هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان سلام من دیسک بلک اوپس 3 خریدم رجین ALL هستش دیسکش دیتایی که من دارم اپدیتش کد Call of Duty®Black Ops III R1 CUSA02290 و رو این حساب خریدم گفتم چون رجین ال هستش

باید این دیتا بهش بخوره ولی میام تو PSX دیتا بزنم این کد میاره و ارور میده کلا Content ID: UP0002-CUSA03004_00-BLACKOPS3GAME000 ایا نباید هر دیتایی بهش بخوره حتی 02290 یا نه

حتما باید همون کدی که میخاد 03004 دیتاشو باید دانلود کنم پس رجین ال بودنش یعنی چی ممنون میشم کمکم کنین تشکر .

یه سوال دیگم هستش ایا این رجین ال هستش دیسکه کهذ حتما میگه 03004 دیتاشو بده چون این کد برا US میشه و ال به نظرم نیست نظر شما چیه داداشم .

آخرین ویرایش:
دوستان ایالت Psn رو عوض کردم گذاشتم رو فلوریدا دیدم بازیم مالیت خورده
ولی داخل یه اکانت دیگه ادرسش فلوریدا رفتم دیدم اون مالیات نخورده
جریان چیه؟
البته اینم بگم موقع تغییر حواسم نبود ادرس vpn روی روسیه بود که اقدام به تغییر ادرس کردم.نمیدونم به این مربوط میشه یا نه
به هرحال بگین چکار کنم یا چه ادرسی بزنیم که مالیات نخوره
دمتون گرم

دوستان ظرفیت 3 کدوم بازیها قابلیت اجرا رو کل یوزرهای دستگاه رو داره؟ شنیدم تعدادی از بازیها میشه.
دوست عزیز یه نصیحت برادرانه فیزیکی بخر راحت
بازی کردی یه مقدار زیر قیمت میدی تمام
من اکثر بازیارو اینجوری تهیه میکنم
موفق باشی
بازیهای جدید رو اصلا نمیشه فیزیکی گرفت. بهترین کار به نظرم همینه که ظرفیت 2 بگیره تمومم کرد بفروشه همون کانال یا فروشگاه (بعضی کانالا و فروشگاه ها چنین سیستمی دارن)

سلام سایتی هست که لینک دانلود دیتا و اخرین اپدیت بازی ها رو گذاشته باشه؟ که هی لازم نباشه با psx پیداش کنیم؟
سلام
orbismodding.com , ps4.octolus.net این دو تا سایت لینک اپدیت ها رو میزارن فقط لازمه کد بازیو که میتونی از ادرس استور بازی برداری، بزنی و دیگه برای لینک اپدیت مشکلی نداری
کنسولفا هم فک کنم لینک مستقیم از دیتای بازی ها رو میزاره، شاتل لند و اسیا دی ال هم میزارن هم لیچ شده میزارن
تو تلگرام هم هستن کانال هایی که لینک دیتا رو میزارن

• Like
Reactions: reza3533
سلام
orbismodding.com , ps4.octolus.net این دو تا سایت لینک اپدیت ها رو میزارن فقط لازمه کد بازیو که میتونی از ادرس استور بازی برداری، بزنی و دیگه برای لینک اپدیت مشکلی نداری
کنسولفا هم فک کنم لینک مستقیم از دیتای بازی ها رو میزاره، شاتل لند و اسیا دی ال هم میزارن هم لیچ شده میزارن
تو تلگرام هم هستن کانال هایی که لینک دیتا رو میزارن
اگه دیتای بازی اخرین ورژن نباشه خود دستگاه اپدیت‌هارو دانلود میکنه یا کلا دیتا رو شناسایی نمیکنه؟( با فرض یکی بودن رجیون و...)

اگه دیتای بازی اخرین ورژن نباشه خود دستگاه اپدیت‌هارو دانلود میکنه یا کلا دیتا رو شناسایی نمیکنه؟( با فرض یکی بودن رجیون و...)
فک کنم خودش اپدیت رو دانلود کنه البته احتمال ارور دادن دانلود هم هست ... یعنی احتمال هر دو هست ...

دوستان من یه اکانت ظرفیت ۳ خریدم
حالا میخوام وارد تنظیمات بازی بشم ارور میاد

Use of content created by other player is not allowed of your account due to parental controls
وارد parental controls family که میشم در قسمت PS4 system restrictions پسورد داره طرف هم میگه من نذاشتم با اینکه دیفالت باید چهارتا ۰ باشه اما این نیست
راهی نداره بتونم بازیابی کنم؟ تو تمام پروفایل های دیگه ام که میرم پسورد اومده این قسمتش واردش نمیشه

دوستان من یه اکانت ظرفیت ۳ خریدم
حالا میخوام وارد تنظیمات بازی بشم ارور میاد

Use of content created by other player is not allowed of your account due to parental controls
وارد parental controls family که میشم در قسمت PS4 system restrictions پسورد داره طرف هم میگه من نذاشتم با اینکه دیفالت باید چهارتا ۰ باشه اما این نیست
راهی نداره بتونم بازیابی کنم؟ تو تمام پروفایل های دیگه ام که میرم پسورد اومده این قسمتش واردش نمیشه

اگه قرار بود ب همه چی دسترسی داشته باشی که اسمش ظرفیت 3 نمیشد

بهترین راه حل اینه که هیچوقت اکانت نخری 3که جای خود

دوستان کسی تا حالا دوال شاک های کپی استفاده کرده؟ کیفیتش چطوره؟
توی صادقیه پاساژ یاران یه یارو بنام امیر رضاءیان یه دونه فیک بجای اصل بما قالب کرد (توی تلگرام کانال قیمت بازی ps4) فرق فیک با اصلی اینه
بعضی وقتها به کنسول کانکت نمی‌شه دسته
L2R2 ش اون حالت L2R2 دسته اصلی رو ندارن، اون حالت ارتجاعی رو اصلا ندارن یه ذره بیشتر به داخل نمیرن
دکمه های dpad و x مربع دایره مثلث خیلی تو هستن نسبت به اصلی و وقتی فشارشون میدی خیلی میرن تو
جنس آنالوگ خیلی زمخته و خیلیم آنالوگ سفته
ویبره دسته اصلا اون ویبره ارجینال نیست
طرف با تیپاکس برام فرستاد، تا باز کردم گرفتم تو دستم فهمیدم فیکه گفت بفرست عوض میکنم 150 تومنم ازم گرفت تیپاکس هم حساب کردم با تیپاکس برام فرستاد کلا 3 تا تیپاکس برام افتاد 60 تومن 150 تومن هم گرفت عوض کرد قبلشم 600 گرفته بود، کلا آدم دروغگو و مکاریه نگاه به کانالش نکنید کلی یوزر فیک خریده، سگ هم پر نمیزنه تو مغازه اش
طرف کُپ کرده بود من چجوری فهمیدم دسته فیک بوده مغزش نمی‌کشید اصلا هی میگفت از کجا فهمیدی

سلام دوستان
آیا برای اجرای بازیاز روی دیسک هم به اینترنت نیاز است؟؟
با تشکر

بستگی به بازی داره . عناوینی مثل destiny باید دائم آنلاین باشید

بعضی بازی ها هم نیاز به آپدیت اجباری دارند

بزنم به تخته بعد 13سال اولین پستت رو ارسال کردی :Praying:

• Like
Reactions: Red_Dragon110

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or