هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

وقت بخیر دوستان
من پی پال وریفای شده به نام خوم دارم و میخوام از سایت های خارجی گیفت کارت های مختلف مثل گیفت کارت PSN و ایکس باکس و گوگل پلی و... رو بخرم اما بعضی از سایتهای خارجی بعد از پرداخت ، سفارش رو کنسل میکنن.سایت هایی میشه G2A.COM یا offergamerو امثالهم.چکار باید کرد؟به ساپورتشونم میگم جواب درستی نمیدن.اینم بگم که با Ip ایران خرید نمیکنم و با vps امریکا خرید میکنم
فقط 2-3 تا سایت هستن که میتونم بخرم.مثل گاویمو و سی دی کی دات کام .که اینا هم گرون میگن گیفت کارت رو
میخواستم ببینم کسی میدونه این سایتهای گیفت فروشی داخلی گیفت هارو از کجا تهیه میکنن که اینقدر ارزون براشون درمیاد؟
اگرم سایتی جهت خرید گیفت کارتها سراغ دارین معرفی کنین بی زحمت
ممنونم

وقت بخیر دوستان
من پی پال وریفای شده به نام خوم دارم و میخوام از سایت های خارجی گیفت کارت های مختلف مثل گیفت کارت PSN و ایکس باکس و گوگل پلی و... رو بخرم اما بعضی از سایتهای خارجی بعد از پرداخت ، سفارش رو کنسل میکنن.سایت هایی میشه G2A.COM یا offergamerو امثالهم.چکار باید کرد؟به ساپورتشونم میگم جواب درستی نمیدن.اینم بگم که با Ip ایران خرید نمیکنم و با vps امریکا خرید میکنم
فقط 2-3 تا سایت هستن که میتونم بخرم.مثل گاویمو و سی دی کی دات کام .که اینا هم گرون میگن گیفت کارت رو
میخواستم ببینم کسی میدونه این سایتهای گیفت فروشی داخلی گیفت هارو از کجا تهیه میکنن که اینقدر ارزون براشون درمیاد؟
اگرم سایتی جهت خرید گیفت کارتها سراغ دارین معرفی کنین بی زحمت
ممنونم

Www.gift98.ir

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوستان یه سوال من تازگیها بعضی قسمت های پلی استیشنم میرم تصویر تند تند بالا پایین میپره مثلا تو گالریم رو یه عکس خاص این جوری میشه یه وقتی میرم صفحه یکی از فرندام نه همشون امروزم تو نتوورک تو صفحه یه بازی اینجوری شد دلیلش چیه؟

دوستان تو مراسم e3 2018 یه گیم پلی 11 دقیقه ای از the last of us part 2 نشون دادن
کسی میتونه ایا این گرافیک بصورت واقعی رو ps4 اجرا شده یا قراره داون گرید بشه با توج به گرافیک فکر نکم ps4 معمولی توان اجراش رو داشته باشه ؟؟؟

سلام من حدود شش ماه از دستگاه استفاده نکردم و دکمه ی مربع دسته از کار افتاد و بعد دسته رو باز کردم طبق فیلم ی وتیوب و دمکه ها رو تمیز کردم با پلاستیک زیر دکمه و چند بار هم دسته رو سر هم کردم ولی درست که نشد دکمه ی جهت پایین هم کار نمیکنه ولی موقعی که دسته نیمه سر هم هست با فشار زیاد کار میکنه و یه بورد پلاستیکی مانند هم زیر پلاستیک دکمه هست که دکمه باید اونها رو لمس کنه یه خورده انگار تکون میخوره جاش ولی با پیچ پلاستیکی چسبیده روی بورد اصلی . به نظرتون چی کار کنم با عوض کردن پلاستیک زیر دکمه مشکل حل میشه یا باید بدم تعمیر کنند ؟ هزینه پلاستیک و هزینه ی تعمیر چقدر میشه ؟

سلام من حدود شش ماه از دستگاه استفاده نکردم و دکمه ی مربع دسته از کار افتاد و بعد دسته رو باز کردم طبق فیلم ی وتیوب و دمکه ها رو تمیز کردم با پلاستیک زیر دکمه و چند بار هم دسته رو سر هم کردم ولی درست که نشد دکمه ی جهت پایین هم کار نمیکنه ولی موقعی که دسته نیمه سر هم هست با فشار زیاد کار میکنه و یه بورد پلاستیکی مانند هم زیر پلاستیک دکمه هست که دکمه باید اونها رو لمس کنه یه خورده انگار تکون میخوره جاش ولی با پیچ پلاستیکی چسبیده روی بورد اصلی . به نظرتون چی کار کنم با عوض کردن پلاستیک زیر دکمه مشکل حل میشه یا باید بدم تعمیر کنند ؟ هزینه پلاستیک و هزینه ی تعمیر چقدر میشه ؟
سلام دوست عزیز بدی تعمیر کنن بهتره برو توپخونه پاساژ لباف زیر زمین بگو روح الله تعمیر کار میخوام بهت میگن کجاس کارش درسته من خودم دستم اونجا تعمییر کردم

• Like
Reactions: ATAR
سلام
چطور داخل pc و سایتهای خارجی تست سرعت میرم چه داخل و چه سرور خارج کشور آپلود رو خوب میزنه اما داخل ps4 قسمت تست کانکشن سرعت آپلود 28 کیلوبایته اونم با نت تعرفه 4 مگ؟

پینگ داخل کشور قبلا برام 34 بود با dns گوگلم مشکل نداشتم بعد مخابرات نمی دونم چه کار کرد ps4 با dns گوگل به نت وصل نمیشه و مجبور شدم dns مخابرات کانکت شم . تو سرعت دانلود و آپلود موردی نبود تا اینکه پینگ داخلی به شکل عجیبی شده 11 و پینگ از گوگل یعنی ping www.google.com -t که قبلا 125 بوده الان شده 54 ولی تو ps4 سرعت آپلود میده 28 کیلوبایت
و این در حالیه که من تو بازی مثل فیفا دیلی دارم .

کدوم ملاکه و تست اصلی رو چطور باید بگیریم ؟؟

سلام، من قصد خرید Ps4 رو دارم اما یکم دو دل هستم! نمیدونم Ps5 کی میاد! چندتا سوال توی ذهنم هست،
آیا با اومدن Ps5 دیگه Ps4 عملا از رده خارج میشه؟

آیا دیگه بازی های جدید برای Ps4 نمیاد؟

سونی اینهمه تبلیغات گسترده کرده روی Ps4 تا جا بیوفته توی دنیا، حالا با اومدن Ps5 به زندگی Ps4 خاتمه خواهد داد؟

ممنون میشم یکی از دوستان کاربلد توضیح کامل بده
چون بنظرم Ps4 انقدر قدرت داره از نظر سخت افزار که کنار زده نشه
ممنون

سلام، من قصد خرید Ps4 رو دارم اما یکم دو دل هستم! نمیدونم Ps5 کی میاد! چندتا سوال توی ذهنم هست،
آیا با اومدن Ps5 دیگه Ps4 عملا از رده خارج میشه؟

آیا دیگه بازی های جدید برای Ps4 نمیاد؟

سونی اینهمه تبلیغات گسترده کرده روی Ps4 تا جا بیوفته توی دنیا، حالا با اومدن Ps5 به زندگی Ps4 خاتمه خواهد داد؟

ممنون میشم یکی از دوستان کاربلد توضیح کامل بده
چون بنظرم Ps4 انقدر قدرت داره از نظر سخت افزار که کنار زده نشه
ممنون
8 ساله امده دیگه دورش تمام میشه
الان ببیند ps3 دیگه تمام شده و بازی براش نمیاد
برای ps4 بعد از امدن ps5 ممکنه تا چند سال تعداد محدودی بازی بیاد ولی بیشتر بازی ها دیگه روی ps4 اجرا نمیشن
ps5 سال دیگه میاد شما بهتره خرید نکنید و پول جمع کیند برای اون موقع البته پول نقد نداشته باشین بهتره برین طلا یا دلار بخرین که ضرر نکنید

8 ساله امده دیگه دورش تمام میشه
الان ببیند ps3 دیگه تمام شده و بازی براش نمیاد
برای ps4 بعد از امدن ps5 ممکنه تا چند سال تعداد محدودی بازی بیاد ولی بیشتر بازی ها دیگه روی ps4 اجرا نمیشن
ps5 سال دیگه میاد شما بهتره خرید نکنید و پول جمع کیند برای اون موقع البته پول نقد نداشته باشین بهتره برین طلا یا دلار بخرین که ضرر نکنید
ممنون از راهنماییتون، یه سوال دیگه
بازی هایی مث Days Gone و انحصاری های سونی که قبل از Ps5 منتشر شدن
قابل نصب هستن روی ps5؟ اخه کلی بازی هست که من روی ps4 بازی نکردم و میخوام بخاطر راهنمایی شما صبر کنم تا ps5 بیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or