هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

آقا جايي هست دسته ي پلي 4و خوب تعمير كنه تهران؟ تشكر
اگه سمت غرب هستی اتوبان جلال زیر پل یادگار پاساژ پاسارگاد
یه بار بیشتر نبردم پیششون به نظر خوب میومدن همونجا جلوی خودم درست کردن تحویل دادن

• Like
Reactions: J. Constantine
سلام رفقا یه سوال خواهشا سریع جواب بدید
.
من میخوام برای Ps4 خودم بازی GTA SAN ANDREAS رو بریزم
(کنسولم بازی هکی روش ریخته شده) توی اینترنت هم میگردم میگه دانلود کن رو فلش و یجا تو تنظیمات دستگاهت نوشته DEBUG SETTING و بازی رو از اونجا نصب کن
خواهشا راهنمایی ام کنید
تشکر??

دستگاه را پس از مدت ها روشن کردم دستش هی r2 میزنه بازش کردم تمیز کردم پیچ ها رو نبستم مشکلی نداشت پیچ ها را میبندم هی r2 میزته انگار فشار به قسمتیش بیاد کسی میتونه کمک کنه بفهمم مشکل از کجاست
ممنون میشم راهنمایی کنید چون دسته خیلی نو و کم کارکرد هست

اگه سمت غرب هستی اتوبان جلال زیر پل یادگار پاساژ پاسارگاد
یه بار بیشتر نبردم پیششون به نظر خوب میومدن همونجا جلوی خودم درست کردن تحویل دادن
جنوب شرقم:| ولي ميرم مشكلي نيست. تشكر كه كمك كردي فقط يه چندتا سوال ديگه هم بپرسم اگر ميشه كمك كن باز و تشكر. دسته فت بردي يا اسليم؟ كي بردي؟ و چندوقت كار كرد؟ يا داره كار ميكنه؟ تشكر.

• Like
Reactions: omiid72
جنوب شرقم:| ولي ميرم مشكلي نيست. تشكر كه كمك كردي فقط يه چندتا سوال ديگه هم بپرسم اگر ميشه كمك كن باز و تشكر. دسته فت بردي يا اسليم؟ كي بردي؟ و چندوقت كار كرد؟ يا داره كار ميكنه؟ تشكر.
خواهش میکنم
دسته اسلیم بودش جهت سمت راست قابلیت انعطاف خودشو از دست داده بود فشار میدادی گیر میکرد دیگه بالا نمیومد
یک ماه قبل عید درست تو جریان شروع کرونا بودش بردم تا الانم خوب کار کرده

• Like
Reactions: J. Constantine
بچه ها اکانت های ظرفیتی خطر بن دارن؟

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
اکانت ظرفیتی اگه از ادم مطمئن خریداری شده باشه خیر
ولی اگه از هر جایی بخری ممکنه طرف با کارت بانکی هکی خریداری کرده باشه بازیارو وکلا کنسولتم بن میشه
من خودم قبلا به این ظرفیتیا اعتمادی نداشتم ولی چند ماهیه دارم استفاده میکنم و راضیم

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
من میخوام با ساپورت پلی استیشن صحبت کنم بعد سوالهای bot میخواد که وصلم کنه برای صحبت , بلاک میشم ! وی-پی-ان سرور آمریکا هم میزنم . نمیشه .
راهی هست ؟

من میخوام با ساپورت پلی استیشن صحبت کنم بعد سوالهای bot میخواد که وصلم کنه برای صحبت , بلاک میشم ! وی-پی-ان سرور آمریکا هم میزنم . نمیشه .
راهی هست ؟
منم دقیقا همین مشکلو دارم و شدیدا به مشکل خوردم هرکاری میکنم نمیتونم وصل بشم کسی راه حلی داره بگه ?‍♂️?‍♂️

• Like
Reactions: Little John

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or