هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان من این هدفون strix 7.1 از طریق ریموت پلی وصل کردم به ps فقط mic چجوری باید تو فعال کرد تو خود نرم افزار ریموت پلی تو pc رو ایکون mic زدم ولی فعال نشد

دوستان دیتای gta v نسخه ps4 رو سرچ کردم هیچ جا نبود خودم بازیشو اون اوایل که نسخه ps4 ش اومده بود دیتاشو رو دی وی دی گرفتم هنوزم دارم الان اون دیتا رو استفاده کنم به درد میخوره با psx بریزم؟ بقیه شم آپدیتی چیزی داشت از داخل کنسول ادامه شو دان کنم؟

دوستان دیتای gta v نسخه ps4 رو سرچ کردم هیچ جا نبود خودم بازیشو اون اوایل که نسخه ps4 ش اومده بود دیتاشو رو دی وی دی گرفتم هنوزم دارم الان اون دیتا رو استفاده کنم به درد میخوره با psx بریزم؟ بقیه شم آپدیتی چیزی داشت از داخل کنسول ادامه شو دان کنم؟
درصورتی که هم ریجن باشن میتونی

موقع انتقال دیتا باید اخرین ابدیت همراش باشه، خودت لینک بگیر و دانلود کن ابدیتش رو

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

سلام دوستان،
من یه پی اس فور با ورژن 6.20 دارم که چنتایی بازی کپی (اکانت هکی) داخلش هست.
میخواستم این بار به جای اینکه دستگاه رو ببرم بیرون برام بازی بریزن، خودم اکانت بخرم و بازیهاشو دانلود کنم. حالا دو تا سوال دارم.
اگه من با دستگاهم به اینترنت وصل بشم، (برای دانلود بازی ها، و نه بازی آنلاین) بازی ها یا دستگاه قفل میشه؟
آیا داده خام بازی ها رو بیرون میفروشن که دیگه نیازی به دانلود نباشه.
خودت میتونی اکانت بخری و بزنی، بعد دیتاش رو یا با خود کنسول دان کنی، یا با pc دان کنی و انتقال بدی، یا هارد ببری بیرون بزنن و بیاری خودت انتقال بدی، یا کنسول رو ببری بیرون برات دیتاش رو بریزن،
ولی موقع زدن اکانت رو کنسول چون باید به نت وصل بشی، احتمال زیاد بازی های قبلیت همه قفل میشن

سلام
دوستان وقتتون بخیر
من تازه Ps4 خریدم
روش یک اکانت هست(هکی احتمالا) همراه با چندتا بازی
منتها بازی fifa 20 و need for speed heat رو وقتی می زنم برای بازی، میگه cannot connet to the server
میخواستم ببینم اساتید نظری دراین باب دارن؟ راهی برای حل مشکلش هست؟

سلام
دوستان وقتتون بخیر
من تازه Ps4 خریدم
روش یک اکانت هست(هکی احتمالا) همراه با چندتا بازی
منتها بازی fifa 20 و need for speed heat رو وقتی می زنم برای بازی، میگه cannot connet to the server
میخواستم ببینم اساتید نظری دراین باب دارن؟ راهی برای حل مشکلش هست؟
بازی ها علامت قفل دارن یا نه؟

روی اکانت اصلی که بازی میکنم، هیچ کدوم قفل ندارن. همه بازی ها باز میشن (گاد اف وار، کراش، جی تی ای وی و...) ولی این دوتا بازی باز نمیشن و میگه نمی تونه وصل بشه به سرور.
وقتی می رم روی سویچ اکانت، 3 تا اکانت دیگه هست که دوتاش پسورد میخواد و یکیش نمی خواد. اونی نمی خواد وقتی وارد میشم، اون دوتا بازی قفل دارن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or