هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

ممنون داش بهنام عزیز سواا بعدم اینه که بعد از دان شدن نیازی به اینترنت نیست؟
بازیهایی که دانلود میشن برای اجرا اصلا احتیاجی به اینترنت ندارن و راحت میتونی آفلاین اجراشون کنی
برای چک کردن لاینسنس هم قبلا هر 2 هقته بود یبار بود ولی جدیدا بنظرم برش داشتن یعنی هر دو هفته با اکانتی که ps now رو خریدی کافیه 1 ثانیه به اینترنت وصل بشی که لاینسنسش چک بشه و قفل بازی برداشته بشه

• Like
Reactions: deadkin
دوستان اهل فن قیمت کنسول ps4 pro , ps4 تا چقد میاد پایینتر؟؟؟
چون قیمت ارز استیبل شده روی بازه ی حدودی 11500 تومن دیگه بعید بدونم پایین تر بیاد مگر زمستان سال آینده با ورورد ps5 که قیمت ps4 رو از مبدأ سونی کم کنه که اینورم ارزون تر شه

• Like
Reactions: soheilarfaei
با همراه اول میتونید درست دانلود کنید؟؟
دارید استفاده میکنید و مشکل دارید یا هنوز استفاده نکردید؟ اگه دانلود میکنید قطع میشه و ارور cannot download میده دلیلشو تو یکی از تاپیکا چند روز پیش برای یکی کامل توضیح دادم
با پی سی دانلود کنید مشکلش حل میشه بخاطر اینه که رکوئست از لینک خود سونی زیاد بشه ریدایرکت میکنه به یه لینکی که خیلی وقت پیش فیلتر شد بعد رفع فیلترم رو بعضی اپراتورا هنوز مشکل داره

• Like
Reactions: SleepyTurtel
دارید استفاده میکنید و مشکل دارید یا هنوز استفاده نکردید؟ اگه دانلود میکنید قطع میشه و ارور cannot download میده دلیلشو تو یکی از تاپیکا چند روز پیش برای یکی کامل توضیح دادم
با پی سی دانلود کنید مشکلش حل میشه بخاطر اینه که رکوئست از لینک خود سونی زیاد بشه ریدایرکت میکنه به یه لینکی که خیلی وقت پیش فیلتر شد بعد رفع فیلترم رو بعضی اپراتورا هنوز مشکل داره
فکر کنم شاتل هم‌ یجورایی لینک های دانلود psn رو نصفه نیمه هیتلر کرده چون من در حالت عادی سرعت دانلودم با کنسول کیلوبایتی هست اما وقتی هیتلرشکن میزنم رو کنسول سرعتم عادی میشه و سریع همه رو میگیره

چون فروشی نداره منطقی وعقلانی اینه که قیمت جهانی رو بیار ه پایین
داداش من چند روز پیش ps4 fat داشتم بنا به دلایلی فروختم ، الان میخوام مجدد بخرم ولی دوراهی PS4 و Xbox one گیر کردم بخاطر قیمتهاش و شرایط کپی خور بودنش!!!

• Like
Reactions: che-jaleb
داداش من چند روز پیش ps4 fat داشتم بنا به دلایلی فروختم ، الان میخوام مجدد بخرم ولی دوراهی PS4 و Xbox one گیر کردم بخاطر قیمتهاش و شرایط کپی خور بودنش!!!
ببین باید ببینی سلیقت با کدوم بازیا سازگار بلاد برن گاد اف وار یا گیرز اف وار فورتزا ....سلیقه ایه از یه بابتم کپی خور پلی ۴ فقط اجرای بازید قدیمه نه جدید از یه بابت اکس باکس معمولی محدودیت سخت افزاری داره مخصوصا تو بازیای جدید توصیه وان ایکس بگیر قیمتش خیلی خوبه سیستم گیم پس پشتیبانی فوق العاده از نسل قبل سخت افزار بالا حتی رو تلویزیون ۱۰۸۰ از یه بابتم انحصاری فوق العاده رو پلی۴ باید ببینی خودت کدوم با سلیقت جوره ولی توصیه من بهت اینه پولتو جمع کن برا نسل بعد

• Like
Reactions: soheilarfaei

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or