هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان من یه اکانت psn دارم و میخوام پاکش کنم از کنسول و تو یه کنسول جدید واردش کنم , از طریق این اکانت یه بازی از playstation store با گیفت کارت خریدم و تا نصفه هاش رفتم . سوالم اینه که وقتی اکانتم رو تو کنسول جدید وارد کنم بازی ای که خریده بودم تو اکانتم محفوظه و میتونم ازش استفاده کنم ؟ بعد اینکه تروفی های اکانتم هم میمونن یا از بین میرن ؟ برای سیوهای بازی میخوام بریزمشون تو فلش و تو کنسول جدید کپی کنم و از ادامش برم , اینکار ایرادی وارد نمیکنه به بازی ؟! مثلا اتفاقی تو بازی بیفته که تو حالت معمولی نباید بیفته ؟! باگی چیزی
قبل از پاک کردن اکانت از روی کنسول قبلی دی اکتیوش کنید اگه به هر دلیلی به کنسول قبلی دسترسی ندارید از طریق سایتم میشه دی اکتیو کرد ولی بعدش محدودیت 6 ماهه میخوره و تا 6 ماه دیگه امکان دی اکتیو از سایت نیست برای همین اگه به کنسول دسترسی دارید بهتره از اونجا دی اکتیوش کنید درمورد بازی هم محفوظ میمونه رو کنسول جدید اکانتو وارد کنید تو library میتونید بازیو دوباره دانلود کنید تروفیا هم محفوظ میمونن ولی قبلش حتما باید کنسول قبلی به اینترنت وصل بوده باشه و تروفیا ثبت شده باشن (محض اطمینان بهتره وارد صفحه تروفی داخل کنسول بشید گزینه option و بعد sync رو بزنید که مطمئن بشید آخرین تروفیا هم سینک شده باشن) سیوا هم با فلش بک آپ بگیرید رو کنسول جدید ریستور کنید مشکلی پیش نمیاره

• Like
Reactions: gr.s
قبل از پاک کردن اکانت از روی کنسول قبلی دی اکتیوش کنید اگه به هر دلیلی به کنسول قبلی دسترسی ندارید از طریق سایتم میشه دی اکتیو کرد ولی بعدش محدودیت 6 ماهه میخوره و تا 6 ماه دیگه امکان دی اکتیو از سایت نیست برای همین اگه به کنسول دسترسی دارید بهتره از اونجا دی اکتیوش کنید درمورد بازی هم محفوظ میمونه رو کنسول جدید اکانتو وارد کنید تو library میتونید بازیو دوباره دانلود کنید تروفیا هم محفوظ میمونن ولی قبلش حتما باید کنسول قبلی به اینترنت وصل بوده باشه و تروفیا ثبت شده باشن (محض اطمینان بهتره وارد صفحه تروفی داخل کنسول بشید گزینه option و بعد sync رو بزنید که مطمئن بشید آخرین تروفیا هم سینک شده باشن) سیوا هم با فلش بک آپ بگیرید رو کنسول جدید ریستور کنید مشکلی پیش نمیاره
چرا باید قبلش دی اکتیو کنم ؟ و اینکه میشه روش دی اکتیو کردن اکانت رو ps4 رو توضیح بدی ؟ ممنون میشم

چرا باید قبلش دی اکتیو کنم ؟ و اینکه میشه روش دی اکتیو کردن اکانت رو ps4 رو توضیح بدی ؟ ممنون میشم
چون یه بازی روی دو تا کنسول نمیشه اکتیو بشه اگه اینجوری بود بازیهارو بدون هیچ مشکلی شیرینگ میکردن با هم و هر دو نفر با هر اکانتی دوست داشتن بازی میکردن واسه دی اکتیو برو setting بعد playstation network/account managementو در آخر active as your primary ps4 اونجا زده اکتیو و دی اکتیو

• Like
Reactions: gr.s
اگه دی اکتیو نکنید رو کنسول دیگه بزنید ظرفیت 3 محسوب میشه و باید برای استفاده از اکانت همیشه آنلاین باشید جدا از اون قابلیتای اکانتم روی کنسول شیر نمیشه
روش دی اکتیو از رو کنسولو دوستمون توضیح دادن ولی اگه اکانت خودتونه و کلا قرار نیست به کسی بدید یه گزینه راحت هم هست که اکانتو رو کنسول جدید بزنید همون اول یه صفحه میاد میتونید گزینه change to this ps4 رو بزنید خودکار دی اکتیو و رو کنسول جدید اکتیو میشه منتها فکر کنم این هم همون محدودیت 6 ماهه رو فعال میکنه که اون اگه اکانت فقط دست خودتونه نباید براتون اهمیتی داشته باشه جدا از اون بازم میتونید بعدا اکانتو از رو کنسول دی اکتیو کنید فقط دی اکتیو از راه دور و بدون دسترسی به کنسول 6 ماه محدودیت پیدا میکنه

• Like
Reactions: gr.s and Faithful
دوستان قصد خرید یه ps4pro داشتم بعدع 5 6 ماه انشالا که کار کردمو پولش جور شد
چند تا سوال
یکی اینکه ps4 پرو واسه تی وی ما که 1080 هست کار میده مثلا رزولیشن پایین فریم و تنظیمات گرافیکی بالا واسه بازی ها؟؟؟؟
تفاوت گرافیکی بازی ها تو ps4 و ps4 pro تو روزولیشن برابر ( 1080 ) چند برابره یا چند درصد مثلا لوو یا های یا وری های ؟؟؟؟؟؟
دوم اینکه کیفیت ساختش چطوره مثل گرم کردن صدا دادن ps4 که تو این مورد نه خوب بود نه بد تو گیمنت ها هم زیاد گزارش خرابی ps4 slim رو شنیدم حد اقل pro باید از لحاظ کیفیت ساخت بهتر باشه ؟
و اینکه زمانی میخرم که 5 6 ماهه دیگه قراره به احتمال زیاد ps5 بیاد اما یه 1 یا 1.5 سالی طول میکشه بیاد ایران و قیمت ها فیکس بشه

دوستان قصد خرید یه ps4pro داشتم بعدع 5 6 ماه انشالا که کار کردمو پولش جور شد
چند تا سوال
یکی اینکه ps4 پرو واسه تی وی ما که 1080 هست کار میده مثلا رزولیشن پایین فریم و تنظیمات گرافیکی بالا واسه بازی ها؟؟؟؟
تفاوت گرافیکی بازی ها تو ps4 و ps4 pro تو روزولیشن برابر ( 1080 ) چند برابره یا چند درصد مثلا لوو یا های یا وری های ؟؟؟؟؟؟
دوم اینکه کیفیت ساختش چطوره مثل گرم کردن صدا دادن ps4 که تو این مورد نه خوب بود نه بد تو گیمنت ها هم زیاد گزارش خرابی ps4 slim رو شنیدم حد اقل pro باید از لحاظ کیفیت ساخت بهتر باشه ؟
و اینکه زمانی میخرم که 5 6 ماهه دیگه قراره به احتمال زیاد ps5 بیاد اما یه 1 یا 1.5 سالی طول میکشه بیاد ایران و قیمت ها فیکس بشه

دوستانی که الان قصد خرید ps4 دارن اگه هزینش براشون مشکل نیست فقطproبخرن چون اواخر نسل وبازی های میان نسلی تازه میفهمن چه کار درستی انجام دادن
ببین عزیز
من خودم proدارم اون اوایل انقدر تفاوت احساس نکردم حتی رو 1080ولی تازگیا این تفاوت میشه راحت احساس کرد مخصوصا تو بازی های مولتی پلتفرم( تو بازی های انحصاری تفاوت انقدر زیاد حس نکردم ) هم گرافیک بهتره هم فریم ریت بخصوص 1080 دیگه به اوج خودش میرسه
بنظر من pro بدرد 4kنمیخوره بیششتر تبلیغاتی
هرچی جدید تر بهتر 7216 فکرکنم جدیدتر باشه باز پیگرشو

• Like
Reactions: milad.ps4
دوستانی که الان قصد خرید ps4 دارن اگه هزینش براشون مشکل نیست فقطproبخرن چون اواخر نسل وبازی های میان نسلی تازه میفهمن چه کار درستی انجام دادن
ببین عزیز
من خودم proدارم اون اوایل انقدر تفاوت احساس نکردم حتی رو 1080ولی تازگیا این تفاوت میشه راحت احساس کرد مخصوصا تو بازی های مولتی پلتفرم( تو بازی های انحصاری تفاوت انقدر زیاد حس نکردم ) هم گرافیک بهتره هم فریم ریت بخصوص 1080 دیگه به اوج خودش میرسه
بنظر من pro بدرد 4kنمیخوره بیششتر تبلیغاتی
هرچی جدید تر بهتر 7216 فکرکنم جدیدتر باشه باز پیگرشو
ممنون دیگه 6 7 ماهه دیگه بگیرم انشالا نهایت تا اون موقع دستگاه های سات سری جدید تری هم اومده باشه فعلا قصد خرید نداشتم و منتظر ps5 بودم ولی با معرفی رززیدنت اویل 3 ریمیک نمیتونم خودمو نگه دارم
سری های قبلی ps4 pro فکر کنم زیاد گزارش خرابی داشته

ممنون دیگه 6 7 ماهه دیگه بگیرم انشالا نهایت تا اون موقع دستگاه های سات سری جدید تری هم اومده باشه فعلا قصد خرید نداشتم و منتظر ps5 بودم ولی با معرفی رززیدنت اویل 3 ریمیک نمیتونم خودمو نگه دارم
سری های قبلی ps4 pro فکر کنم زیاد گزارش خرابی داشته
هیچ وقت اوایل نسل کنسول نخر که بد ضرر میکنی درسته خیلی سخته ولی ارزش داره صبر کنی هم ایرادش برطرف بشه وهم قیمتش مناسب بشه
مال خود من سری قدیمیه فقط صدا فنش زیاده وگرنه من تا حالا نشنیدم که خرابی داشته باشن
ولی سری جدیذش میگن صداش کمتره مصرف برقشم کمتره کلا عالی شده

• Like
هیچ وقت اوایل نسل کنسول نخر که بد ضرر میکنی درسته خیلی سخته ولی ارزش داره صبر کنی هم ایرادش برطرف بشه وهم قیمتش مناسب بشه
مال خود من سری قدیمیه فقط صدا فنش زیاده وگرنه من تا حالا نشنیدم که خرابی داشته باشن
ولی سری جدیذش میگن صداش کمتره مصرف برقشم کمتره کلا عالی شده
ممنون اره اوایل نسل اشتباهه محضه من اوایل نسل هشت ps4 خریدم مشکل دکمه لمس پیدا کرده بود بعده 20 30 دقیقه که کنسول گرم میشد خود بخود خاموش یا ریست میشد خیلی رو مخ بود مجبور شدم ضرر کنم

دوستان یه سوال دیگه من امنیت 2 مرحله ای اکانت psn رو فعال کردم و شماره ایرانسلم رو دادم تا اینجا ممکنه مشکلی پیش بیاد ؟؟
بعد اگه سیم کارت به علت عدم استفاده طولانی مدت از مالکیت من در بیاد اون موقع باید چیکار کنم ؟؟

• Like
Reactions: blak
دوستان یه سوال دیگه من امنیت 2 مرحله ای اکانت psn رو فعال کردم و شماره ایرانسلم رو دادم تا اینجا ممکنه مشکلی پیش بیاد ؟؟
بعد اگه سیم کارت به علت عدم استفاده طولانی مدت از مالکیت من در بیاد اون موقع باید چیکار کنم ؟؟
در اینصورت مشکل وقتی واست پیش میاد که بخوایی اکانتت رو انتقال یا دوباره ساین ان کنی که درخواست کد میکنه پس اگه میدونی اینطور میشه بهتره از کد دو مرحله ای صرفه نظر کنی

• Like
در اینصورت مشکل وقتی واست پیش میاد که بخوایی اکانتت رو انتقال یا دوباره ساین ان کنی که درخواست کد میکنه پس اگه میدونی اینطور میشه بهتره از کد دو مرحله ای صرفه نظر کنی
می ترسم اکانت هک شه

یه سوال دیگه مگه xbox one x از ps4 pro قوی تر و گرون تر نیست خب چرا ارزون تره ؟؟؟؟
احتمال داره ps4 pro نزدیکای 5 6 ماه دیگه ارزون بشه ؟

یه سوال دیگه مگه xbox one x از ps4 pro قوی تر و گرون تر نیست خب چرا ارزون تره ؟؟؟؟
منم خودم این سوال شد برام
از یه اهل فن پرسیدم گفت این چندتا دلیل داره
بخاطر اینکه فروش کنسول توی امارت زیاد نیست و اونجا هم قیمتش پایین میدن که امار فروش بره بالا وهمینطور بعضیا میگن کیفیت پایین تری داره نسبت به سفارش اروپا وامریکا
بعد میگن اینارو با درهم سفارش میدن
دیگه نمیدونم چقدر درسته یا غلط

• Like
چون ps4
چون ps4 بازیهای انحصاری بهتری نسبت به ایکس باکس داره ارزونی رو قیمت دلار تعیین میکنه و شاید با اومدن ps5 اگرچه قیمت بالای ps5 باعث میشه هر کسی از پسش برنیاد و باز هم ps4 به خاطر قیمت پایینش خریدار داشته باشه مگر یارو بخواد کنسولشو ارزونتر بفروشه و بخواد ps5بخره

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or