نه کی این حرفو زده اگه اینجوری بود که رسما هک شده بودسلام این بازی هایی که رایگان شدن رو میشه بدون آپدیت فریمور(5.55 هستم) نصب کرد یکی فکر کنم گفته بود با دیتا میشه اگر میشه راهنمایی می کنید لطفا؟
فکر کنم اول اروپا بعد امریکا رایگانش کنن فعلا دست نگه دار دیر یازود رایگان میشهدوستان قرار بود امروز آنچارتد کالکشن مجانی بشه چطوری باید بگیرمش رفتم تو استور کنسول پولی بود
نه سیستم عاملش که ویندوز نیستسلام
فلش ویروسی باشه به دستگاه آسیب میزنه ؟؟
هندزفری بلوتوثی شیاومی مدل earbuds کسی تونسته به ps4 وصل کنه؟واسه من که نمیشه
تا 5 mayبچه ها بازی آنچارتد کالکشن برای همیشه free هست؟
فرقی نمیکنه درهرصورت چک میشن یا کلا باید آفلاین باشید یا کنسول به اینترنت وصل بشه ریسک قفل شدن بازیاش هستیک سوال درمورد اکانت ترکیبی داشتم اگر من یک اکانت ترکیبی بگیرم بازیهای رو که میخوام از اون کانت بریزم روی دستگاه و اکتیو کنم بعد توی اکانت خودم انلاین شم بازم بازیهام قفل میشن با بن میشم ممنون میشم جواب بدید
1. اگه کپی خور باشه بهتون میگن و قیمتش هم گرونتره تو تنظیمات کنسول هم میتونید فریمور کنسول رو ببینید اگه 5.55 باشه یعنی ورژن کپی خوره (هرچند ممکنه رو اون ورژن باشه ولی کپی خور نباشه ولی کسی که اون ورژنو داره کپی خور میکنه) اگه ورژن بالاتری هست یعنی کپی خور نیستممنون از پاسختون فقط سوال :
۱- چطور بفهمم کنسول کپی خور هست یا هکی ؟ چون از اون بنده خدایی که گرفتم اطلاع نداشت
۲- با اکانت هکی میشه آنلاین شد به مشکل برنمیخورم ؟
۳-اگر کپی خور باشه آنلاین شدن باعث بن شدن میشه ؟
۴ - لیست بازی هایی که داره :
Taken7-crash-spiderman-pes2020-fifa2020-gta v-god of war-red dead-
من هم استفاده میکنم همینه بعضی وقتا خوبه بعضی وقتا بد پیشنهاد میکنم با پی سی دانلود کنید خیلی سریعتر دانلود میکنه کنسول تا جایی که میدونم تک کانکشن دانلود میکنه سرعتش پایینتره۲هفته پیش4g همراه اول برای ps4شیر میکردم عالی بود اما الان داغون شده کسی این مشکل داشته قبلا شبی ۵۰ دان میکرد الان ۷ گیگ
از خود کنسول اطلاع ندارم میشه یا نه ولی ببینید اگه تلویزیون تون بلوتوث داره میتونید مستقیم به خود تی وی وصل کنیدهندزفری بلوتوثی شیاومی مدل earbuds کسی تونسته به ps4 وصل کنه؟واسه من که نمیشه
به اشتراک ea access نیاز داریداین EA Access رو بازیها هست یعنی چی
باید داشته باشیمش تا بشه بازیش کرد یا ن؟
سلام تا 5 می قابل بازی هست یا تا اون موقع قابل دانلود هست یعنی بعد 5 می دسترسی به بازی قطع میشه؟فرقی نمیکنه درهرصورت چک میشن یا کلا باید آفلاین باشید یا کنسول به اینترنت وصل بشه ریسک قفل شدن بازیاش هست
هر اکانتی که ریجنش با اکانتی که بازیو از اون اکانت تهیه کردید یکسانهدوستان من اگه واسه یه بازی ظرفیت ۳ بخوام خرید درون برنامه داشته باشم باید توی همون اکانت خرید کنم یا اکانت خودم؟
من یه cod:mw ظرفیت ۳ امریکا دارم و اکانت خودم انگلیس هست برای خرید بتل پس از کدوم اکانت باید اقدام کنم؟
ممنون.ولی خب همچین چیزی قابلیت share کردن داره؟ الان من اگه روی اون اکانت بخرم میتونم روی اکانت خودم بتل پس داشته باشم؟هر اکانتی که ریجنش با اکانتی که بازیو از اون اکانت تهیه کردید یکسانه