وقتی ظریفیت یک بگیری نباید به اینترنت وصل بشی چه از طریق اکانت خودت یا اکانت که ظرفیت یک خریدیدوستان کسی نمی دونه چجوری میتونم این مشکلو رفع کنم؟
سوال دیگه هم داشتم، من الان یه اکانت ظرفیت 1 بخرم میتونم کنار این بازی هام نصب کنم؟ چون باید به نت وصل بشم بازی های این اکانتم قفل میشه؟
اگه بازی هارو تو لیست دانلود داشته باشی.دوستان کسی نمی دونه چجوری میتونم این مشکلو رفع کنم؟
سوال دیگه هم داشتم، من الان یه اکانت ظرفیت 1 بخرم میتونم کنار این بازی هام نصب کنم؟ چون باید به نت وصل بشم بازی های این اکانتم قفل میشه؟
بله مشکل از نت داخلی هست، این 100 گیگ اینترنت هدیه و موندن تو خونه باعث شده همه هجوم بیارن طرف نت و سرعت و پهنای باند به طرز وحشتناکی کم شدهبچه ها این کندی عجیب قریب تو دانلود اپدیت ها سراسریه ؟
بله شیر میشهدوستان سلام، من اگه سرویس EA Access رو خرید کنم؛ مثل پلاس شیر میشه واسه رفیقم؟ به نظرتون 490 به صرفه هست واسه 1 سال به بازیهاش دسترسی داشته باشی؟
(بیشتر واسه فیفا و بتل میخوام بگیرم)
اره امکانش هست دیگه یه نوع زرنگی هم هست دیگهدوستان یه سوال،
من داشتم سایت psn profile رو نگاه میکردم، تو پروفایل یکی دیدم بعضی از بازی ها رو تو ps4 سه بار پلات کرده، یعنی یه بار رجین امریکا یه بار رجین اروپا و یه بار هم رجین ژاپن،
خواستم بدونم امکانش هست مگه، یه باری رو پلات کنیم و بعد یه دیسک با رجیم متفاوت بگیریم و با اونم پلات کنیم
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
میشه لطفا بیشتر راجبش توضیح بدی، از یه محدودیت 10 ساعته حرف زدن.. شما خودت داشتی این سرویسو؟بله شیر میشه
اون 10 ساعت برای بازیهایی که بصورت تریال قرار داده شدن یا همون تست کردن 10 ساعته که فقط بنظرم سه تا بازی باشن که یکیش fifa 20همیشه لطفا بیشتر راجبش توضیح بدی، از یه محدودیت 10 ساعته حرف زدن.. شما خودت داشتی این سرویسو؟
Sharing EA access on ps4
اون تریال شیر نمیشه من خودم تست زدم بقیه چیزاش شیر میشنمیشه لطفا بیشتر راجبش توضیح بدی، از یه محدودیت 10 ساعته حرف زدن.. شما خودت داشتی این سرویسو؟
Sharing EA access on ps4