باید بازی و dlc هم ریجن باشند، میتونی ظرفیتی بگیره بازیو که همشون یک هستنچ بد
حالا اگه نسخه فری وارزون را دانلود کنه و بی خیال نسخه کامل بشه ممکنه cp اعمال بشه؟؟؟
باید بازی و dlc هم ریجن باشند، میتونی ظرفیتی بگیره بازیو که همشون یک هستنچ بد
حالا اگه نسخه فری وارزون را دانلود کنه و بی خیال نسخه کامل بشه ممکنه cp اعمال بشه؟؟؟
اگه سمت غرب هستی اتوبان جلال زیر پل یادگار پاساژ پاسارگادآقا جايي هست دسته ي پلي 4و خوب تعمير كنه تهران؟ تشكر
جنوب شرقم ولي ميرم مشكلي نيست. تشكر كه كمك كردي فقط يه چندتا سوال ديگه هم بپرسم اگر ميشه كمك كن باز و تشكر. دسته فت بردي يا اسليم؟ كي بردي؟ و چندوقت كار كرد؟ يا داره كار ميكنه؟ تشكر.اگه سمت غرب هستی اتوبان جلال زیر پل یادگار پاساژ پاسارگاد
یه بار بیشتر نبردم پیششون به نظر خوب میومدن همونجا جلوی خودم درست کردن تحویل دادن
خواهش میکنمجنوب شرقم ولي ميرم مشكلي نيست. تشكر كه كمك كردي فقط يه چندتا سوال ديگه هم بپرسم اگر ميشه كمك كن باز و تشكر. دسته فت بردي يا اسليم؟ كي بردي؟ و چندوقت كار كرد؟ يا داره كار ميكنه؟ تشكر.
اکانت ظرفیتی اگه از ادم مطمئن خریداری شده باشه خیربچه ها اکانت های ظرفیتی خطر بن دارن؟
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
منم دقیقا همین مشکلو دارم و شدیدا به مشکل خوردم هرکاری میکنم نمیتونم وصل بشم کسی راه حلی داره بگه ??من میخوام با ساپورت پلی استیشن صحبت کنم بعد سوالهای bot میخواد که وصلم کنه برای صحبت , بلاک میشم ! وی-پی-ان سرور آمریکا هم میزنم . نمیشه .
راهی هست ؟
the last of us part 2 رو میخوام ری فاند کنم . پولش که برگشت دوباره pre-order کنممشکلتون چی هست حالا؟ منم یه مشکلی دارم عمرا کسی داشته باشه