هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

با این Support Bot حرف میزنم، میگه تهش Live Agent باید حرف بزنید. ولی اصلا نمیدونم چطوری میشه همچین کاری کرد.
اره متاسفانه این بات ها سیستم جدیدشونه و اصلا نمیشه به لایو ساپورت وصل شد. یه سری سوالای متداول انتخاب میکنی و یه بات میگه چکار کنی و گزینه ای هم نیست که بگی اقا جان سوالم اصلا این چیزا نیست. فعلا کاری نمیشه کرد برای چت متنی.

• Like
Reactions: se.phi.roth
سلام
دوستان من بازى رينبو ٦ رو روى پى اس ٤ بازى ميكنم
به تازگى يه كرونوس مكس پلاس براش گرفتم اما هرچى با تنظيماتش ور رفتم نه ريكويل رو كاهش داد نه رپيد فاير رو اضافه كرده. كسى ميتونه كمكم كنه چجورى بايد تنظيمش كنم براي بازى رينبو؟

سلام دوستان بعضی وقتا تو بازی دکمه L2 دسته خودسر عمل میکنه کسی میدونه مشکل چیه؟
حتی دسته رو محکم تکون میدم بازم عمل میکنه
سلام
احتمالا اشغال گیر کرده داخلش بازش کن یکمی تمیزش کن و ببین خوب میشه یا نه

• Like
Reactions: alone19933
سلام من تازه ps4 خریدم مدلش 1گیگ proو چندتا سی رو بازی میکنم خواستم ببینم اگه کپی خور کنم بهتره یا همون دیسک استفاده کنم چون میترسم لنز دستگاه اسیب ببینه !اهل انلاین بازی کردن نیستم!

سلام من تازه ps4 خریدم مدلش 1گیگ proو چندتا سی رو بازی میکنم خواستم ببینم اگه کپی خور کنم بهتره یا همون دیسک استفاده کنم چون میترسم لنز دستگاه اسیب ببینه !اهل انلاین بازی کردن نیستم!
سلام مبارک باشه، برای کپی خور بودن فریمور کنسول باید زیر 5.07 باشه ضمنا بازی‌ها چه دیسک چه دیجیتال از روی هارد ریخته میشن و فقط بازی‌های دیسک برای استارت اولیه از دیسک استفاده میکنه بعد از روی هارد میخونه و ضربه ای به لنز وارد نمیکنه ولی هک کنسول باعث یه سری مشکلات از جمله ناگهان خاموش شدن در یه سری مدلها میشه برای اطلاعات بیشتر از هک به تاپیک هک مراجعه کنید

این ارور چیه؟ ce-32955-4
اکانتم هکیه 70 mg نصب کردم الان می خوام با PSX نصب کنم این ارور رو میده
راهنمایی کنید توروخدا ~X(
سوالتونو توی تاپیکش بپرسید
سوالات و مشکلات برنامه PSX Download Helper

• Like
Reactions: shahram_kha
سلام دوستان آیا پلی 4 هم اکنت اصلی داره ... یعنی با یه اکنت هر بازی مورد نظر رو دانلود کنی و بعد آفلاین بازی کنی ....
اره میشه.
شما هر چند تا اکانت بخوای میتونی رو کنسول داشته باشی و هر چی از هر کودوم دانلود کنی رو میتونی رو همون اصلیت بازی میکنی.

• Like
Reactions: satellitedvb
اره میشه.
شما هر چند تا اکانت بخوای میتونی رو کنسول داشته باشی و هر چی از هر کودوم دانلود کنی رو میتونی رو همون اصلیت بازی میکنی.
یه اکنت داخلش چندتا بازی داره یعنی چندتا میشه دانلود کرد ؟ میشه 1 ترا بایت پر کرد بازی دل بخواه ... اکنت گرونه ؟

یه اکنت داخلش چندتا بازی داره یعنی چندتا میشه دانلود کرد ؟ میشه 1 ترا بایت پر کرد بازی دل بخواه ... اکنت گرونه ؟
بسته به حجم بازی ها داره.
بعضی بازیها با اپدیت تا 100 گیگ هم میرن بعضی ها همون 1 گیگ.
90 درصد هارد و میشه پر کرد و حدود 10 درصد هارد و سیستم میگیره.

بسته به حجم بازی ها داره.
بعضی بازیها با اپدیت تا 100 گیگ هم میرن بعضی ها همون 1 گیگ.
90 درصد هارد و میشه پر کرد و حدود 10 درصد هارد و سیستم میگیره.
یه اکنت مدت زمانش چقده یعنی محدویت زمانی که ندارن ؟
کجا باید برد دانلود کرد چون حجمشون بالاست ...
از خوده سایت پلی 4 بایدبازیا و آپدیشونو دانلود کرد ؟

سلام دوستان
من تازه کارم و گفتم چند تا سوال بپرسم من کنسول رو دادم بازی ریختن برام و نمیدونم اکانتی هست یا کپی خوری چطوری میشه متوجه شد؟
(دستگاه الان به این صورت هست که چند تا اکانت ساخته شده روش )
ایا امکان داره از کپی خوری خارج کنم و آنلاین بازی کنم ؟
بخوام کاملا قانونی باشه چون از ایران بازی میکنم؟ مشکلی برای دستگاه پیش میاد؟
ممنون از شما

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or