داخل مودم هم ست نمیشهتوی مودم بزنید بعد مودم خاموش روشن کنید
داخل مودم هم ست نمیشهتوی مودم بزنید بعد مودم خاموش روشن کنید
ممنون فقط یه سوال دیگهخیر نیاز نداره به خود کنسولم حتی نیازی نیست از طریق سایتم میشه انجام داد
بلهممنون فقط یه سوال دیگه
مشخصات حساب کاربری برای امریکاس ٬ کالیفرنیا
باید اشتراک plus امریکا رو بگیره دیگه٬ درسته؟
ممنونبله
اگه کد مستقیم پلاس اضافه میکنه که هیچی اگه گیفت میخوان بخرن و از خود استور پلاسو بگیرن یوقت دیدن مالیات میگیره روش میتونید از طریق تنظیمات ایالت اکانتو تغییر بدید نمیدونم کالیفرنیا شامل مالیات بود یا نه
حالا چرا دیجی کالا؟ پولتون اضافی اومده؟ممنون
فقط میخواست از دیجی کالا یه کد پلاس سه ماهه بگیره که الان شما میگی مشکلی نداره
ممنون از توضیحات ولی برای خودم نبود و این رفیقمون هم عجله داشتحالا چرا دیجی کالا؟ پولتون اضافی اومده؟
بازارچه همین فروم رو ببینید خیلی ها هستن با قیمت مناسب دارن میفروشن.
معمولا هم در بعضی مواقع مثل بلک فرایدی و اینا تخفیف داره که اگر یه ساله بشه 40 دلار با حدود 460 تومن میشه یه پلاس یه ساله گرفت.
خیردوستان سیو بازی ریجن 1 برای ریجن 2 همون بازی کار میکنه؟
کنسول دسته دو و "ریفرش داخلی" که فراواته خیلی باید خوش شانس باشی گیرت نیاد وقتی کارتن و برچسب و قاب روی کنسول تو بازار ریخته و آدم باوجدان هم... اما خوب در این مورد بنظر من مشکل بیشتر از دیسک هست یک وقتا دیسک خط زیاد هم نداره ولی مشکل داره و بسختی خونده میشه.واقعا مسخرس کنسولو نو رو یه هفته نیست خریدم دیسک دسته دو گرفتم گذاشتم توش ارور30005-8 میده دیسکو نمیخونهبا بدختی صد بار بالا پایین کردن rebuild دیسکو بالا مییاره !حالا دیسک ،نو نیست یه مقدارم خطو خش داره ولی برای کنسول نو اخه نباید این مشکل باشه ،تو فت قدیمیم دیسک از این بدترم راحت بالا می اورد
نمیدونم کنسول دسته دو جا نو به ماانداخت ریفر ه یا این سری جدیدا اینقدر زپرتی و بی کیفیت شدند
قیمت اک آش تو این دو روز اومد پایین بکم 3230 این حوالی ام کارکرد در حد 3 2950دوستان من میخوام این هفته ps4 اسلیم 1T بگیرم. البته میخام نو بگیرم.
سوالم اینه که قیمت کنسول نو و کارکرده الان چقدره؟
و اینکه اگه نو بگیرم تو گرفتن بازی ها ضرر میکنم؟ یا بگردم یه کارکرده ورژن 5.05 به پایین پیدا کنم؟
قیمت اک آش تو این دو روز اومد پایین بکم 3230 این حوالی ام کارکرد در حد 3 2950