zilyzal
کاربر سایت
قبل از پاک کردن اکانت از روی کنسول قبلی دی اکتیوش کنید اگه به هر دلیلی به کنسول قبلی دسترسی ندارید از طریق سایتم میشه دی اکتیو کرد ولی بعدش محدودیت 6 ماهه میخوره و تا 6 ماه دیگه امکان دی اکتیو از سایت نیست برای همین اگه به کنسول دسترسی دارید بهتره از اونجا دی اکتیوش کنید درمورد بازی هم محفوظ میمونه رو کنسول جدید اکانتو وارد کنید تو library میتونید بازیو دوباره دانلود کنید تروفیا هم محفوظ میمونن ولی قبلش حتما باید کنسول قبلی به اینترنت وصل بوده باشه و تروفیا ثبت شده باشن (محض اطمینان بهتره وارد صفحه تروفی داخل کنسول بشید گزینه option و بعد sync رو بزنید که مطمئن بشید آخرین تروفیا هم سینک شده باشن) سیوا هم با فلش بک آپ بگیرید رو کنسول جدید ریستور کنید مشکلی پیش نمیارهسلام دوستان من یه اکانت psn دارم و میخوام پاکش کنم از کنسول و تو یه کنسول جدید واردش کنم , از طریق این اکانت یه بازی از playstation store با گیفت کارت خریدم و تا نصفه هاش رفتم . سوالم اینه که وقتی اکانتم رو تو کنسول جدید وارد کنم بازی ای که خریده بودم تو اکانتم محفوظه و میتونم ازش استفاده کنم ؟ بعد اینکه تروفی های اکانتم هم میمونن یا از بین میرن ؟ برای سیوهای بازی میخوام بریزمشون تو فلش و تو کنسول جدید کپی کنم و از ادامش برم , اینکار ایرادی وارد نمیکنه به بازی ؟! مثلا اتفاقی تو بازی بیفته که تو حالت معمولی نباید بیفته ؟! باگی چیزی