اگه دستگاه اورجیناله به اینترنت وصل بشید برید استور سونی قسمت free games بازی رو بزارید رو دانلود از اونجایی که بازی آنلاینه واسه بازی باید plus بخرید یا قانونی یا هکیاحترامن چجوری dauntless و apex legend رو بازی میکنید؟:think:
بازی ها رو دانلود کردم احترامن! ولی کنکت نمیشه :< فکرم نمیکنم بازیای فری نیاز به ps plus داشته باشه اصن!؟:think:اگه دستگاه اورجیناله به اینترنت وصل بشید برید استور سونی قسمت free games بازی رو بزارید رو دانلود از اونجایی که بازی آنلاینه واسه بازی باید plus بخرید یا قانونی یا هکی
بازیهای آنلاین چه فری چه پولی اگه نیاز به آنلاین باشه باید پلاس داشته باشید توی توضیحات بازی نوشته نیاز به آنلاین هست یا نه دوتا بازی شما آنلاین محوره و باید پلاس داشته باشید بعضی بازیها هم به دلایلی سروراشون برای ایرانیا بستس مثل دیویژن2 و قبلا هم apex legend هم شاملش میشد که دیدم از فیلترینگ خارج در اومده ولی من بازیش نکردمبازی ها رو دانلود کردم احترامن! ولی کنکت نمیشه :< فکرم نمیکنم بازیای فری نیاز به ps plus داشته باشه اصن!؟:think:
احتراما کسی نظری نداره ؟؟
apex حالا زیاد مهم نیست ولی dauntless رو از بچگی دوس داشتم بازی کنم :<
رمز وای فای رو فراموش کردیدسلام
به دو تا مشکل خوردم موندم چیکار کنم
1- مودم نت داره که انواع گوشی از طریق وای فای و pc خودم با کابل شبکه بهش وصل میشن و نت دارم و مشکلی نیست ولی ps4 با کابل لن وصل نمیشه و ارور
a dns error hasoccurred nw-31253-4
میده . مودم و خود ps4 رو ری استارت کردم و چند دقیقه صبر کردم ولی درست نشد
اما با نت گوشی چه ایرانسل و چه همراه اول ps4 اوکی هست و وصل میشه
-----------------------------------------
دوم اینکه با وای فای مودم وصل میشدم برای وصل ps4 به مورم خودم به صورت وای فای رمز قرار داده بودم که فراموشش کردم . برای ریست اون رمز چه کار باید کنم ؟
میخوام ببینم مودم با کابل لن وصل نمیشه به ps4 با وای فای مودم میشهرمز وای فای رو فراموش کردید
وای فای ps4 تو شناسایی ضعیفه و مشکلاتی داره شما وای فای خونتون رو از حالت مخفی در بیارید اینطوری ps4راحت وصل میشهمیخوام ببینم مودم با کابل لن وصل نمیشه به ps4 با وای فای مودم میشه
خیلی وقت پیش رمز گذاشه بودم روی ps4 زمانی که مودم می خواد بهش وصل شه . اون رمز رو فراموش کردم. الان مودم از طریق وای فای هم نمی تونم وصل کنم چون رمز میخواد . چی کار کنم ؟
.
.
. پ.ن : رمز یادم اومد و با وای فای مودم سعی کردم وصل شم به ps4 ولی بازم همون ارور a dns error hasoccurred nw-31253-4 رو داد . پس نشون میده مشکل از کابل نیست و بین نت مودم و ps4 مشکلی هست
دیشب از طرف مخابرات ( نت مخابراته) به مدت 6 ساعت به گفته ی خودشون برای "جهت برگردان ارتباطات دیتای استان گیلان " نت قطع بود . بعد اون اینجوری شده . موندم مشکل از کجاست
دوست عزیز شما که تا حالا به نظر میاد نصب نکردید apex رو راهنمایی اشتباه نکنیدبازیهای آنلاین چه فری چه پولی اگه نیاز به آنلاین باشه باید پلاس داشته باشید توی توضیحات بازی نوشته نیاز به آنلاین هست یا نه دوتا بازی شما آنلاین محوره و باید پلاس داشته باشید بعضی بازیها هم به دلایلی سروراشون برای ایرانیا بستس مثل دیویژن2 و قبلا هم apex legend هم شاملش میشد که دیدم از فیلترینگ خارج در اومده ولی من بازیش نکردم
دوست عزیز در مورد Dauntless چیزی نمیدونم چون بازی نکردم ولی Apex Legend نیازی به پلاس ندارهبازی ها رو دانلود کردم احترامن! ولی کنکت نمیشه :< فکرم نمیکنم بازیای فری نیاز به ps plus داشته باشه اصن!؟:think:
احتراما کسی نظری نداره ؟؟
apex حالا زیاد مهم نیست ولی dauntless رو از بچگی دوس داشتم بازی کنم :<
وای فای ps4 تو شناسایی ضعیفه و مشکلاتی داره شما وای فای خونتون رو از حالت مخفی در بیارید اینطوریمیخوام ببینم مودم با کابل لن وصل نمیشه به ps4 با وای فای مودم میشه
خیلی وقت پیش رمز گذاشه بودم روی ps4 زمانی که مودم می خواد بهش وصل شه . اون رمز رو فراموش کردم. الان مودم از طریق وای فای هم نمی تونم وصل کنم چون رمز میخواد . چی کار کنم ؟
.
.
. پ.ن : رمز یادم اومد و با وای فای مودم سعی کردم وصل شم به ps4 ولی بازم همون ارور a dns error hasoccurred nw-31253-4 رو داد . پس نشون میده مشکل از کابل نیست و بین نت مودم و ps4 مشکلی هست
دیشب از طرف مخابرات ( نت مخابراته) به مدت 6 ساعت به گفته ی خودشون برای "جهت برگردان ارتباطات دیتای استان گیلان " نت قطع بود . بعد اون اینجوری شده . موندم مشکل از کجاست
آره درسته الان نگاه کردم قسمت توضیحات توی استور سونی واسه دوتا بازی نوشته نیازی به پلاس نیست ممنوندوست عزیز شما که تا حالا به نظر میاد نصب نکردید apex رو راهنمایی اشتباه نکنید
apex legend نیازی به پلاس نداره بازی free to play هست چرا باید نیاز به پلاس داشته باشه
ربطی هم به انلاین محور بودن نداره
دوست عزیز در مورد Dauntless چیزی نمیدونم چون بازی نکردم ولی Apex Legend نیازی به پلاس نداره
ولی اخرین باری که بازی کردم هم نیاز به هیلتر شکن داشت و عادی نمیشد بازی کرد
بازی رددد2 به خاطر گرافیک بالا گیم پلی کمی کندی داره و من که رو پرو بازیش کردم افت فریمی به اون صورت که اذیت کنه ندیدمسلام در کنسول خوب افت فریم رایج هست و خوب شکی نیست خواستم بدونم در کنسول پرو در بازی رد دد ۲ که وارد شهر میشیم آیا مثل نسخه معمولی ps4 افت فریم هست؟
یعنی آیا ps4 pro افت فریم داره.؟مثلا در شهر بازی رد دد؟