هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان
من تازه کارم و گفتم چند تا سوال بپرسم من کنسول رو دادم بازی ریختن برام و نمیدونم اکانتی هست یا کپی خوری چطوری میشه متوجه شد؟
(دستگاه الان به این صورت هست که چند تا اکانت ساخته شده روش )
ایا امکان داره از کپی خوری خارج کنم و آنلاین بازی کنم ؟
بخوام کاملا قانونی باشه چون از ایران بازی میکنم؟ مشکلی برای دستگاه پیش میاد؟
ممنون از شما
احتمال زیاد اکانت هکی زدن برات، اگه چندتا اکانت روشه
فعلا به Psn وصل نشو بازی‌ها رو تموم کن بعد اکانتها رو پاک کن آنلاین شو

سلام دوستان وقت شما بخیر
بنده برای اولین بار یک اکانت قانونی ظرفیت 2 خریدم و تمام مراحل رو انجام دادم اما بعد از اینکه خواستم ادامه دانلود رو انجام بدم "ارور" داد و هر کاری کردم برطرف نشد
موضوع اینه که من اکنت رو پاک کردم که دوباره مراحل رو انجام بدم.
مشکلی برای اجرای دوباره اکانت نیست؟؟
و ممنون میشم که مراحل صحیح رو به من آموزش بدین، تشکر.

سلام دوستان وقت شما بخیر
بنده برای اولین بار یک اکانت قانونی ظرفیت 2 خریدم و تمام مراحل رو انجام دادم اما بعد از اینکه خواستم ادامه دانلود رو انجام بدم "ارور" داد و هر کاری کردم برطرف نشد
موضوع اینه که من اکنت رو پاک کردم که دوباره مراحل رو انجام بدم.
مشکلی برای اجرای دوباره اکانت نیست؟؟
و ممنون میشم که مراحل صحیح رو به من آموزش بدین، تشکر.
نتتو عوض کن، دانلود ربطی به اکانت نداره

درود به همه ی عزیزان. دوستان هر بازی ای که از زمان لانچ پی اس 4 و ایکس وان اومده رو میشه کپی کرد روی کنسول؟
یا فقط یه سری از بازی ها رو میشه کپی کرد؟ چون از 2013 تا 2020 یه چیزی حدود 200.300 تا بازی ریلیز شده که صد در صد بازی کردنشون باارزشه
نمیشه به راحتی بیخیالشون شد

سلام.دوستان با اکانت ترکیبی میشه بازی دیجیتالی رو اکانت خودت خرید بازی کرد؟
اگه نمیشد که کار اکانت فروشها آجر بود، درثانی اکانت هکی رو باید بازی‌هاش روی توی اکانت خودت بازی کرد بخوای همش توی اکانت یارو باشی که میفهمه رمز عوض میکنه

درود به همه ی عزیزان. دوستان هر بازی ای که از زمان لانچ پی اس 4 و ایکس وان اومده رو میشه کپی کرد روی کنسول؟
یا فقط یه سری از بازی ها رو میشه کپی کرد؟ چون از 2013 تا 2020 یه چیزی حدود 200.300 تا بازی ریلیز شده که صد در صد بازی کردنشون باارزشه
نمیشه به راحتی بیخیالشون شد
داداش برا ps4 حدود 1500 تا بازی رلیز شده و همش رو میتونی بازی کنی

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

• Like
Reactions: Black_Flag
سلام دوستان
جای معتبری برای خرید اکانت هکی PS4 می شناسید؟
اکثرا از کانال های تلگرامی میخریم، حالا تو هر شهر هم مغازه های معتبری وجود داره میتونی از همشهریات بپرسی، اگه ارومیه بودی من در خدمتت بودم

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

راهی برای بالا بردن سرعت دانلود ps4 هست؟ برای نت شبانه ایرانسل یا همراه اول میخوام کار کنه حداقل 5-6 مگ بده 130 گیگ دانلود دارم دیتا بازیشم جایی نیست اگه لینک مستقیمی کسی داره یا جایی میشناسه دیتاشو بزنن بگه Kingdom Hearts All in One Package

راهی برای بالا بردن سرعت دانلود ps4 هست؟ برای نت شبانه ایرانسل یا همراه اول میخوام کار کنه حداقل 5-6 مگ بده 130 گیگ دانلود دارم دیتا بازیشم جایی نیست اگه لینک مستقیمی کسی داره یا جایی میشناسه دیتاشو بزنن بگه Kingdom Hearts All in One Package
با psx خدوتون لینک دانلود مستقیمش رو از ps4 در بیارین و pc دانلود کنید

سلام دوستان.ps4 همه ی بازیها رو ۳۰ فریم بالا میاره ؟سوال بعدی میشه تنظیمات فریم رو بالا برد؟سوال بعدی ps4 pro چند فریم بالا میاره بازیها رو؟

فرستاده شده از Mi 9Tِ من با Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or