یه ویدیو هست که هدستو وصل میکنه به ps4دوتا جا داره برا دستگاهش یکی کابل برا هدست و وصل میکنی یکی دیگه برا تبدیل
درصورتی که هم ریجن باشن میتونیدوستان دیتای gta v نسخه ps4 رو سرچ کردم هیچ جا نبود خودم بازیشو اون اوایل که نسخه ps4 ش اومده بود دیتاشو رو دی وی دی گرفتم هنوزم دارم الان اون دیتا رو استفاده کنم به درد میخوره با psx بریزم؟ بقیه شم آپدیتی چیزی داشت از داخل کنسول ادامه شو دان کنم؟
موقع انتقال دیتا باید اخرین ابدیت همراش باشه، خودت لینک بگیر و دانلود کن ابدیتش رودوستان دیتای gta v نسخه ps4 رو سرچ کردم هیچ جا نبود خودم بازیشو اون اوایل که نسخه ps4 ش اومده بود دیتاشو رو دی وی دی گرفتم هنوزم دارم الان اون دیتا رو استفاده کنم به درد میخوره با psx بریزم؟ بقیه شم آپدیتی چیزی داشت از داخل کنسول ادامه شو دان کنم؟
خودت میتونی اکانت بخری و بزنی، بعد دیتاش رو یا با خود کنسول دان کنی، یا با pc دان کنی و انتقال بدی، یا هارد ببری بیرون بزنن و بیاری خودت انتقال بدی، یا کنسول رو ببری بیرون برات دیتاش رو بریزن،سلام دوستان،
من یه پی اس فور با ورژن 6.20 دارم که چنتایی بازی کپی (اکانت هکی) داخلش هست.
میخواستم این بار به جای اینکه دستگاه رو ببرم بیرون برام بازی بریزن، خودم اکانت بخرم و بازیهاشو دانلود کنم. حالا دو تا سوال دارم.
اگه من با دستگاهم به اینترنت وصل بشم، (برای دانلود بازی ها، و نه بازی آنلاین) بازی ها یا دستگاه قفل میشه؟
آیا داده خام بازی ها رو بیرون میفروشن که دیگه نیازی به دانلود نباشه.
بازی ها علامت قفل دارن یا نه؟سلام
دوستان وقتتون بخیر
من تازه Ps4 خریدم
روش یک اکانت هست(هکی احتمالا) همراه با چندتا بازی
منتها بازی fifa 20 و need for speed heat رو وقتی می زنم برای بازی، میگه cannot connet to the server
میخواستم ببینم اساتید نظری دراین باب دارن؟ راهی برای حل مشکلش هست؟
آره میتونیدرود
دوستان این اپدیت بازی ها رو می شه با pc دانلود کرد و بعد به کنسول انتقال داد ؟
برای بازی های دیسک ارجینال
آره میتونی