هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان عزیز من یه مشکلی اول هر بار دیتا ریختن دارم اونم این هستش وقتی هربار کامپورترمو خاموش روشن میکنم میاد بالا میخام دیتا جدید بریزم تو قسمت psx که ایپی که میده داخل کنسول میزنم و تست اینترنت میگیرم اصلا ساکسیفول نمیده به هیچ وجهی و من یچی همینجور انجام میدم درست میشه ولی این واقعا اذیت میکنه هربار باید این کارو انجام بدم تا بتونم تو تست ساکسیفول رو بگیرم .
الان بهتون میگم چیکار میکنم تا شاید راهکاری برای بر طرف کردن این باشه من نمیدونم تشکر .
الان تو عکس زیر دقت کنین کلا پی سی من هستش که اون وای فای که میبینین دانگل وای فای هستش زدم به کامپیوتر کیسم که مودم ازم دور هستش و حوصله سیم کشیدن رو نداشتم .

بعد وقتی من رو وای فای راست کلیک میکنم میرم پرو پرتیس رو میزنم میرم تب دوم شیرینگ تیک گذینه 2 و بعد گذینه اول یکبار ور میدارم اوکی میکنم در میام دوباره میرم رو وای فای راست کلیک میکنم تیک اولیو میزنم تیک دومیم میزنم بعد این دیگه درست میشه و موقع تست ایترنت ساکسیفول میده وگرنه اصلا ساکسیفول نمیده ایا روشی هست این درست بشه هربار این کارو انجام ندم نمیدونم مشکل از چیه ممنون میشم کمکم کنین تشکر .

Attachments

به نظرم اگه تلویزیون معمولیم داشته باشی proارزش داره چه برسه به4k هرچند بنظر من pro بدرد4k نمیخوره
اگه توانشو داری نو بخر چون اونای که 505 زیاد کارکرکرده
مگر طرفو بشناسی
و اگه نت خوبی داری خودت دانلود کنی خیلی باصرفه تره
ولی اینم بگم اگه عجله داری کلا باید قید بازی های جدیدو بزنی چون فعلا روش هک جدیدی نیومده
پس همون پرو میگیرم
خوب شاید کم کار باشه یا به قل شما زیاد میشه مقدار کار کزد دستگاه جایش دید ؟
ولی میخوام بگیرم قدیمیا بازی کنم بعد برم جدیدا

Sent from my TA-1004 using Tapatalk

درود دوس عزیز اصلا ورژن 5.05 نگیر بنده داشتم ... یه بار میبنی وسط بازی خاموش میشه و سیوهات بهم میریزه در کل ورژن 5.050 رو اعصابه بخاطر هکی بودن و باگ داشتن و خاموش شدنش ... دستگاه هم ممکنه آسیب ببینه ... یا اگر خاستی بگیر و بازی های قبل از 2018 رو بگیر بازی کن ولی برای بازی های 2019 باز اپدیتش کن و بازی های جدید رو بصورت اکنتی یا همون هکی ترکیبی بگیر ...
پرو هم قیمتش بالاتره زیاد روش زوم نکن ...اسلیم 60 تا فریم میده و پرو هم 60 تا ....
رو چند ساعت خاموش میشه؟
مگه روی هن بالاتر درست نشد این داستان

اساتید دقت کنید آکبند 5.05 تو بازار اصلا نی، اگرم باشه یه تومن میکشن روش پس ارزش نداره، همه رو قانونی یاهکی بزنید بر بدن، کسی پول داره پرو بگیره دو روز دیگه ps5 اومد خواست بفروشه خب گرونتر از اسلیم میفروشه
کارکرد باشه خوبه دیگه؟

رو چند ساعت خاموش میشه؟
مگه روی هن بالاتر درست نشد این داستان

راستیتش مال بنده روی 1.6 یا 1.8 بود فکر کنم .. پایدار نیس ... بنده خودم بازی های مورد علاقمو قبلا با pc رفتم ولی بخاطر خدای جنگ این ps4 گرفتم البته اشتباه کردم آگاهی لازم رو درموردش نداشتم ...مثال اولش وقتی میری رو هک خاموش میشه دوباره باید ریستارت کنید بازی اسنایپر 4 بود تا یه لولی رفته بودم همه آپشنها وغیره رو گرفته بودم یدفعه وسط بازی پرید سیوم از بین رفت حالم گرفته شد دوباره از اول رفتمش کلی وقتمو گرفت ...یه بار میینی 3 ساعت باز ی مکینی خاموش نمیشه یه بار میبنی همون اول بازی خاموش شد ...یه فلش بزار کنار مواظب سیوات باش ...

دوستان یه سوال گیم پلی لست 2 تو سال 2018 مال ps4 بود یا ps4 pro ؟؟؟

دوستان یه سوال
یه بازی تو PS4 مثلا اویل 7 یا اویل ریمیک 2 تنظیمات گرافیکیش تو چه حدی هست (LOW-HIGH -VERY HIGH) خب اگه مثلا PS4 تنظیمات گرافیکیش رو LOW باشه یا HIGH همین بازی تنظیمات گرافیکی رو PS4 PRO تو رزولیشن 1080 تو چه حدی هست ؟؟؟؟؟ تو رزولیشنه بالا چطور ؟؟؟؟؟
و اینکه گزینه هایی برای تنظیمات گرافیکی رو کنسول PS4 PRO هست ؟؟؟؟مثلا فریم 60 و تظیماته های یا 30 فریم تو وری های یا اولترا ؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان یه سوال
یه بازی تو PS4 مثلا اویل 7 یا اویل ریمیک 2 تنظیمات گرافیکیش تو چه حدی هست (LOW-HIGH -VERY HIGH) خب اگه مثلا PS4 تنظیمات گرافیکیش رو LOW باشه یا HIGH همین بازی تنظیمات گرافیکی رو PS4 PRO تو رزولیشن 1080 تو چه حدی هست ؟؟؟؟؟ تو رزولیشنه بالا چطور ؟؟؟؟؟
و اینکه گزینه هایی برای تنظیمات گرافیکی رو کنسول PS4 PRO هست ؟؟؟؟مثلا فریم 60 و تظیماته های یا 30 فریم تو وری های یا اولترا ؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز تنظیمات گرافیکی که اکثراً یکسانه
فقط بعضی از بازیا تفاوت دارند

مثلا Rise of the Tomb Raider سه تا تنظیمات داره
یکی 1080p با گرافیک بالا ولی 30 فریم
یکی 1080p با 60فریم
یکی هم 4K با 30فریم

ولی معمولاً تفاوت اصلی توی رزولوشن و فریم ریت هست
مثلاً Shadow of Colossus یه 1440p با 30 فریم داره و یه 1080p با 60 فریم ثابت

مثلاً همین ایول2 که گفتی توی ps4 با رزولوشن 1080p و حدود 40 تا 50 فریمه
ولی توی PRO با رزولوشن 1620p و 60 فریم ثابت اجرا میشه
ایول7 توی پرو 1800p و معمولی 1080p
جفتشون هم 60 فریمن
هیچ تنظیماتی هم ندارن گرافیکا هم یجوره

• Like
Reactions: milad.ps4 and blak
دوست عزیز تنظیمات گرافیکی که اکثراً یکسانه
فقط بعضی از بازیا تفاوت دارند

مثلا Rise of the Tomb Raider سه تا تنظیمات داره
یکی 1080p با گرافیک بالا ولی 30 فریم
یکی 1080p با 60فریم
یکی هم 4K با 30فریم

ولی معمولاً تفاوت اصلی توی رزولوشن و فریم ریت هست
مثلاً Shadow of Colossus یه 1440p با 30 فریم داره و یه 1080p با 60 فریم ثابت

مثلاً همین ایول2 که گفتی توی ps4 با رزولوشن 1080p و حدود 40 تا 50 فریمه
ولی توی PRO با رزولوشن 1620p و 60 فریم ثابت اجرا میشه
ایول7 توی پرو 1800p و معمولی 1080p
جفتشون هم 60 فریمن
هیچ تنظیماتی هم ندارن گرافیکا هم یجوره
ممنون بیشتر منظورم اینه که مثلا تنظیمات گرافیکی بازی هایی مثل اویل 2 ریمیک یا 7 یا غیره تو چه تنظیمات گرافیکی نسبت به pc هست مثلا low high very high

ممنون بیشتر منظورم اینه که مثلا تنظیمات گرافیکی بازی هایی مثل اویل 2 ریمیک یا 7 یا غیره تو چه تنظیمات گرافیکی نسبت به pc هست مثلا low high very high
دوست عزیز برای تفاوت گرافیکی باید ویدیوهای Digital Foundry در YouTube رو نگاه بکنید
من چون اهمیتی به تفاوت pc و کنسول نمیدم تا حالا نگاه نکردم

دوست عزیز برای تفاوت گرافیکی باید ویدیوهای Digital Foundry در YouTube رو نگاه بکنید
من چون اهمیتی به تفاوت pc و کنسول نمیدم تا حالا نگاه نکردم
قبلا اواخر نسل بازی هایی که مثلا برای ps3 می اومد مثل بتل فیلد 4 یا ........تنظیمات گرافیکیش در حد لو بود البته چون اواخر نسل بود طبیعی بود
اما الان حد اقل چون اواخر نسله من با توجه به شرایطی که هست و نمیشه ps5 خرید ps4 یا پروش رو میخرم دوست دارم حد اقل تنظیمات گرافیکی بازیا های یا وری های باشه مدیوم هم از نظر من قابل قبول نیست مگر اینکه فریم 60 باشه
منم اهمیت نمیدم ولی خب به چشم میاد

• Like
Reactions: se.phi.roth
قبلا اواخر نسل بازی هایی که مثلا برای ps3 می اومد مثل بتل فیلد 4 یا ........تنظیمات گرافیکیش در حد لو بود البته چون اواخر نسل بود طبیعی بود
اما الان حد اقل چون اواخر نسله من با توجه به شرایطی که هست و نمیشه ps5 خرید ps4 یا پروش رو میخرم دوست دارم حد اقل تنظیمات گرافیکی بازیا های یا وری های باشه مدیوم هم از نظر من قابل قبول نیست مگر اینکه فریم 60 باشه
لو که نیست ولی وری های هم نیست
یه جایی اون وسطاس
تا وقتی خودتون ویدیو نبینید یا از نزدیک مقایسه نکنید تفاوتها به چشم نمیاد

اگرم خیلی حساسید به گرافیک برید سمت pc بهتره، هم از گرافیک خیالت راحته هم بازیاش کرکین
فقط باید سر کیسه رو شل کنی:D

• Like
Reactions: milad.ps4 and blak
اگه دنبال گرافیک و رزولیشن بالا هستی بهترین دستگاه One X هست که طبق همین بررسی های DF بیشتر بازی هارو روی High(بعضی از تنظیمات هم روی مدیوم) و رزولیشن 4k واقعی(نه مثل ps4 pro که upscaleهست) اجرا میکنه! توی یوتیوب کلیپ های DF هست چک کنید متوجه میشید!

• Like
Reactions: milad.ps4
لو که نیست ولی وری های هم نیست
یه جایی اون وسطاس
تا وقتی خودتون ویدیو نبینید یا از نزدیک مقایسه نکنید تفاوتها به چشم نمیاد

اگرم خیلی حساسید به گرافیک برید سمت pc بهتره، هم از گرافیک خیالت راحته هم بازیاش کرکین
فقط باید سر کیسه رو شل کنی:D
pc نمیتونم این 4.5 رو هم واسه پرو تا گرون نشده بسختی با کار کردن جور کنم
تو رزولیشن 1080 چیزی بین های و وری های باشه عالیه
ممنون بابت راهنمایی

اگه دنبال گرافیک و رزولیشن بالا هستی بهترین دستگاه One X هست که طبق همین بررسی های DF بیشتر بازی هارو روی High(بعضی از تنظیمات هم روی مدیوم) و رزولیشن 4k واقعی(نه مثل ps4 pro که upscaleهست) اجرا میکنه! توی یوتیوب کلیپ های DF هست چک کنید متوجه میشید!
اره اونم گزینه خوبی هست با توجه به این که بیشتر بازی ها رو رو های و 4k اجرا می کنه
اما نمیشه از ps گذشت
ps4 داشتم 2 سال پیش مجبور شدم بفروشم

دوستان بازی های اسسین تخفیف خوردن حالا یه سوال داشتم اوریجین رو بگیرم یا اودیسه رو؟کسی بازی کرده اینا رو؟ممنون میشم راهنمایی کنین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or