Syamak8808
کاربر سایت
کنسولت مبارک باشه برادر .سعی کن انحصاری های سونی رو بازی کنی .من بلاد بورن نزدیک هزار ساعت یا دوهزار ساعت بازی کردم البته آنلاین .حالا ببین اون اکانت رو پی اس فورت هکی هست.کنسول های کپی خور یک ملیون گرونتر از بقیه هستن .فروشنده حتما بهت میگه کنسول کپی خور هست یا نه؟اگر کنسول کپی خور باشه آنلاین بشی خطرناکه خیلی.اگر هکی باشه احتمال هفتاد درصد بازی هات قفل میشه و سرخورده میشی حسابی.ولی تو این گرونی به نظرم اصلا دنبال اکانت اصلی نباش .بازی ها ی سونی خیلی گرون تموم میشه برای ما بدبختهای ایرانی.فقط دنبال بازی ها ی هکی باش.لیست بازیها تو برام ون بنویس ببینم چی داری .قبلاً چی داشتی؟کسی اینجا نیست جواب سوالای منو بده ؟
فرستاده شده از Mi 9Tِ من با Tapatalk
میدونی اگر استریم آنلاین بازی کنی هر ساعت چهار گیگ باید پیاده بشی؟سلام دوستان
سرویس Playstation now تست کردین؟ با سرعت 8 مگ مخابرات مثلا میشه درست حسابی بازی کرد یا دردسر و لگ و اینا داره؟
یه سری بازیها مثل Control در دو حالت قابل بازی هست ، یکی استریم هست و گزینه دیگه دانلود میکنه بازی رو اول بعد میتونی بازی کنی
در صورت دانلود بازی آیا واقعا میشه با کیفیت خوب بازی کرد؟
اگر هم بازی آنلاین دوست داری تو تخفیفات بازی مورد علاقه ت رو با گیفت کارت بخر(بهت سایت معتبر معرفی میکنم)بعد از این پلاس های چهارده روزه شش هزار تومن بخر (اون هم کانال بهت معرفی میکنم)آنلاین بازی کن.اگر دوست داری این کارو بکنی پلی استیشن رو بزن تنظیمات کارخونه .اگر بازی دیجیتالی خریدی اکانت شخصی خودتو دو مرحله ای کن.کسی اینجا نیست جواب سوالای منو بده ؟
ولی باز هم یه روز میرسه دیگه قدرت خرید دیجیتالی نخواهی داشت .اون روز برو تو خط دزدی (اکانت هکی)دهن اروپایی ها رو سرویس کن.اگر هم بازی آنلاین دوست داری تو تخفیفات بازی مورد علاقه ت رو با گیفت کارت بخر(بهت سایت معتبر معرفی میکنم)بعد از این پلاس های چهارده روزه شش هزار تومن بخر (اون هم کانال بهت معرفی میکنم)آنلاین بازی کن.اگر دوست داری این کارو بکنی پلی استیشن رو بزن تنظیمات کارخونه .اگر بازی دیجیتالی خریدی اکانت شخصی خودتو دو مرحله ای کن.