هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان هارد اکسترنال یک ترا wd رو تازگی اضاف کردم ... ۸۳ گیگ رو توی تقریبا ۲۰_۲۵ دقیقه از هارد داخلی انتقال داد به اکسترنال. طبیعیه سرعتش ؟ بنظر خودم باید بیشتر باشه حساب سر انگشتی میگه سرعتش حدود ۵۰_۷۰ مگابایته .‌‌..

دوستان هارد اکسترنال یک ترا wd رو تازگی اضاف کردم ... ۸۳ گیگ رو توی تقریبا ۲۰_۲۵ دقیقه از هارد داخلی انتقال داد به اکسترنال. طبیعیه سرعتش ؟ بنظر خودم باید بیشتر باشه حساب سر انگشتی میگه سرعتش حدود ۵۰_۷۰ مگابایته .‌‌..
بله تا جایی که میدونم طبیعیه و برای من هم همینطوره

• Like
Reactions: owj
دو تا سوال داشتم
چرا از دیروز که تست کانکشن می زنم نت تایپم ثابت نیست؟
یک بار میشه 2 یک بار میشه 3 ؟
از شاتل استفاده می کنم
سوال بعد اینکه کسی از سرور های مخصوص بازی شاتل استفاده کرده؟ این سرویس های گیم در مقایسه با سرور های عادی چه تفاوتی داره و واقعا برا بازی مناسبه؟

دو تا سوال داشتم
چرا از دیروز که تست کانکشن می زنم نت تایپم ثابت نیست؟
یک بار میشه 2 یک بار میشه 3 ؟
از شاتل استفاده می کنم
سوال بعد اینکه کسی از سرور های مخصوص بازی شاتل استفاده کرده؟ این سرویس های گیم در مقایسه با سرور های عادی چه تفاوتی داره و واقعا برا بازی مناسبه؟
سرویس گیم فقط حالت فست رو پیش فرض فعاله برای بقیه سرویس ها باید زنگ بزنید فعال کنن

متشکرم بابت پاسختون
والا توی نت نوشته بود که fat به دلیل بزرگتر بودن فن ها خنک تر هست اما سر و صدای بیشتری داره از اون طرف slim گرم تر میشه!
از اون طرف slim hdr داره که احتمالا توی بازی ها تاثیر داشته باشه!(دقیق نمیدونم)اما در کل از لحاظ سخت افزاری فکر نکنم فرقی داشته باشن!
فت اصلا نخر قیمتش خیلی میوفته کسی هم زیربارش نمیره سال دیگه کنسول بعد میاد

این لیست برای چه سرویس دهنده هست؟ ظاهرا میخوره برای همراه اول باشه ولی کد دستوری همراه اول *۱۰۰۰# هست البته من چند ماهه دانلود نداشتم ولی تا چند ماه پیش که اینطور بود مصرف منصفانه ای هم درکار نبود روی خود بسته. با همون ۲تا۷ راحت صد گیگ دانلود کرده بودم
سرعت هم کاملا بستگی به منطقه داره من توی خونه قبلی ۱۲ مگ سرعت دانلود میگرفتم الان رو ۶ مگ با کمتره ولی بازم راضیم چون راحت میشه یه بازیو یه شبه دانلود کرد
همراه اول هست. روی کنسول باید امتحان کنم ببینم سرعتش چطوره؟

همراه اول هست. روی کنسول باید امتحان کنم ببینم سرعتش چطوره؟
روی کنسول سرعتش خیلی پایینتر هست احتمالا دلیلش اینه که تک کانکشن دانلود میکنه
اگر امکانش رو دارید با پی سی تست کنید سرعتش دستتون میاد البته اینم اضافه کنم ممکنه سرعتش تو ساعات با روزای مختلف متفاوت باشه ولی درکل تست کنید اگه سرعت قابل فبول بهتون بده بهترین و راه برای دانلوده

دوستان این دکمه های لمسی رو کنسول همینجور برا خودشون عمل میکنن یهو !!!

وسط بازی یهو دکمه لمسی پاور عمل میکنه، کنسول رو خاموش میکنه! یا میره تو رست مود، یا دکمه اجکت برا خودش میزنه!!

من چطور میتونم کلا دکمه های لمسی روی کنسول رو غیر فعال کنم ؟

روی کنسول سرعتش خیلی پایینتر هست احتمالا دلیلش اینه که تک کانکشن دانلود میکنه
اگر امکانش رو دارید با پی سی تست کنید سرعتش دستتون میاد البته اینم اضافه کنم ممکنه سرعتش تو ساعات با روزای مختلف متفاوت باشه ولی درکل تست کنید اگه سرعت قابل فبول بهتون بده بهترین و راه برای دانلوده

روی موبایل و لپ تاپ امتحان کردم و سرعتش از 200kb بوده تا 5MB! الان که بعد از قطعی اینترنت سرعتش مثل قبل نشده هنوز!

دوستان این دکمه های لمسی رو کنسول همینجور برا خودشون عمل میکنن یهو !!!

وسط بازی یهو دکمه لمسی پاور عمل میکنه، کنسول رو خاموش میکنه! یا میره تو رست مود، یا دکمه اجکت برا خودش میزنه!!

من چطور میتونم کلا دکمه های لمسی روی کنسول رو غیر فعال کنم ؟

برای من دکمه اجکت الکی فعال میشد. حتی کنسول رو خودش روشن میکرد!

من کنسول رو خاموش کردم و از برق کشیدم (5 دقیقه) دکمه ها رو قشنگ تمیز کردم با یه پارچه و کنسول رو به برق وصل کردم. فعلا که بعد ا این کار مشکلش برطرف شده.

یه جای دیگه هم دیدم که پیشنهاد کرده بود کنسول رو از Safe mode ریست کنید. یک سال پیش کنسول اصلا دیسک قبول نمیکرد و اگر هم به زور دیسک رو داخلش میکردم بیرون میداد و این کار رو کردم و درست شد.

• Like
Reactions: Abolfazl3007
دوستان من یه مشکلی تو بازی Call of duty Modern warfare دارم تو بخش مولتی اینکه
صدای پا ها از جهت های اشتباه با هدفون پخش میشه و اصلا درست نیستن در صورتی که صدا پا نقش خیلی مهمی داره تو بازی مولتی
به نظرتون چیکار کنم ؟ راه حلی براش هست ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or