟
۳-دستگاهی که اکانت هکی داره کلا نمیشه به نت وصلش کرد ؟ خطرناک نیست
۴- همزمان میشه اکانت هکی و یه اکانت اصلی رو داشته باشیم ؟ مثلا روی اکانت اصلی میتونم به نت وصل بشم ؟
۵- بهترین اکانت که بدون دردسر باشه و آنلاین هم بشه بازی کرد چیه ؟
۶- این اکانت های پلاس چیه ؟
شرمنده سوالام زیاد شد ممنون

سلام دوستان
سرویس Playstation now تست کردین؟ با سرعت 8 مگ مخابرات مثلا میشه درست حسابی بازی کرد یا دردسر و لگ و اینا داره؟
یه سری بازیها مثل Control در دو حالت قابل بازی هست ، یکی استریم هست و گزینه دیگه دانلود میکنه بازی رو اول بعد میتونی بازی کنی
در صورت دانلود بازی آیا واقعا میشه با کیفیت خوب بازی کرد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or