با این Support Bot حرف میزنم، میگه تهش Live Agent باید حرف بزنید. ولی اصلا نمیدونم چطوری میشه همچین کاری کرد.بیا اینجا میتوانی بری سوال کنی اگر مشکلی داری
PlayStation Support
با این Support Bot حرف میزنم، میگه تهش Live Agent باید حرف بزنید. ولی اصلا نمیدونم چطوری میشه همچین کاری کرد.بیا اینجا میتوانی بری سوال کنی اگر مشکلی داری
PlayStation Support
اره متاسفانه این بات ها سیستم جدیدشونه و اصلا نمیشه به لایو ساپورت وصل شد. یه سری سوالای متداول انتخاب میکنی و یه بات میگه چکار کنی و گزینه ای هم نیست که بگی اقا جان سوالم اصلا این چیزا نیست. فعلا کاری نمیشه کرد برای چت متنی.با این Support Bot حرف میزنم، میگه تهش Live Agent باید حرف بزنید. ولی اصلا نمیدونم چطوری میشه همچین کاری کرد.
سلامسلام دوستان بعضی وقتا تو بازی دکمه L2 دسته خودسر عمل میکنه کسی میدونه مشکل چیه؟
حتی دسته رو محکم تکون میدم بازم عمل میکنه
سلام مبارک باشه، برای کپی خور بودن فریمور کنسول باید زیر 5.07 باشه ضمنا بازیها چه دیسک چه دیجیتال از روی هارد ریخته میشن و فقط بازیهای دیسک برای استارت اولیه از دیسک استفاده میکنه بعد از روی هارد میخونه و ضربه ای به لنز وارد نمیکنه ولی هک کنسول باعث یه سری مشکلات از جمله ناگهان خاموش شدن در یه سری مدلها میشه برای اطلاعات بیشتر از هک به تاپیک هک مراجعه کنیدسلام من تازه ps4 خریدم مدلش 1گیگ proو چندتا سی رو بازی میکنم خواستم ببینم اگه کپی خور کنم بهتره یا همون دیسک استفاده کنم چون میترسم لنز دستگاه اسیب ببینه !اهل انلاین بازی کردن نیستم!
سوالتونو توی تاپیکش بپرسیداین ارور چیه؟ ce-32955-4
اکانتم هکیه 70 mg نصب کردم الان می خوام با PSX نصب کنم این ارور رو میده
راهنمایی کنید توروخدا
اره میشه.سلام دوستان آیا پلی 4 هم اکنت اصلی داره ... یعنی با یه اکنت هر بازی مورد نظر رو دانلود کنی و بعد آفلاین بازی کنی ....
یه اکنت داخلش چندتا بازی داره یعنی چندتا میشه دانلود کرد ؟ میشه 1 ترا بایت پر کرد بازی دل بخواه ... اکنت گرونه ؟اره میشه.
شما هر چند تا اکانت بخوای میتونی رو کنسول داشته باشی و هر چی از هر کودوم دانلود کنی رو میتونی رو همون اصلیت بازی میکنی.
بسته به حجم بازی ها داره.یه اکنت داخلش چندتا بازی داره یعنی چندتا میشه دانلود کرد ؟ میشه 1 ترا بایت پر کرد بازی دل بخواه ... اکنت گرونه ؟
یه اکنت مدت زمانش چقده یعنی محدویت زمانی که ندارن ؟بسته به حجم بازی ها داره.
بعضی بازیها با اپدیت تا 100 گیگ هم میرن بعضی ها همون 1 گیگ.
90 درصد هارد و میشه پر کرد و حدود 10 درصد هارد و سیستم میگیره.