هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دفعه اول هست که اکانت اشتراکی گرفتم و خیلی در جریان نیستم.راهی هست که بشه تروفی هارو توی اکانت خودم به دست بیارم؟
اگه ظرفیت یک یا دو گرفتید میتونید رو اکانت خودتون بازی کنید و رو اکانت خودتونم تروفیارو بگیرید اگه ظرفیت 3 هست نمیتونید

• Like
Reactions: GHOST OF SPART
سلام دوستان
۱) از کجا میتونم بفهمم اکانتی که فروشگاه روی کنسولم نصب کرده، ظرفیتی هست یا اکانت هکی؟
چون گفته به اینترنت وصل نشم

و اینکه بعد اینکه فهمیدم کدوم مدل هست
۲) راهی هست هنگام نصب بازی جدید بازی‌های قبلیم نرن؟

سلام دوستان
۱) از کجا میتونم بفهمم اکانتی که فروشگاه روی کنسولم نصب کرده، ظرفیتی هست یا اکانت هکی؟
چون گفته به اینترنت وصل نشم

و اینکه بعد اینکه فهمیدم کدوم مدل هست
۲) راهی هست هنگام نصب بازی جدید بازی‌های قبلیم نرن؟
سلام
1)چون گفته به اینترنت متصل نشی یعنی اکانت هکیه
2)فکر نکنم راهی باشه چون وقتی به اینترنت متصل بشی دیگه 50 50ست یا بازیا قفل میشن یا نه

ممنون. پس شانسی هستش؟
نمیشه از جایی مطمین شد که میرن یا نه؟
آره کالا شانسی هستش مثلا بازی دارم که 4 ساله قفل نشده ولی 2 بار آخری که خریدم زیر 2 ماه قفل شدن
بهترین راه اینکه بازیهای فعلی رو اینقدر بازی کنی تا خسته بشی ازشون بعد نت وصل کنی اون موقع اگه قفل بشن دیگه برات مهم نیست و بعدش بازیهای جدید بریز

سلام دوستان بهترین مدلی که میشه از پلی استیشن 4 خرید بین فت و اسلیم کدومه که خرابی نداشته باشه ؟ و اینکه اگر بخوایم دست دوم بخریم چه چیزایی رو باید چک کنیم ؟
دستگاهی میخوام بگیرم که استفاده کنم واینکه با دو تا سه تا بازی کردن بخواد خراب شه اصلا ارزش نداره.

سلام دوستان بهترین مدلی که میشه از پلی استیشن 4 خرید بین فت و اسلیم کدومه که خرابی نداشته باشه ؟ و اینکه اگر بخوایم دست دوم بخریم چه چیزایی رو باید چک کنیم ؟
دستگاهی میخوام بگیرم که استفاده کنم واینکه با دو تا سه تا بازی کردن بخواد خراب شه اصلا ارزش نداره.
مدل اسلیم، توی پنجره ها و محفظه های هوا خاک نرفته باشه (اگه خاک نرفته باشه یعنی کم کار کرده) L2 R2 شل نشده باشن، کنسول توی منو صدای فنش بالانباشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or