هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

ممنون از راهنماییتون، یه سوال دیگه
بازی هایی مث Days Gone و انحصاری های سونی که قبل از Ps5 منتشر شدن
قابل نصب هستن روی ps5؟ اخه کلی بازی هست که من روی ps4 بازی نکردم و میخوام بخاطر راهنمایی شما صبر کنم تا ps5 بیاد
طبق تایید خود سونی بازی های PS4 روی PS5 اجرا میشن.

• Like
Reactions: Amir.Ps4
دوستان تو مراسم e3 2018 یه گیم پلی 11 دقیقه ای از the last of us part 2 نشون دادن
کسی میتونه ایا این گرافیک بصورت واقعی رو ps4 اجرا شده یا قراره داون گرید بشه با توج به گرافیک فکر نکم ps4 معمولی توان اجراش رو داشته باشه ؟؟؟
درود. ناتی داگ دانگرید نمیکنه. مطمعا باش از این بهتر میشه گرافیک. گفتا بازی بهنه شدست و رو پرو با کیفیت 4کی و 60 فریم اجرا میشه.

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

سلام
چطور داخل pc و سایتهای خارجی تست سرعت میرم چه داخل و چه سرور خارج کشور آپلود رو خوب میزنه اما داخل ps4 قسمت تست کانکشن سرعت آپلود 28 کیلوبایته اونم با نت تعرفه 4 مگ؟

پینگ داخل کشور قبلا برام 34 بود با dns گوگلم مشکل نداشتم بعد مخابرات نمی دونم چه کار کرد ps4 با dns گوگل به نت وصل نمیشه و مجبور شدم dns مخابرات کانکت شم . تو سرعت دانلود و آپلود موردی نبود تا اینکه پینگ داخلی به شکل عجیبی شده 11 و پینگ از گوگل یعنی ping www.google.com -t که قبلا 125 بوده الان شده 54 ولی تو ps4 سرعت آپلود میده 28 کیلوبایت
و این در حالیه که من تو بازی مثل فیفا دیلی دارم .

کدوم ملاکه و تست اصلی رو چطور باید بگیریم ؟؟
من با این روش تست میگیرم و نتیجه دقیقا با داخل بازی یکیه. من بتل 5 و..... بازی میکنم
توی Run دستور زیر رو تایپ کن:
ping 4.2.2.4 -t
برا من هرچی میاره تو بتل هم همونه، فوقش دو سه تا فرق داره.

سلام، من قصد خرید Ps4 رو دارم اما یکم دو دل هستم! نمیدونم Ps5 کی میاد! چندتا سوال توی ذهنم هست،
آیا با اومدن Ps5 دیگه Ps4 عملا از رده خارج میشه؟

آیا دیگه بازی های جدید برای Ps4 نمیاد؟

سونی اینهمه تبلیغات گسترده کرده روی Ps4 تا جا بیوفته توی دنیا، حالا با اومدن Ps5 به زندگی Ps4 خاتمه خواهد داد؟

ممنون میشم یکی از دوستان کاربلد توضیح کامل بده
چون بنظرم Ps4 انقدر قدرت داره از نظر سخت افزار که کنار زده نشه
ممنون
شما همون ps4 رو بخر، بتونی پرو بخر،
چرا؟ برای اینکه ps5 حدود یک سال دیگه میاد و اوایل هم قیمتش تو ایران خیلی خیلی بالا میره و بعد بازی انحصاری تو لانچ نداره و از همه مهم تر تجربه سالها گیمری میگه که باید صبر کنی تا کنسول یه مدت بیاد تو بازار تا اگه احیاناً عیب و ایرادی داشته باشه معلوم بشه و نسخه اصلاح شدش بیاد،
من خودم ps5 رو 7هشت ماه بعد رلیز میخرم تا همه چی معلوم بشه و قیمتش معقول بشه

• Like
Reactions: milad.ps4
چرا؟ برای اینکه ps5 حدود یک سال دیگه میاد و اوایل هم قیمتش تو ایران خیلی خیلی بالا میره و بعد بازی انحصاری تو لانچ نداره و از همه مهم تر تجربه سالها گیمری میگه که باید صبر کنی تا کنسول یه مدت بیاد تو بازار تا اگه احیاناً عیب و ایرادی داشته باشه معلوم بشه و نسخه اصلاح شدش بیاد،

یعنی بازی های ps4 روی ps5 نصب و اجرا نمیشن؟
من کلا میخوام صبر کنم و چیزی نخرم حالا شده 1سال یا تا 2سال
چون میترسم ps4 از رده خارج بشه به راحتی چون 8 ساله که تو بازاره! بازی های جدید رو هم دیگه براش عرضه نکنن و بازی های آینده که فوق العاده سنگین هستن در پردازش رو نتونه اجرا کنه
چون میخوام هزینه بالا کنم...میخوام یه خرید منطقی و مطمئن داشته باشم

سلام، من قصد خرید Ps4 رو دارم اما یکم دو دل هستم! نمیدونم Ps5 کی میاد! چندتا سوال توی ذهنم هست،
آیا با اومدن Ps5 دیگه Ps4 عملا از رده خارج میشه؟

آیا دیگه بازی های جدید برای Ps4 نمیاد؟

سونی اینهمه تبلیغات گسترده کرده روی Ps4 تا جا بیوفته توی دنیا، حالا با اومدن Ps5 به زندگی Ps4 خاتمه خواهد داد؟

ممنون میشم یکی از دوستان کاربلد توضیح کامل بده
چون بنظرم Ps4 انقدر قدرت داره از نظر سخت افزار که کنار زده نشه
ممنون
باتوجه به اینکه دوماه بعد ورود ps4 این کنسولو دارم نظر دقیق میدم که پشیمون نشی
Ps5 دقیقا سال بعد اواخر آبان تا آذر میاد قیمتشم حداکثر 500 دلار هست دوسه ماهه اول قیمت معادل دلاری کنسول نیست ولی بعد قیمت همون معادل دلاری میشه یعنی دلار هرچی باشه ضربدر 500

با آمدن ps5 دیگه انحصاری برای PS4 نمیاد ولی عناوین مولتی پلت‌فورم یعنی بازی‌هایی برای هردوتا کنسول و pc میان مثل فیفا Pes، کالاف دیوتی تا حداقل 2 سال براش میان

اگه میتونی تا اسفند 1399 صبر کنی ps5 بخر اگه نمیتونی که هیچی ولی من باشم صبر میکنم ضمنا ps5 بکوارد داره و میتونه بازی‌های ps4 رو اجرا کنه

شما از کجا میدونید ps5 انحصاری توی لانچ نداره؟

• Like
Reactions: Amir.Ps4
شما از کجا میدونید ps5 انحصاری توی لانچ نداره؟
یکم اخبار گیم دنبال کنی میفهمی دیگه، خود سونی گفته که بازی انحصاری موقع لانچ کنسول نداریم، . برا لانچ دو تا گیم در نظر دارن اونم لست2 و گاست او سوشیما هست که هردو برا این نسل هم میاد.

یعنی بازی های ps4 روی ps5 نصب و اجرا نمیشن؟
من کلا میخوام صبر کنم و چیزی نخرم حالا شده 1سال یا تا 2سال
چون میترسم ps4 از رده خارج بشه به راحتی چون 8 ساله که تو بازاره! بازی های جدید رو هم دیگه براش عرضه نکنن و بازی های آینده که فوق العاده سنگین هستن در پردازش رو نتونه اجرا کنه
چون میخوام هزینه بالا کنم...میخوام یه خرید منطقی و مطمئن داشته باشم
اره بازی های ps4 اجرا میشن رو ps5، البته فعلا اینطوری گفتن و انشالاه اینطوری هم میشه،
اره صبر کن تا 5 بیاد. البته میتونی یه 4 کارکرده بگیری و سال بعد بفروشی.

یکم اخبار گیم دنبال کنی میفهمی دیگه، خود سونی گفته که بازی انحصاری موقع لانچ کنسول نداریم، . برا لانچ دو تا گیم در نظر دارن اونم لست2 و گاست او سوشیما هست که هردو برا این نسل هم میاد.

سونی نگفته یکی که قبلا یه چیزایی لو داده گفته

سلام 2216 یک ترا نسخه 7.2 خریدم ولی بیرون 500 هزار تومان برای 10 تا بازی میگیرند میخوام خودم انجام بدم لطفا راهنمایی کنید چطور این کارو انجام میدن

سلام 2216 یک ترا نسخه 7.2 خریدم ولی بیرون 500 هزار تومان برای 10 تا بازی میگیرند میخوام خودم انجام بدم لطفا راهنمایی کنید چطور این کارو انجام میدن
برو تلگرام اکانت فروش‌های هکی یا قانونی رو پیدا کن بخر دانلود کن

• Like
Reactions: zma
سلام
وقتی میخوام کابل پاور رو به پشت پلی استیشن 4 وصل کنم حس میکنم یه کمی سفت میره جا ( ولی کامل میره جا)
پلی استیشن هم روشن میشه بدون مشکل...
خواستم ببینم این سفت جا رفتن مشکلی هستش یا من فقط وسواس دارم؟

• Like
Reactions: se.phi.roth
سلام دوستان یه کمک میخاستم سیو بازی کراش ماشینی که حدودا تا آخر یکی رفته باشه از کجا میتونن دانلود کنم بریزم تو کنسولم تا همه ماشینا آزاد بشن ممنون میشم راهنماییم کنین یا فایلش هست برام بفرستین تشکر منتظر جوابتونم یه دنیا ممنون

سلام دوستان یه کمک میخاستم سیو بازی کراش ماشینی که حدودا تا آخر یکی رفته باشه از کجا میتونن دانلود کنم بریزم تو کنسولم تا همه ماشینا آزاد بشن ممنون میشم راهنماییم کنین یا فایلش هست برام بفرستین تشکر منتظر جوابتونم یه دنیا ممنون
باید کنسولت هک باشه وگرنه فک نکنم راهی باشه

نه ربطی به هک بودن نداره من سیو کنسولامو که اورجینال خور هستن راحت بین ۲۰ تا جابه جا میکنم تو گیم نتم حوصله کامل‌ رفتنشو ندارم
لول، هرسیو مال یه اکانته شما سیوهاتو بین اکانت خودت رو کنسول‌های متفاوت جابجا میکنی، اگه راست میگی سیوتو بزن رویه اکانت دیگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or