هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان کسی نمی دونه چجوری میتونم این مشکلو رفع کنم؟
سوال دیگه هم داشتم، من الان یه اکانت ظرفیت 1 بخرم میتونم کنار این بازی هام نصب کنم؟ چون باید به نت وصل بشم بازی های این اکانتم قفل میشه؟

سوال دیگه هم داشتم، من الان یه اکانت ظرفیت 1 بخرم میتونم کنار این بازی هام نصب کنم؟ چون باید به نت وصل بشم بازی های این اکانتم قفل میشه؟
وقتی ظریفیت یک بگیری نباید به اینترنت وصل بشی چه از طریق اکانت خودت یا اکانت که ظرفیت یک خریدی

اگه بازی هارو تو لیست دانلود داشته باشی.
بعد زدن اکانت ظ1 میتونی تو تنظیمات نتورک، dns دستی بدی و بازی های که تو لیست دانلود داری بدون اینکه بازی ظ1 قفل بشه دانلود کنی،

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

بچه ها این کندی عجیب قریب تو دانلود اپدیت ها سراسریه ؟
بله مشکل از نت داخلی هست، این 100 گیگ اینترنت هدیه و موندن تو خونه باعث شده همه هجوم بیارن طرف نت و سرعت و پهنای باند به طرز وحشتناکی کم شده

• Like
Reactions: Jack cooper
دوستان سلام، من اگه سرویس EA Access رو خرید کنم؛ مثل پلاس شیر می‌شه واسه رفیقم؟ به نظرتون 490 به صرفه هست واسه 1 سال به بازی‌هاش دسترسی داشته باشی؟
(بیشتر واسه فیفا و بتل می‌خوام بگیرم)

دوستان یه سوال،
من داشتم سایت psn profile رو نگاه میکردم، تو پروفایل یکی دیدم بعضی از بازی ها رو تو ps4 سه بار پلات کرده، یعنی یه بار رجین امریکا یه بار رجین اروپا و یه بار هم رجین ژاپن،
خواستم بدونم امکانش هست مگه، یه باری رو پلات کنیم و بعد یه دیسک با رجیم متفاوت بگیریم و با اونم پلات کنیم

• Like
Reactions: se.phi.roth
دوستان سلام، من اگه سرویس EA Access رو خرید کنم؛ مثل پلاس شیر می‌شه واسه رفیقم؟ به نظرتون 490 به صرفه هست واسه 1 سال به بازی‌هاش دسترسی داشته باشی؟
(بیشتر واسه فیفا و بتل می‌خوام بگیرم)
بله شیر میشه

• Like
Reactions: 'EsiNs
سلام دوستان . من یه بازی گرفتم از سایت gamesnext که 22 تا پارت زیپ بود. بعد اکسترک کردن به جای اینکه تبدیل شه به یک پارت pkg ، به 10 تا پارت pkg تبدیل شده . کسی میدونه باید چیکار کرد؟

دوستان یه سوال،
من داشتم سایت psn profile رو نگاه میکردم، تو پروفایل یکی دیدم بعضی از بازی ها رو تو ps4 سه بار پلات کرده، یعنی یه بار رجین امریکا یه بار رجین اروپا و یه بار هم رجین ژاپن،
خواستم بدونم امکانش هست مگه، یه باری رو پلات کنیم و بعد یه دیسک با رجیم متفاوت بگیریم و با اونم پلات کنیم

اره امکانش هست دیگه یه نوع زرنگی هم هست دیگه

• Like
Reactions: saeed_sg
میشه لطفا بیشتر راجبش توضیح بدی، از یه محدودیت 10 ساعته حرف زدن.. شما خودت داشتی این سرویسو؟
Sharing EA access on ps4
اون 10 ساعت برای بازیهایی که بصورت تریال قرار داده شدن یا همون تست کردن 10 ساعته که فقط بنظرم سه تا بازی باشن که یکیش fifa 20ه

• Like
Reactions: 'EsiNs

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or