سلام ببخشید وقتی که ps4 اسلیم رو به صورت پلمپ میخریم ورژن فریمور چند است؟
ممنون از پاسخگویی
و همینطور ps4 فت چه ورژن هست
بسته به ماه و سال تولید داره.
سلام ببخشید وقتی که ps4 اسلیم رو به صورت پلمپ میخریم ورژن فریمور چند است؟
ممنون از پاسخگویی
و همینطور ps4 فت چه ورژن هست
اگه ظرفیت یک یا دو گرفتید میتونید رو اکانت خودتون بازی کنید و رو اکانت خودتونم تروفیارو بگیرید اگه ظرفیت 3 هست نمیتونیددفعه اول هست که اکانت اشتراکی گرفتم و خیلی در جریان نیستم.راهی هست که بشه تروفی هارو توی اکانت خودم به دست بیارم؟
سلامسلام دوستان
۱) از کجا میتونم بفهمم اکانتی که فروشگاه روی کنسولم نصب کرده، ظرفیتی هست یا اکانت هکی؟
چون گفته به اینترنت وصل نشم
و اینکه بعد اینکه فهمیدم کدوم مدل هست
۲) راهی هست هنگام نصب بازی جدید بازیهای قبلیم نرن؟
ممنون. پس شانسی هستش؟سلام
1)چون گفته به اینترنت متصل نشی یعنی اکانت هکیه
2)فکر نکنم راهی باشه چون وقتی به اینترنت متصل بشی دیگه 50 50ست یا بازیا قفل میشن یا نه
آره کالا شانسی هستش مثلا بازی دارم که 4 ساله قفل نشده ولی 2 بار آخری که خریدم زیر 2 ماه قفل شدنممنون. پس شانسی هستش؟
نمیشه از جایی مطمین شد که میرن یا نه؟
پلی استیشن ۴ پرو (ریجن ۳= هنگ کنگ)سلام
لطفا این مدل پلی استیشن را بررسی کنید
نوع و ریجن را لطف بفرمایید
از کجا میشه دید چقدر از اشتراک پلاس مونده؟
مدل اسلیم، توی پنجره ها و محفظه های هوا خاک نرفته باشه (اگه خاک نرفته باشه یعنی کم کار کرده) L2 R2 شل نشده باشن، کنسول توی منو صدای فنش بالانباشهسلام دوستان بهترین مدلی که میشه از پلی استیشن 4 خرید بین فت و اسلیم کدومه که خرابی نداشته باشه ؟ و اینکه اگر بخوایم دست دوم بخریم چه چیزایی رو باید چک کنیم ؟
دستگاهی میخوام بگیرم که استفاده کنم واینکه با دو تا سه تا بازی کردن بخواد خراب شه اصلا ارزش نداره.
جواب میده اما تعداد محدودی از بازیا ساپورت میکنن اگه واسه بازی کردن میخواید باید تبدیل یا موس کیبورد مخصوص بگیریدسلام. دوستان غیر از موس مخصوص ps4 موس های بازار جواب میدن رو کنسول یا خیر؟