AMIN-PASHA
کاربر سایت
سلام اگه قبلا رو فلش یا psn بکاپ نگرفته باشی، هیچ راهی ندارهدوستان من سیو بازی های ps4 پاک شده راهی داره برگردونمشون کسی تست کرده ارد ps4بزنه به pcبا نرم افزار ریکاوری کنه؟
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
سلام اگه قبلا رو فلش یا psn بکاپ نگرفته باشی، هیچ راهی ندارهدوستان من سیو بازی های ps4 پاک شده راهی داره برگردونمشون کسی تست کرده ارد ps4بزنه به pcبا نرم افزار ریکاوری کنه؟
معمولا ایرانسل این مشکل رو داره،سلام دوستان عزیز
آقا ما سر اکانتمون و این سیستم two step verification به مشکل اساسی خوردیم
بعد از درخواست هیچ مسیجی ارسال نمیشه
شما هم این مشکل رو دارید ؟ راه حلی داره ؟
باید آنالوگ سمت چپ رو عوض کنیسلام
دسته ی ps4 من شوک سمت چپش تو بازیهایی مثل کال اف دیوتی یا پابجی مشکل داره، تو این مدل بازی ها باید شوک رو فشار بدی و رو به بالا یا سمتای دیگه نگه داره تا بدوئه، من احساس کردم اگه تمیزش کنم اوکی میشه، دادم سرویسش کردن و گفتم شوک دسته هم مشکل داره، حالا وضعیت بهتر شده ولی همچنان در بعضی جهات مشکل داره!
این مشکل تو بازیهایی که گفتم خیلی مشهوده ولی مثلا تو فیفا خودش رو نشون نمیده
راهی هست درست بشه؟
معمولا ایرانسل این مشکل رو داره،
اون ده تا کد بکاپ که داده بود استفاده کن
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
شما باز تایید دو مرحله ای بزار و کد های بکاپت رو نگه دار، احتمالا به خاطر شلوغی سرورهای psn هست که کد نمیاد، بعدا درست میشهکد بک آپی ندارم متاسفانه
برای گرفتنشم باید باز لاگین کنم
از اون سمتم خط من همراه اول هستش
تو بروزرم که از قبل sign in بود زدم کلا ورود دو مرحله ای رو غیر فعال کردم
حالا به نظرتون یه پسوورد سخت به تنهایی میتونه از پس امنیت اکانت بر بیاد ؟ هک نشیم
من هردوش رو دارم، درسته که وان ایکس قدرتش بیشتره ولی ps4pro بازی های انحصاری زیادی داره که خیلی ارزشش رو بیشتر میکنهسلام ببخشید یه مشورت میخواستم به نظرتون ps4 pro بگیرم یا one x خیلی دو دلم لطفا کمکم کنید
سلام بله اگه هارد usb3 داشته باشی میتونی بازی بریزی، البته محدودیت داره هایه سوال داشتم؟
آیا میشه هارد اکسترنال به ps4 وصل کرد و بازیارو روش نصب کرد؟
رو فلش چی؟؟؟
باید hdd باشه یا ssd ؟
سپاس
سیو ها روی پروفایل هستن و نمیشه انتقال داد فقط یه مژده بهتون بگم اگه آنلاین میزدید سئو های انلاینتون سالمه و level و رنگ weapon هاتون سرجاشه توی بخش آنلاینبا سلام،یه سوالی داشتم از شما لطفا اگه میشه راهنمایی کنید،من دستگاهم مشکل پیدا کرد و متاسفانه ریست شد.حالا سیو هام پاک شد نتونستم بک اپ بگیرم.میخوام ببینم اول اینکه جایی هست سیو بازیها باشه مثل بازی های red dead2,gta v و دوم اینکه چطوری میتونم اون سیو ها رو به دستگاه انتقال بدم،ممنون میشم پاسخ بدید
دوستان یه مشکل اساسی دارم
زمانی که hdr تی وی فعاله و تو منو بازی هستم مشکلی نیست به محض اینکه وارد هر بازی بشم بعد حدود 5 ثانیه تصویر میره ، صفحه سیاه میشه بعد که میاد رنگ ها بی روح میشن و رنگ ها به خاکستری میزنه در حالی که hdr هم روشنه
sony x900e
هم تو xbox one x هم ps pro این مشکلو دارم
کسی میدونه ایراد از چیه