ahmad3214
کاربر سایت
دقیقا کجاش رو میگید جویستیک بدنش...
موتور ویبره سمت چپ لق میزنه شکستگی هم نداره
دقیقا کجاش رو میگید جویستیک بدنش...
درود
دوستان تاپیکی برای مشاوره پیدا نکردم گفتم اینجا بپرسم سوالم رو
بنده یه ps4 کپی خور دارم که خب بازی هاش مفته تقریبا...برای بازی های جدید هم باید اپدیت بشه که واقعا سنگینه هزینه هاش ( همدان هر بازی رو 70 تومن میگن برای اکانت هکی)
قصدم اینه پلی استیشن رد کنم یه xbox one s بگیرم چون هم قیمتش کم تره هم بازی های روز که روش نصبه هم خیلی ارزونه
میخواستم نظر دوستان اهل فن رو بدونم xbox one s در برابر ps4 چه جوریاس از لحاظ گرافیکی و داغ کردن و...
تنها فرقشون طراحی مدل فن هست که نحوه خنک کردن دستگاه رو انجام میده.پیشنهاد میشه 7016b رو تهیه نکنید چون گزارش ذوب شدن داخلی زیاد داشته اما اون دوتا مشکلی نداشتن هرچند الان فقط 7216b در دسترسه چون بقیه توقف تولید شدن مگر دست دوم گیر بیاداین سه مدل چه فرقی با هم دارن؟
7016b
7116b
7216b
انحصاریهایی که واسه ps4میاد این دستگاه نداره و دلیل اصلی محبوب نبودنش همینه وگرنه از لحاظ گرافیک یکی هستشدرود
بنده یه ps4 کپی خور دارم که خب بازی هاش مفته تقریبا...برای بازی های جدید هم باید اپدیت بشه که واقعا سنگینه هزینه هاش ( همدان هر بازی رو 70 تومن میگن برای اکانت هکی)
قصدم اینه پلی استیشن رد کنم یه xbox one s بگیرم چون هم قیمتش کم تره هم بازی های روز که روش نصبه هم خیلی ارزونه
میخواستم نظر دوستان اهل فن رو بدونم xbox one s در برابر ps4 چه جوریاس از لحاظ گرافیکی و داغ کردن و...
با ps4 دانلود می کنید یا با psx ?سلام دوستان عزیز یه کمک میخاستم راجبه اپدیت بازی های سنگینی که هر 3 یا 4 روز میدن مثلا کال اف دیوتی جدیده که هربار باید 90 گیگ اپدیت جدید دانلود کنیم براش مثلا روشی من شنیدم میگن هست پارت اول دانلود میکنی اپدیت جدیدرو با اخری وسطیارو اسماشو فقط عوض میکنی بعد میتونی اپدیت بزنی اگه روش دقیقشو میدونه برام یا اینجا بگه یا پی وی بفرسته یه دنیا ممنون میشم تشکر بینهایت ممنون .
من اول از سایت شاتل لند اول اپدیت بازی میگیرم مثلا مثل لیک 1.11 کال اف رو خوب بعد با psx میریزم تو کنسول . حالا برام سواله یسریا میان فایلارو دستکاری میکنن اپدیت قبلیو کاری میکنن دیگه 1.11 کامل نمیگیرم 90 گیگو این برام سواله چیکار میکنن ممنون میشم اگه بلدین بگین تشکر . چون هربار باید 90 گیگ دانلود بشه اونم کال اف که هر 4 روز اپدیت میده .با ps4 دانلود می کنید یا با psx ?
راهی نیست قبلا چند سال پیش میشد ولی الان نمیشهمن اول از سایت شاتل لند اول اپدیت بازی میگیرم مثلا مثل لیک 1.11 کال اف رو خوب بعد با psx میریزم تو کنسول . حالا برام سواله یسریا میان فایلارو دستکاری میکنن اپدیت قبلیو کاری میکنن دیگه 1.11 کامل نمیگیرم 90 گیگو این برام سواله چیکار میکنن ممنون میشم اگه بلدین بگین تشکر . چون هربار باید 90 گیگ دانلود بشه اونم کال اف که هر 4 روز اپدیت میده .
لینک
ببین اینا میرن اکانت هکی میخرن 15 تا 40 تومن بعد سوبله چوبله میکنن تو پاچه ملت خودت برو کانالهای تلگرام که اکانت میفروشنو پیدا کن دیتا شونم با ایرانسل یا همراه شبانه بزن دانلوددرود
راهی ندارید مگر اینکه 6.20 یا بالاتر هک بشه که فعلا بعیده و خبری نیست بهتره به آخرین ورژن آپدیت کنید چون هک هم بشه فقط بازیایی که تا 6.2 اومدنو میتونید اجرا کنید نه بازیای جدیدتردوستان بنده یه سوال داشتم،الان در حال حاظر ورژن دستگاه من 6.20 هست،ایا راهی هست بشه منم بازی بریزم؟یا تنها راه بازی ریختن اکانت های هکی هست که خطرناکه؟
اینا که تو دیوار و سایت ها زدن فروش بازی 15تا به انتخاب خودتون فقط 300-400ت چیه داستانش؟ممنون میشم منو از گم راهی در بیارید تشکر
من اطلاعی ندارم ولی شاید بتونم کمکی کنم فقط تو این بازی اینجوریه یا کلا همینطوره؟ هدفون بلوتوث منظورتونه یا هدفونی که به جک دسته وصل میشه؟ تنظیمات صدای بازیو چک کردید ببینید چیزی برای حلش هست یا نه؟کسی نمیدونه ؟
فقط تو این بازی اینطوری هستراهی ندارید مگر اینکه 6.20 یا بالاتر هک بشه که فعلا بعیده و خبری نیست بهتره به آخرین ورژن آپدیت کنید چون هک هم بشه فقط بازیایی که تا 6.2 اومدنو میتونید اجرا کنید نه بازیای جدیدتر
برای بازیا هم دیسک کارکرده بگیرید بفروشید راحت و بی دردسره با فروش مجدد ضرر خاصی نمیکنید یا همون قیمت میفروشید یا یکم پایینتر از هکی هم معملوا ارزونتر درمیاد البته بستگی به بازیو چیزای مختلفم داره هکی هم خطرناک نیست فقط احتمال قفل شدن بازیاش هست و دردسرای خودشو داره اون 10-15 تا بازی انتخابی هم که میگن همون اکانت هکیه خودتون بخرید بزنید ارزونتر درمیاد
من اطلاعی ندارم ولی شاید بتونم کمکی کنم فقط تو این بازی اینجوریه یا کلا همینطوره؟ هدفون بلوتوث منظورتونه یا هدفونی که به جک دسته وصل میشه؟ تنظیمات صدای بازیو چک کردید ببینید چیزی برای حلش هست یا نه؟
پ.ن: یوزر نیم Legen....wait for it...Dary دارید
@hbmssفقط تو این بازی اینطوری هست
تنظیمات بازی رو ریست کردم حتی دیشب بازی رو پاک کردم دوباره از اول دانلود کردم
هدفون هم سیم داره به دسته وصله ( حتی مستقیم به تلویزیون هم وصل کردم بازم نشد )
بازیهایی که زدن 15بازی واسه دستگاههای کپی خور نرم افزاریست که ورژنشون قابلیت هک رو دارن و نه هر دستگاهی البته در این روش با ساختن اینترنت مجازی بازیها لایسنس میشن و نباید دستگاه رو به اینترنت وصل کرد چون هم دستگاه از کپی خور شدن خارج میشه هم بازی از کار میافته آره شما هم میتونید بازی بریزید البته با یه روش دیگه که ابتدا بازی رو با اکانتهای هکی خریداری شده لایسنس و اکتیو میشه رو دستگاه و بعد با pc دیتا ریخته میشه و خطری واسه دستگاه نداره مگر بازی اکانتی باشه که توش دلار باشه و با دلار اکانت طرف بازی خریداری بشهدوستان بنده یه سوال داشتم،الان در حال حاظر ورژن دستگاه من 6.20 هست،ایا راهی هست بشه منم بازی بریزم؟یا تنها راه بازی ریختن اکانت های هکی هست که خطرناکه؟
اینا که تو دیوار و سایت ها زدن فروش بازی 15تا به انتخاب خودتون فقط 300-400ت چیه داستانش؟ممنون میشم منو از گم راهی در بیارید تشکر