اون اکانت ظ3 شیر نمیشه ولی بقیه چراممنون.ولی خب همچین چیزی قابلیت share کردن داره؟ الان من اگه روی اون اکانت بخرم میتونم روی اکانت خودم بتل پس داشته باشم؟
اون اکانت ظ3 شیر نمیشه ولی بقیه چراممنون.ولی خب همچین چیزی قابلیت share کردن داره؟ الان من اگه روی اون اکانت بخرم میتونم روی اکانت خودم بتل پس داشته باشم؟
Vpn میزنیم اینجوری میشه از خیلی وقتکسی میدونه چرا این سایت باز نمیشه
Playstation 4, PlayStation 3 Trophies, News, Guides & Forums at PlaystationTrophies.org
این ارور رو میده
Error 1005 Ray ID: 5879bdf74a51353a • 2020-04-21 20:09:19 UTC
Access denied
ریجن مهم نیست، فقط ریجن 3 جای دکمه دایره و ضربدر توی منو و بازی عوض میشه یعنی تایید دایره و کنسل ضربدرهدوستان دو تا سوال دارم:
-چرا ریجن 1 ارزونتر از ریجن 2 شده(اسلیم)؟یادمه اوایلی که ps4 اومده بود ریجن 1 گرونتر بود
-اکانت هکی پلاس خیلی مثل اکانت هکی بازی خطری هست که باعث بن شدن بشه؟
والا داخل این خراب شده هیچ چیزی بعید نیستدوستان یک سوال تحلیلی می خواستم بپرسم
من الان همه ی بازی های اصلیxbox one رو تموم کردم الان اختصاصی های ps4 مونده به نظرتون الان ps4 خریدن حماقت نیست؟
اصلا تو دیوار زیر 5 تومن نیست!
من یادمه 3 تومن موارد زیادی قبل اسفند بود
بخطاره ک*ر*و*ناس یا مثه پراید 70 میلیونی اینم باید بپذریم شده 6 تومن؟
یک دو سه ماه صبر کنم بهتر نیست؟
کرونا رو بهونه کردن کنسول هارو مثل ماسک و الکل احتکار کردن قیمت رفته بالا، بنظرمن صبر کن نسل بعد ps5 بخر بازیهای ps4 هم روش قابل اجراستدوستان یک سوال تحلیلی می خواستم بپرسم
من الان همه ی بازی های اصلیxbox one رو تموم کردم الان اختصاصی های ps4 مونده به نظرتون الان ps4 خریدن حماقت نیست؟
اصلا تو دیوار زیر 5 تومن نیست!
من یادمه 3 تومن موارد زیادی قبل اسفند بود
بخطاره ک*ر*و*ناس یا مثه پراید 70 میلیونی اینم باید بپذریم شده 6 تومن؟
یک دو سه ماه صبر کنم بهتر نیست؟
درود بر شما.. یه سوال داشتم بجز صدف جای دیگه ای میشناسین که برای خرید کنسول و بازیاش باشه؟؟ میدونم توی سطح شهر تک و توک هستن ولی جایی مثل اونجا باشه که اگر نشد میری مغازه کناریش و... ممنون میشم معرفی کنیدوالا داخل این خراب شده هیچ چیزی بعید نیست
من دیروز اسلیم ۱ ترا قیمت کردم ۵۵۵۰ امروز خریدم ۵۸۰۰(شیراز) اگرم مجبور نبودم نمیخریدم،چونکه کنسولم از شانس بدم به فنا رفت و بی بازی بدن درد گرفته بودم رفتم باز خریدم?از دسته دوم خریدنم متنفرم
گرون شدنش بیشتر بخاطر کم بودن جنس هست و البته دلار هم بی تاثیر نیست و صد البته برادران بی همه چیزی که داخل این کارن
بنظرم صبر کن
با همین ایکس باکس فعلا میتونی خودتو سرگرم کنی
راهی نداره.یکی از دوستام ریجن بازی با اکانتش یکی نیست حالا اومده گیفت کارت زده و cp برا کال آف خریده ولی تو بازی اعمال نشده
راهی هست ک بتونه این مشکل را حل کنه یا دیگه بیخیالش بشه؟؟؟ (خواهشا جواب بدید)
این اکانت های ترکیبی ریجن ۳ زبان خود بازی هاشون چیه؟ژاپنی یا انگلیسی؟
راهی نداره.
باید دیسک و عوض کنه.