هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

منم خودم این سوال شد برام
از یه اهل فن پرسیدم گفت این چندتا دلیل داره
بخاطر اینکه فروش کنسول توی امارت زیاد نیست و اونجا هم قیمتش پایین میدن که امار فروش بره بالا وهمینطور بعضیا میگن کیفیت پایین تری داره نسبت به سفارش اروپا وامریکا
بعد میگن اینارو با درهم سفارش میدن
دیگه نمیدونم چقدر درسته یا غلط
PS4 PRO اینجاخواهان بیشتری داره در نتیجه گرون تره! کیفیت پایین و اینا حرف مفته و هیچ تفاوتی ندارن!

• Like
Reactions: Faithful
سلام دوستان عزیز من یه مشکلی اول هر بار دیتا ریختن دارم اونم این هستش وقتی هربار کامپورترمو خاموش روشن میکنم میاد بالا میخام دیتا جدید بریزم تو قسمت psx که ایپی که میده داخل کنسول میزنم و تست اینترنت میگیرم اصلا ساکسیفول نمیده به هیچ وجهی و من یچی همینجور انجام میدم درست میشه ولی این واقعا اذیت میکنه هربار باید این کارو انجام بدم تا بتونم تو تست ساکسیفول رو بگیرم .
الان بهتون میگم چیکار میکنم تا شاید راهکاری برای بر طرف کردن این باشه من نمیدونم تشکر .
الان تو عکس زیر دقت کنین کلا پی سی من هستش که اون وای فای که میبینین دانگل وای فای هستش زدم به کامپیوتر کیسم که مودم ازم دور هستش و حوصله سیم کشیدن رو نداشتم .

عکس اول

بعد وقتی من رو وای فای راست کلیک میکنم میرم پرو پرتیس رو میزنم میرم تب دوم شیرینگ تیک گذینه 2 و بعد گذینه اول یکبار ور میدارم اوکی میکنم در میام دوباره میرم رو وای فای راست کلیک میکنم تیک اولیو میزنم تیک دومیم میزنم بعد این دیگه درست میشه و موقع تست ایترنت ساکسیفول میده وگرنه اصلا ساکسیفول نمیده ایا روشی هست این درست بشه هربار این کارو انجام ندم نمیدونم مشکل از چیه ممنون میشم کمکم کنین تشکر .

عکس دوم

Attachments

• 1.jpg

1.jpg

85.8 KB مشاهده: 0

• 2.jpg

2.jpg

94.7 KB مشاهده: 0

من میخوام پلی استیشن بخرم...از اینا که بازی آفلاین دارن...با اونا میشه برا پیس20 آپشن فایل بریزم یا به نت نیازه؟اونام مث ایکس باکس نت وصل کنی قفل میشه بازیهات؟

3b3c2e34d4e94b884c94dc2fb0383bb7.jpg

امروز سونی از این پدال های پشته دسته معرفی کرد
قیمتش ۳۰ دلاره و‌ جالبیش اینه به کنترلر ps5 هم میخوره
منتظر این بودم که رسمی یکی از اینا بده
قیمتشم ۳۰ دلار

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام دوستان چنتا سوال
من میخوام ps4بگیرم
۱.به نظرتون ارزش داره هزینه اضافه برای پرو؟تیوی ۴ کی دارم
۲.میخوام کارکرد بگیرم ۵.۰۵ پرو با اسلیم مشکلی توی هک نیست که دیگه خاموشی و...؟
۳.با توجه به اینکه بازی تا ۵.۰۵ زیاد هست که نکردم ابن ورژن بگیرم خودم بریزم بهتره یا برم سراغ اکانت هکی؟

Sent from my TA-1004 using Tapatalk

سلام دوستان چنتا سوال
من میخوام ps4بگیرم
۳.با توجه به اینکه بازی تا ۵.۰۵ زیاد هست که نکردم ابن ورژن بگیرم خودم بریزم بهتره یا برم سراغ اکانت هکی؟

به نظرم اگه تلویزیون معمولیم داشته باشی proارزش داره چه برسه به4k هرچند بنظر من pro بدرد4k نمیخوره
اگه توانشو داری نو بخر چون اونای که 505 زیاد کارکرکرده
مگر طرفو بشناسی
و اگه نت خوبی داری خودت دانلود کنی خیلی باصرفه تره
ولی اینم بگم اگه عجله داری کلا باید قید بازی های جدیدو بزنی چون فعلا روش هک جدیدی نیومده

• Like
Reactions: Mehrdad092000
سلام دوستان چنتا سوال
من میخوام ps4بگیرم

درود دوس عزیز اصلا ورژن 5.05 نگیر بنده داشتم ... یه بار میبنی وسط بازی خاموش میشه و سیوهات بهم میریزه در کل ورژن 5.050 رو اعصابه بخاطر هکی بودن و باگ داشتن و خاموش شدنش ... دستگاه هم ممکنه آسیب ببینه ... یا اگر خاستی بگیر و بازی های قبل از 2018 رو بگیر بازی کن ولی برای بازی های 2019 باز اپدیتش کن و بازی های جدید رو بصورت اکنتی یا همون هکی ترکیبی بگیر ...
پرو هم قیمتش بالاتره زیاد روش زوم نکن ...اسلیم 60 تا فریم میده و پرو هم 60 تا ....

• Like
Reactions: Mehrdad092000
درود دوس عزیز اصلا ورژن 5.05 نگیر بنده داشتم ... یه بار میبنی وسط بازی خاموش میشه و سیوهات بهم میریزه در کل ورژن 5.050 رو اعصابه بخاطر هکی بودن و باگ داشتن و خاموش شدنش ... دستگاه هم ممکنه آسیب ببینه ... یا اگر خاستی بگیر و بازی های قبل از 2018 رو بگیر بازی کن ولی برای بازی های 2019 باز اپدیتش کن و بازی های جدید رو بصورت اکنتی یا همون هکی ترکیبی بگیر ...
پرو هم قیمتش بالاتره زیاد روش زوم نکن ...اسلیم 60 تا فریم میده و پرو هم 60 تا ....
پرو 60 اسلیم60 :|
دادا چی زدی
Control
Star wars
Shodow tombrider
اینا یه نمونه کوچیک اختلاف اسلیم وpro
این اختلاف اخر نسلی بیشترم میشه شک نکن
الان اگه بودجه داشته باشی یاpro یاonex غیراز این اشتباهه
چون یک سال اول نسل نهم تو ایران نمیشه طرف کنسول رفت (از بس قیمتا منصفانست وگارنتی هم داره میگم):))

پرو 60 اسلیم60 :|
دادا چی زدی
Control
Star wars
Shodow tombrider
اینا یه نمونه کوچیک اختلاف اسلیم وpro
این اختلاف اخر نسلی بیشترم میشه شک نکن
الان اگه بودجه داشته باشی یاpro یاonex غیراز این اشتباهه
چون یک سال اول نسل نهم تو ایران نمیشه طرف کنسول رفت (از بس قیمتا منصفانست وگارنتی هم داره میگم):))
راستیتش این بازی ها رو رفتم زده بود 60 تا

God of war 4
God of war 3 remastered
Resident Evil 7: Biohazard
Call of Duty: WWII
Battlefield 4
Sniper Elite 4
Grand Theft Auto V
pes 2018

• Like
Reactions: blak
اساتید دقت کنید آکبند 5.05 تو بازار اصلا نی، اگرم باشه یه تومن میکشن روش پس ارزش نداره، همه رو قانونی یاهکی بزنید بر بدن، کسی پول داره پرو بگیره دو روز دیگه ps5 اومد خواست بفروشه خب گرونتر از اسلیم میفروشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or