هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان امروز PS4 م رو روشن کردم هارد رو چک کرد بعد پیغام داد بار آخر درست خاموش نکردی.
نمیدونم بار آخر منظورش دو سه دقیقه قبلش بود که اول دکمه PS دسته رو زدم بعد کابل برق رو اومدم بزنم به یکی از پریز های سه راهی تا نیمه زدم نرفت زدم اون یکی و تو این بین اونموقع که پریز رو نصفه زدم روشن شده یه لحظه، یا اینکه دو روز پیش شب داشتم بازی میکردم گذاشتم رو رست مود یا اصلا روشن بوده یادم رفته خاموش کنم و بعد مدت نامعلومی از برق کشیدم بیرون.
اگه حالت دوم باشه از اونجایی که من رو کنسول پارچه میندازم (البته بعد خاموش کردن) میخواستم بدونم اگه دو روز پیش احیانا زیر پارچه قبل خاموش شدن اورهیت شده باشه، الان نشون میده این موضوع رو؟
ممنون.

سلام
وقتی میخوام کابل پاور رو به پشت پلی استیشن 4 وصل کنم حس میکنم یه کمی سفت میره جا ( ولی کامل میره جا)
پلی استیشن هم روشن میشه بدون مشکل...
خواستم ببینم این سفت جا رفتن مشکلی هستش یا من فقط وسواس دارم؟
سلام
نه مشکلی نیست یکمی وسواسی هست با خیاله راحت بازی کن

• Like
Reactions: BehzaDG
سلام ریجن 2 دارم آیا میتونم دیتای ریجن 1 دانلود و بازی کنم ؟ بعد بازی هارو دانلود کنم با psx انتقال بدم به هارد ؟ بعد اکانت بخرم همه لیست رو فعال کنم بعد فعال شدن دیگه به اینترنت وصل نشم تا قفل نشه ؟

• Like
Reactions: se.phi.roth
سلام ریجن 2 دارم آیا میتونم دیتای ریجن 1 دانلود و بازی کنم ؟ بعد بازی هارو دانلود کنم با psx انتقال بدم به هارد ؟ بعد اکانت بخرم همه لیست رو فعال کنم بعد فعال شدن دیگه به اینترنت وصل نشم تا قفل نشه ؟
سلام
نه نمی توانی دیتای ریجن 1 رو بزیری روی دیتای ریجن دو نمیشه
یه نوع دور زدن هست میخواهی انجام بدی که امکان پذیر نیست

• Like
Reactions: BehzaDG
ریجن اکانت و کنسول خودت مهم نیست، مهم ریجن اون اکانت هست که ازش دانلود میکنی

• Like
Reactions: zma
ریجن اکانت و کنسول خودت مهم نیست، مهم ریجن اون اکانت هست که ازش دانلود میکنی

از سایت ایرانی دانلود میکنم ریجن دیتای دانلود رو ریجن 1 نوشته (کد دیتا CUSA15081 ریجن یک آمریکا) پس مشکلی نداره ریجن اکانت خریداری شد ریجن 2 باشه و ریجن کنسول هم 2 باشه؟ آخه با خود کنسول خیلی طول میکشه میترسم قفل بشه میخوام 8 بازی دیتارو دانلود کنم با psx از کامپیوتر انتقال بدم ps4 بعد اکانت بخرم همه رو همزمان فعال کنم

از سایت ایرانی دانلود میکنم ریجن دیتای دانلود رو ریجن 1 نوشته (کد دیتا CUSA15081 ریجن یک آمریکا) پس مشکلی نداره ریجن اکانت خریداری شد ریجن 2 باشه و ریجن کنسول هم 2 باشه؟ آخه با خود کنسول خیلی طول میکشه میترسم قفل بشه میخوام 8 بازی دیتارو دانلود کنم با psx از کامپیوتر انتقال بدم ps4 بعد اکانت بخرم همه رو همزمان فعال کنم
ریجن اکانت خریداری شده حتما باید یک باشه البته معمولا یک دارن

• Like
Reactions: zma
آیا دیسک بازی ای هست مثلا ریجن آل که بشه از هر استوری خرید میکنید روی اون اجرا بشه؟
نه، ببین عزیزم کشورهای دیگه حتی هند استور خودشونو دارن فقط همون ریجن توی کشورشون وارد میشه، بعد عراق مثلا ریجن نداره توی Psn 99.9% عراقی ها میزنن کشور نزدیکشون یعنی عربستان، هرکشور درپیتی که استور نداشته باشه بازی‌ها از کشور همسایه اش وارد میشن و بقیه ریجن ها رو وارد کشورشون نمیکنن بجز ایران

• Like
Reactions: mojahed25
8 ساله امده دیگه دورش تمام میشه
الان ببیند ps3 دیگه تمام شده و بازی براش نمیاد
برای ps4 بعد از امدن ps5 ممکنه تا چند سال تعداد محدودی بازی بیاد ولی بیشتر بازی ها دیگه روی ps4 اجرا نمیشن
ps5 سال دیگه میاد شما بهتره خرید نکنید و پول جمع کیند برای اون موقع البته پول نقد نداشته باشین بهتره برین طلا یا دلار بخرین که ضرر نکنید
من یه دوسالی بود میخواستم برم رو سیستم 4k ولی یه دفعه همه چیز گرون شد برای همین اول تونستم یه تی وی بگیم 16 تومن که 4k و HDR داشته باشه بعد خرید کنسول پرو هم یه سال طول کشید البته نه اینکه پول جمع کنم ! ولی بعد یه سال از خرید تی وی تونستم بگیرم الان یه 8-9 ماهی هست که هم تی وی هم پرو رو گرفتم میخواستم بپرسم آیا کار احمقانه ای بود؟؟ البته خیلی لذت بردم از بازیهایی مثل دث ، مترو، استاروارد، شداو توم رایدر و خیلی بازیهای دیگه که قبلا رفته بودم و دوباره رو پرو تجربه شون کردم ولی به نظر شما زمانی که خواستم 5 بگیرم اینو میتونم مناسب بفروشم ؟ چون من زمانی که 4 اومده بود فکر کنم یه دو سالی گذشته بود تازه 3 رو فروختم 4 گرفتم الان هم پلی 4معمولی رو نفروختم گذاشتم تو اتاق دخترم!
به نظر شما بهترین تصمیم چیه؟

اومدیم نسخه فیزیکی مترو رو بگیرم قیمت همچنان وحشتناک:/

از این رو گفتم ظرفیت 1 بازی رو بگیرم که قیمت مناسبی داره

سئوال اینه که با خرید ظرفیت 1بازی میتونم رو اکانت خودم بازی کنم؟ قرار هم نیست آنلاین بشم یعنی به صورت آفلاین بازی کنم . تموم که کردم آنلاین شم و اون اکانتی رو که خریدم دیلیت و تروفی هایی رو که گرفتم با اکانت خودم آپلود . میشه همچین چیزی؟

سئوال اینه که با خرید ظرفیت 1بازی میتونم رو اکانت خودم بازی کنم؟ قرار هم نیست آنلاین بشم یعنی به صورت آفلاین بازی کنم . تموم که کردم آنلاین شم و اون اکانتی رو که خریدم دیلیت و تروفی هایی رو که گرفتم با اکانت خودم آپلود . میشه همچین چیزی؟
دوست عزیز یه نصیحت برادرانه فیزیکی بخر راحت
بازی کردی یه مقدار زیر قیمت میدی تمام
من اکثر بازیارو اینجوری تهیه میکنم
موفق باشی

• Like
Reactions: Rezahajizadegan
میدونم 100 دفعه بحث شده ولی میشه دقیق بگید فرق اکانت ظرفیت 2 با 3 چی هست؟

3 رو میتونه ادم انلاین بازی کنه؟
ظرفیت 2 مثل فیزیکی هست .... هم آفلاین و هم آنلاین
ظرفیت 3 همون اول باید به نت وصل بشی که قفل بازی باز بشه و بتونی بازی کنی ( یه جورایی آنلاین محسوب می شه ).... فقط با همون اکانتی که خریدی باید وارش بشی

ظرفیت 1 رو می تونی با اکانت خودت بازی کنی ..... بعد از آنلاین شدن هم دیگه خودت میدونی که قفل می شه
ولی نمیدونم تروفی ها میاد روی اکانت خودت یا نه

• Like
Reactions: Mazi_z

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or