سیو ها اکانت لاک هستن نه به اکانت دیگه و نه به ریجن دیگه منتقل نمیشن (البته بازیایی که سرور ساید هستن فکر کنم بشه مثل رینبو ولی تست نکردم)سیو بازی ظرفیت 3 رو میشه انتقال داد به یوزر دیگه روی دستگاه؟
یا اینکه یه بازی رو ظرفیت 3 داشته باشیم، بعد ظرفیت دوش رو بخریم. در این صورت میشه سیوش رو به نحوی به ظرفیت 2 منتقل کرد؟
خیر مشکلی تو اجرای بازیا نداره مثل هارد اصلی راحت میتونید ازش استفاده کنید هرچند من وسترن دیجیتال رو بیشتر توصیه میکنم تجربه توشیبا رو نداشتم ولی وسترن مدل ارزون داره چک کنید ببینید چقدر تفاوت قیمت داره من ارزون ترین مدلو دارم چند سالم میشه بدونه مشکل دارم ازش رو کنسول استفاده میکنم برند پرفروشیه تو ایرانسلام . دوستان میخوام ارزون ترین هارد اکسترنال موجود ( 1TB Toshiba Advance ) رو برای ps4 بخرم خواستم بدونم تاثیری توی اجرای بازی نداره نسبت به هارد های usb 3.1 حالا بحث ssd ها رو که میدونم جداست . ممنون
فعال کردن بسته شبانه سیم کارت (ترجیحا همراه اول چون هزینش خیلی کمتره) و دانلود از سرورای اصلیبچه ها به نظرتون الان بهترین روش برای دانلود دییتای بازیها چیه؟؟
فعال کردن بسته شبانه سیم کارت (ترجیحا همراه اول چون هزینش خیلی کمتره) و دانلود از سرورای اصلی
البته بستگی داره آنتن دهی سیم کارت چطور باشه اگه خوب آنتن بده با سرعت بالا و راحت میتونید دانلود کنید
سرورای اصلی هم یه خوبی داره که مجبور نیستید فایل زیپ رو برای هر بازی باز کنید و کلی وقت بذارید برای اکسترکت کردنشون توی idm هم میتونید تنظیماتو تغییر بدید فایلای pkg صاف بره توی پوشه ای که به psx وصله
اینجا برعکس رفیق ایرانسل پینگش خیلی بهتره از همراه خیلی هم با دکل ها فاصلهای نداریمبرای دانلود کردن ایرانسل بهترین گزینه است برای آنلاین بازی کردن هم همراه اول چون پینگ پایین دارد
لبته من اصلا به این موضوع توجه نکردم حق با شماست هر منطقه فرق دارهاینجا برعکس رفیق ایرانسل پینگش خیلی بهتره از همراه خیلی هم با دکل ها فاصلهای نداریم
اتفاقا برای آنلاین بازی کردن، اینترنت های گوشی ناپایدار هستن (چه ایرانسل و چه همراه اول) و اصلا مناسب نیست. بهترین گزینه اینترنت ثابت adsl هستبرای دانلود کردن ایرانسل بهترین گزینه است برای آنلاین بازی کردن هم همراه اول چون پینگ پایین دارد
اون که ۱۰۰ درصداتفاقا برای آنلاین بازی کردن، اینترنت های گوشی ناپایدار هستن (چه ایرانسل و چه همراه اول) و اصلا مناسب نیست. بهترین گزینه اینترنت ثابت adsl هست
از لحاظ جزیی بگی آره slim بهتره و اگه تونستی اسلیم بگیر اگر هم نشد مدل فت هم خوبه ولی سلیم بی سرو صداست و کمتر داغ میکنه ولی فت هم مشکلی نداره واسه خرید همه دستگاهها رو چین میسازه و اگه فروشنده گفت این مدل ژاپنه بدون دروغ میگه فقط تاریخ ساختشون فرق داره و ریجن که همون منطقس ریجن یک آمریکاست دو اروپا و سه آسیاست ریجن دو یا یک بگیر موقع خرید پیچهای دستگاه رو نگاه کن خطو خش نداشته باشه دستگاه رو با دیسک امتحان کن ببین موقع کار با دیسک صرو صدا نداره ببین دستگاه داغ نمیکنه شماره دستگاه با جعبه یکیه اگه تونستی به فروشنده بگو چند روز مهلت تست بده و واسه حرفای الکی فروشنده پول اضافه نده موفق باشیسلام
بنظرتون ps4 fat بخریم بهتره یا slim؟ از لحاظ سر و صدا و خنکی و اینا فرقی دارن؟(حتی خیلی جزئی)
آیا راهی هست که بشه فهمید دستگاهی که میخریم نو هست؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
متشکرم بابت پاسختوناز لحاظ جزیی بگی آره slim بهتره و اگه تونستی اسلیم بگیر اگر هم نشد مدل فت هم خوبه ولی سلیم بی سرو صداست و کمتر داغ میکنه ولی فت هم مشکلی نداره واسه خرید همه دستگاهها رو چین میسازه و اگه فروشنده گفت این مدل ژاپنه بدون دروغ میگه فقط تاریخ ساختشون فرق داره و ریجن که همون منطقس ریجن یک آمریکاست دو اروپا و سه آسیاست ریجن دو یا یک بگیر موقع خرید پیچهای دستگاه رو نگاه کن خطو خش نداشته باشه دستگاه رو با دیسک امتحان کن ببین موقع کار با دیسک صرو صدا نداره ببین دستگاه داغ نمیکنه شماره دستگاه با جعبه یکیه اگه تونستی به فروشنده بگو چند روز مهلت تست بده و واسه حرفای الکی فروشنده پول اضافه نده موفق باشی
من همه مدلهای ps4رو دارم پرو اسلیم فت و همشون رو امتحان کردم گرافیک همشون مثل همه به غیر از پرو که اونم بازیهایی که سازنده ها خودشون ارتقا دادن وگرنه فرقی نداره فت هم hdr داره و فقط کافیه فعالش کنی و تلویزیونت ساپورت کنه فت هم داغ میکنه شاید بیشتر از اسلیم و طبیعتا صداش بیشتره رو خرید هم زیاد وسواس به خرج نده گرافیک فت و اسلیم یکیه شک نکن حتی رو پرو اگه نظر منو میخوایی اسلیم بخر جدیدتره اگه نشد فت اسلیم hdr حرف مفته و پول الکی ندهمتشکرم بابت پاسختون
والا توی نت نوشته بود که fat به دلیل بزرگتر بودن فن ها خنک تر هست اما سر و صدای بیشتری داره از اون طرف slim گرم تر میشه!
از اون طرف slim hdr داره که احتمالا توی بازی ها تاثیر داشته باشه!(دقیق نمیدونم)
این لیست برای چه سرویس دهنده هست؟ ظاهرا میخوره برای همراه اول باشه ولی کد دستوری همراه اول *۱۰۰۰# هست البته من چند ماهه دانلود نداشتم ولی تا چند ماه پیش که اینطور بود مصرف منصفانه ای هم درکار نبود روی خود بسته. با همون ۲تا۷ راحت صد گیگ دانلود کرده بودم